Monitoimityökalulla selviydyt jokaisesta haasteesta

Rakennus- ja remontointipuuhissa tarvitaan useita eri työkaluja. Monelle on tuttu tilanne, jossa työkalupakki on täynnä tavaraa ja silti kyseinen työkalu puuttuu. Mitäpä jos tarvitsisit vain yhden sähkötyökalun, jolla hommat hoituisivat nopeasti ja kätevästi vain tarvikepäätä vaihtamalla?
 

Bosch_Monitaituri_800x450

Bosch monitoimityökalun avulla suoriudut erilaisista kodin ja puutarhan projekteista yhdellä ja samalla laitteella. Monipuolisen tarvikevalikoiman ansiosta käytettävissäsi on oikeat välineet jokaiseen projektiin.
 

Monitoimityökalut verkkokaupasta

Yksi työkalu - paljon mahdollisuuksia

Bosch monitoimityökalu on voimakas moniosaaja. Laitteella onnistuu sahaus, katkaisu, hionta ja kaavinta jopa vaikeapääsyisissä työkohteissa. Monitoimityökalu on erittäin joustavakäyttöinen runsaiden lisätarvikkeidensa ansiosta ja se soveltuu optimaalisesti tarkkuutta vaativiin töihin.

Erilaisten kolojen ja aukkojen tekeminen saattaa olla todella haastava mikäli työstettävää osaa ei voida irroittaa tai tila on ahdas. Monitoimityökalulla pääset nopeasti käsiksi hankaliinkin paikkoihin.

 

monitoimityökalu2_1200x675

Mikään työ ei ole liian raskas

Monitoimityökalulla jyrsintä- ja raspaustyöt hoituvat turvallisesti ja tarkasti. Olipa tarkoituksena sitten asentaa ylimääräinen kaapelikanava seinään, poista vanha saumamateriaali tai haljennut kaakeli kylpyhuoneessa, oikealla tarviketerällä työ hoituu nopeasti. Esimerkiksi kylpyhuoneessa alustastaan osittain irronnut laatta, ns. kopolaatta on helppo irroittaa ja vaihtaa käyttämällä timantti-RIFF-segmenttisahanterää.

 

monitoimityökalu3_1200x675

Tarkka sahaus materiaalista riippumatta

Lyhyitä tai pitkiä leikkauksia, upotussahauksia tai varjosaumoja: monitoimityökalun Starlock-tarvikkeet tarjoavat täydellisen ratkaisun jokaiseen käyttökohteeseen. Niiden avulla pystyt työstämään vaivattomasti kaikkia materiaaleja – esimerkiksi pehmeää tai kovaa puuta tai erilaisia metalleja ja muoveja. Putken katkaiseminen perinteisellä sahalla ei aina ole helppoa. BIM-segmenttiterällä leikkaus on nopeaa ja jälki siistiä.

 

monitoimityökalu_1200x675

Käyttötarvikkeen nopea vaihto

Boschin SDS-järjestelmällä lisätarvikkeiden vaihto vie vain 3 sekuntia. AutoClicin avulla pystyt vaihtamaan PMF-monitoimityökalun Starlock-tarvikkeen entistä nopeammin ilman työkaluja. Lisäksi ne sopivat kaikkiin uusiin tai vanhempiin Boschin PMF-monitoimityökaluihin ja muiden valmistajien työkaluihin. Starlock-tarvikkeet tarjoavat myös entistä enemmän käyttömahdollisuuksia: • Sahaus • Hionta ja kiillotus • Jyrsintä ja raspaus • Leikkaus ja kaavinta  Tarvikkeiden värikoodit helpottavat oikean tarvikkeen löytämistä.


Tasaista tehoa kohteesta riippumatta

Vakioelektroniikalla varustettu moottori ja portaaton värähtelyluvun esivalinta takaavat jatkuvasti tasaisen tehon ja kunkin materiaalin huomioivan työstön. Näin kierrosluku pysyy samana suuressakin kuormituksessa. Halutessasi voit kiinnittää monitoimityökaluun lisäkahvan, joka on erinomainen apuväline tarkoissa ja hallituissa töissä.

Valitse sinulle sopivin monitoimityökalu

Mallit löydät Rakentaja.fi verkkokaupasta:

  • PMF 350 CES  350 W:n teho, 180°:n LED-valonauha, vakioelektroniikka, nopeuden esivalinta, kahva, pölynpoisto ja AutoClic. Yhteensopiva Starlock/StarlockPlus-järjestelmän kanssa.
  • PMF 250 CES  Voimakas ja monipuolinen: 250 W:n teho, vakioelektroniikka, nopeuden esivalinta, kahvan kiinnitys, pölynpoisto ja AutoClic. Yhteensopiva Starlock-järjestelmän kanssa.
  • PMF 220 CE  Mukava ja tehokas: 220 W:n teho, vakioelektroniikka, nopeuden esivalinta, kahvan kiinnitys ja MagnetHold. Yhteensopiva Starlock-järjestelmän kanssa.

Bosch_Monitoimi_1920x1080
 
Päivitetty
22.2.2019