Pitkäikäinen ja kestävä katto?
- Kiinnitä laadukkailla kateruuveilla

Vuodenaikojen vaihtelut erilaisine sääolosuhteineen asettavat kovat vaatimukset katolle, jonka tärkein tehtävä on suojata rakennusta. Teräskatteen kiinnityksessä käytettävällä kateruuvilla on iso merkitys katon kestävyyteen ja käyttöikään.

korroosio-iso_880x495

Määräysten mukainen kateruuvi

Suomessa on käytetty sinkittyjä teräskateprofiileja 1950-luvulta ja tehdasmaalattuja teräskateprofiileja 1970-luvulta lähtien. Yli 30 vuoden ajan teräskatteiden kiinnittämiseen on käytetty kateruuveja, joiden maalipinnoitus ei vastaa korroosionestomaalauksen minimitasoa.

Nykyisten rakennusmääräysten mukaan kateruuvin tulee kuitenkin vastata korroosiokestävyydeltään kiinnitettävää materiaalia eli teräskatetta. Suomalainen KINGI® kateruuvi on suunniteltu toimimaan yhdessä markkinoiden parhaiden teräskatteiden kanssa, jotta katon elinikä olisi mahdollisimman huoleton ja pitkä.

KINGI® kateruuvi on maalattu hiiliteräsruuvi, joka soveltuu käytettäväksi ankarassa kaupunki- ja teollisuusilmastossa ilmastorasitusluokassa C4. Se on myös kustannustehokas, sillä se poistaa kateruuvien vaihtotarpeen ja pidentää teräskaton elinikää.

Suunniteltu kestämään kovaa rasitusta

KINGI® kateruuvin kestävyydelle on asetettu erittäin kovat vaatimukset. Se on tehty kestämään ilmastorasitusta sekä teräskatteen asennuksen aiheuttamaa mekaanista rasitusta. Durabl3-pinnoitteen korroosiokestävyys on markkinoiden paras ja CrownD-muotoilun ansiosta vesi valuu pois kateruuvin kannasta, mikä vähentää ruostumisen riskiä.

kingi6_750x432

Älykäs muotoilu - tehokas asennus

Kruunukannan muotoilu takaa asennusistukalle tiukan ja pitävän otteen ruuvin kannasta ja FastFX™ -pikakärki porautuu erittäin nopeasti myös limitetyn teräskatteen läpi. Kannan ja kärjen ansiosta KINGI® kateruuvi porautuu täsmällisesti juuri haluttuun kohtaan, katepeltiä naarmuttamatta. Tällöin vältytään ruuvin aiheuttamien naarmujen maalaukselta. Kerralla valmis asennus säästää aikaa ja rahaa, ja varmistaa teräskatteen laadun.

Kingi® kateruuvin ominaisuudet:

Tähän saakka käytetyt kateruuvit eivät täytä teräskatteen kiinnikkeelle asetettuja vaatimuksia. KINGI® kateruuvin korroosiokestävyys täyttää samat vaatimukset kuin markkinoiden parhaat teräskatteet.

  • Pyöristetyt kulmat: Radialco-muotoilu takaa riittävän pinnoitepaksuuden myös kulutukselle alttiissa kulmissa.
  • 3-kerrospinnoite: Durabl3-pinnoite kestää asennuksen aiheuttamaa mekaanista rasitusta ja suojaa ruuvia ruostumiselta. Pinnoitteen IPR-oikeudet on suojattu kansainvälisesti.
  • Kruunukanta: CrownD-muotoilun ansiosta vesi valuu ruuvin kannasta vähentäen korroosioriskiä. Kruunukanta on yhteisömallisuojattu EU-maissa.
  • Korkeampi kanta: CrownD-muotoiltu kanta istuu erittäin hyvin asennusistukkaan ja takaa vakaan asennettavuuden.
  • Pikakärki: FastFX™ -pikakärki porautuu nopeasti myös limitetyn teräskatteen läpi ja juuri haluttuun kohtaan, peltiä naarmuttamatta.
  • C4-ruuvi: Soveltuu teräskatteen kiinnittämiseen kaikkialla Suomessa ja on ainoa ankaraan teollisuus- ja rannikkoilmastoon soveltuva C4 hiiliteräskateruuvi.

 
Julkaistu
3.9.2021