Kontio Glass House toimii myös piharakennuksena tai saunamökkinä

Suuren suosion heti julkaisun jälkeen saavuttaneessa Glass House mallistossa on myös pieniä rakennuksia, jotka soveltuvat pihasaunaksi, saunamökiksi tai vaikkapa aitaksi omakotitalon pihaan. Pelkistetyn moderni, mutta silti lämpöisen kodikas tyyli antaa rentouttavat puitteet vapaa-ajasta nauttimiselle. Pieni sauna tai piharakennuskin tuntuu monta kertaa todellista kokoaan suuremmalta isojen lasipintojen ansiosta. Tarvittaessa suojaa katseilta saa harkitulla rakennuksen sijoittelulla ja erilaisilla istutuksilla sekä verhoilla.

Tilaa uusi Glass House -esite!

Glass House 70B ja 15B.Glass House 70B ja 15B.

Glass House 30A

Uudesta Glass House 30 –mallista on kaksi versiota. Tilavassa saunarakennuksessa viettää iltaa isommallakin porukalla mukavasti ja minimökistä saa tehokkaan mökin tai aitan.

Katso pohjakuvat

Tutustu myös 25-malleihin

Glass House 30A.Glass House 30A.

Glass House 70E

Suunnittelimme myös 70m² kokoluokkaan uusia vaihtoehtoja asiakkaidemme toiveiden pohjalta. Nyt huvilassasi voi olla jopa 3 makuuhuonetta tai mukava saunaosasto. Voit todellakin tuntea olevasi lähellä luontoa kahteen suuntaan avautuvan oleskelutilan ansiosta. Jokaiseen malliin voi valita joko harja- tai pulpettikaton. Tutkimusten mukaan luonnossa oleilu rauhoittaa mieltä ja laskee verenpainetta sekä tukee muutenkin stressistä palautumista. Myös luonnollisen puupinnan kosketuksella on todettu olevan samanlaisia vaikutuksia. Kontio Glass House on siis hyvä valinta vapaa-aikaan ja rentoutumiseen – hyvinvoinnin arkkitehtuuria.

Glass House 70E.Glass House 70E.

Glass House 25D harjakatto

GlassHouse 25D harjakatto.GlassHouse 25D harjakatto.

Jätä yhteydenottopyyntö!


 
Julkaistu
21.4.2016