Mistä kotisi sähkönkulutus muodostuu?
- seuraa kulutusta reaaliajassa!

Opi ymmärtämään, mistä juuri sinun kotisi sähkönkulutus muodostuu. EnergyWatchin sähkönkulutuksen seurannan avulla voit seurata ja analysoida sähkönkulutustasi reaaliajassa tietokoneella tai mobiililaitteella. Näet mm. laitteiden päälle kytkeytymiset, tehot ja käyntiajat.

Ohjelma paljastaa tarpeettomat sähkösyöpöt ja auttaa pienentämään sähkökuluja jopa 20 %. Esimerkiksi 20 000 kWh vuodessa sähköä kuluttavan omakotitalon säästö voi olla jopa 500 euroa!

20 000 kWh vuodessa sähköä kuluttavan omakotitalon säästö voi olla jopa 500 euroa!20 000 kWh vuodessa sähköä kuluttavan omakotitalon säästö voi olla jopa 500 euroa!

Vertaile energiankulutusta

Voit vertailla energiankulutustasi monin eri tavoin. Miten eri ajanjaksojen sähkönkulutus vaihtelee? Miltä kulutus näyttää öisin ja kotoa poissa ollessasi? Mitkä laitteet ovat aina päällä ja käynnistyvät välillä itsekseen? Entä mikä ilmalämpöpumpun sähkönkulutus eri sisä- ja ulkolämpötiloissa on? Näet myös, miten sähkönkulutuksesi jakautuu lämmityksen, lämpimän veden ja taloussähkön kesken.

Tunnista sähkösyöpöt ja säästä

Saat sähkösyöpöt laitteet helposti kiinni ja voit säästää. Otetaan esimerkki: EnergyWatch näyttää 2kW:n kulutusta 30 sekunnin ajan aina 2 minuutin välein. Sammuttamalla sulakkeita yksi kerrallaan huomaat, mikä laite on kyseessä. Energiankulutus voi olla turhaa tai suorastaan haitallista – esimerkiksi jos tuloilman esilämmitys on unohtunut päälle kesäöiden ajaksi.

Näin EnergyWatch toimii

Tarvitset EnergyWatchin, joka liitetään sähkömittariin ja langattoman verkon, joka kantaa sähkömittarille. Lataa sitten älypuhelimeesi tai tablettiisi Vattenfallin ilmainen mobiilisovellus ja anna sen kuljettaa sinut asennusvaiheen läpi.

EnergyWatchin mukana tuleva Energiavalmentaja valvoo energiankulutusta puolestasi ja kannustaa toimimaan energiafiksummin. Automaattisten viestien avulla se onnistuu. Saat tietoa aina päällä olevien sähkölaitteidesi energiankulutuksesta eli piilokulutuksesta ja neuvoja sen vähentämiseksi.

Päätelaitteen näkymäPäätelaitteen näkymä
MobiilinäkymäMobiilinäkymä

EnergyWatchin edut:

  • Auttaa säästämään sähkölaskussa jopa 20 %
  • Seuraa mobiilisovelluksesta sähkönkulutusta reaaliajassa
  • Auttaa tunnistamaan kodin sähkösyöpöt
  • Saat käyttäjäystävälliset raportit antavat palautetta kulutuksesta
  • Uusi Energiavalmentaja -ominaisuus opastaa ja neuvoo energiankäytössä
  • Selkeä suomenkielinen käyttöliittymä

Haluatko kokeilla EnergyWatchia maksutta?

Nyt voit testata monipuolista EnergyWatchia ja muita Vattenfallin älykotituotteita. Lataa App Storesta tai Google Playsta Vattenfallin EnergyWatch-mobiilisovellus ja napsauta Testaa.

Lue EnergiaWatchista lisää ja testaa maksutta

Lisää energiansäästöistä ja Vattenfallin asiakaseduista >>

 

 
Julkaistu
20.4.2016