Millilleen kotiisi sopivat säilytysjärjestelmät

Pipoja ja hanskoja lattialla. Kengät hujan hajan eteisessä. Kuulostaako tutulle? Eteiseen kertyy helposti kaikenlaista: kenkiä, takkeja, käsineitä, hattuja, huiveja, siivousvälineitä ja niin edelleen. Sotkun ja epäjärjestyksen sijasta se mitä tarvitset, on toimiva ja selkeä säilytystila.

Valoa ja tilantuntua eteiseen sileiden kirkkaiden peiliovien avulla.Valoa ja tilantuntua eteiseen sileiden kirkkaiden peiliovien avulla.

Mitä tarvitset?

Erityisesti huoneessa, jonka tila on kooltaan pieni, nousee jokaisen neliösentin merkitys aivan eri mittakaavaan. Pienen huoneen tilantuntua saadaan kasvatettua lisäämällä esimerkiksi peili kaapiston oveen. Valaistusta ei kannata myöskään unohtaa, sillä valaistuksen avulla saadaan luotua paitsi tunnelmaa, myös tavaroiden löytyminen nopeutuu hyvän valaistuksen ansiosta.
Tavaroiden paikalleen järjestämiseen on olemassa tyylikäs ratkaisu, jolloin tavarat pysyvät piilossa katseilta, mutta silti helposti saatavilla. Erilaiset hylly-, kori- ja tanko-ratkaisut antavat lukuisia mahdollisuuksia.

Liukuovikaapistot tuovat mukanaan järjestystä ja kauniisti sisustettu eteinen pääsee toivottamaan vieraat tervetulleiksi. Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä, on päättää millaisen ratkaisun haluat toteuttaa. Inarialta saat sinulle sopivat säilytysratkaisun – mittojen mukaisesti.

Tutustu Inariaan!
Millaista säilytystilaa sinä tarvitset?Millaista säilytystilaa sinä tarvitset?

Mittatilauksena totta kai

Hyödynnä kotisi jokainen neliö lattiasta kattoon. Finnmirrorin valmistamat Inaria liukuovet ja kaapistot valmistetaan aina mittatilaustyönä sinun makusi ja toiveidesi mukaan. Yhdistele vapaasti eri materiaaleja ja värejä ja luo juuri sellainen kokonaisuus kuin sinä tarvitset.

Ainutlaatuinen runkojärjestelmä mahdollistaa makusi mukaisen räätälöidyn lopputuloksen. Sinun ei tarvitse tinkiä laadusta eikä tyylistä. Liukuovissa käytettävät lasit on erikoisvahvistettu verkkorakenteisella turvakalvolla. Inarian liukuoviratkaisut soveltuvat siis myös lapsiperheisiin.

Kehittyneen 3D-suunnitteluohjelman avulla pystyt kokeilemaan ja yhdistelemään eri materiaaleja keskenään. Näin näet helposti, millainen kokonaisuus parhaiten sinulle sopii. Otat vain mitat tilasta, johon säilytysratkaisu tulee (leveys, korkeus, syvyys). 3D-työkalua pystyt pyörittämään, joten pääset näkemään miltä kaapisto näyttää oikeassa tilassa. Lopputulos on taatusti yksilöllinen, ja sinun suunnittelemasi.

Testaa suunnittelutyökalua tästä.
Katso myös ideat omiin ratkaisuihin.

Inarian 3D-suunnitteluohjelman avulla pääset kokeilemaan ja yhdistelemään eri ratkaisuja mieleiseksesi.Inarian 3D-suunnitteluohjelman avulla pääset kokeilemaan ja yhdistelemään eri ratkaisuja mieleiseksesi.

Vaihtoehtoja on lukuisia

Inaria-liukuovikaapistojen väriskaala on laaja. Voit valita kotisi sisustukseen sopivan levyvärin 11 eri värin joukosta. Lisää vaihtoehtoja löytyy peilejä ja laseja valittaessa. Näiden vaihtoehtojen joukosta löydät taatusti sisustukseesi parhaiten sopivat ratkaisut.

Värisävyjä pääset sovittamaan yhteen suunnittelutyökalun avulla. Suunnittelutyökalun kaikki mallit ovat täysin muokattavissa – anna siis mielikuvituksesi lentää.

Tutustu materiaalivaihtoehtoihin.
 

Kotimaista laatua

Inaria-liukuovikaapistojen korkean laadun tae on kotimaisuus. Korkean kotumaisuusasteen ansiosta Inarialle on myönnetty avainlippu tunnus. Valmistaja Finnmirror Oy on sisustanut suomalaisia koteja jo vuodesta 1923.

Kiinnostuitko - voit jättää yhteydenottopyynnön tästä:


 
Julkaistu
9.5.2016