Tietoa putkiremontista

Älä odota vesivahinkoa vaan
säästä aikaa ja rahaa

Suomessa on lähes puoli miljoonaa 30–50 vuotta vanhaa pientaloa. Tämän ikäisissä taloissa käyttövesi kulkee yleensä rakenteiden sisään asennetuissa metalliputkissa, joiden uusiminen alkaa olla ajankohtaista. Putkiston kestoon vaikuttaa mm. vesijohtoveden laatu. Rakenteiden sisällä olevien putkien vuoto saattaa alkaa piilevänä ja kestää kauan, ennen kuin se huomataan. Tällöin korjaustöiden määrä ja kustannukset nousevat huomattavasti pelkkää putkiremonttia suuremmiksi.

Suomalaisissa omakotitaloissa tehdäänkin käyttövesiremontteja nykyään aikaisempaa enemmän ja tarve kasvaa koko ajan. Kotitalousvähennyksellä on varmasti oma vaikutuksensa ennakoivien putkiremonttien suosion kasvuun, mutta myös uusien menetelmien helppous lisää omakotitaloasukkaiden intoa ikääntyvien järjestelmien uusimiseen.

Putkiremontti muutamassa päivässä

Putkiremontti on perinteisesti mielletty kalliiksi, hankalaksi ja pitkäkestoiseksi remontiksi. Todellisuudessa putkiremontti kestää yleensä n. 3-5 päivää ja se toteutetaan rakenteita rikkomatta. Vesi katkaistaan vain muutamaksi tunniksi ja asunnossa voi asua koko remontin ajan.
Mietityttääkö putkiston kunto? - Tilaa nyt ilmainen putkiremonttikartoitusMietityttääkö putkiston kunto? - Tilaa nyt ilmainen putkiremonttikartoitus
Uponor KOTI –käyttövesiremonttipalvelun koulutetut putkiasentajat tekevät nopeita ja taloudellisia käyttövesiverkoston saneerauksia omakotitaloihin. Putkiremonttiin voidaan liittää käyttöveden lisäksi myös vesikiertoisen patterijärjestelmän kunnostus.

Tilaa nyt kotiisi veloitukseton kartoituskäynti. Uponorin koulutettu asiantuntija opastaa sopivien tuotteiden ja ratkaisujen valinnassa. Kartoituskäynnin jälkeen saat tarjouksen kohteesi putkiremontista.

Kyllä, olen kiinnostunut ilmaisesta putkiremonttikartoituksesta


 
Julkaistu
30.4.2018