• Etusivu
  • Talo

Ainutlaatuinen Kevätkampanja käynnistyi!

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Honkarakenne Oyj
Päivitetty 14.04.2016
20154_43113.jpg

Suomalaisten suosikiksi noussut Syli on vuoden 2016 Honka-mökki.

Talven ja kevään aikana Honka tiedusteli suomalaisilta, mikä Hongan suosituista mökkimalleista on oma suosikki. Kyselyn tarkoituksena oli myös saada suomalaiset mukaan päättämään kampanjamalliston sisällöstä. Lopputuloksena saatiin selville viisi kaikkein suosituinta mallia, jotka ovat nyt Kevätkampanjan upeat mökit.

Voittajamökiksi nousi esille tunnelmallinen Syli. Äänestyksen muut finalisti mökkimallistot Aamutähti, Dyyni, Kide ja Kippari ovat nyt mukana Kevätkampanjassa ainutlaatuiseen kampanjahintaan yhdessä voittajamökin kanssa!

Nyt kannattaa tarttua tarjoukseen, sillä Kevätkampanja on voimassa 31.5.2016 asti!

Äänestyksen voittajamökki Syli

Tunnelmallinen ja suomalaiseen metsämaisemaan helposti sulautuva Syli nousi suomalaisten suosikiksi.

Luokseen kutsuva mökki kutsuu mökkeilijät syleilyynsä. Katettu terassi toimii sisätilojen luonnollisena jatkona luoden näin ehjän kokonaisuuden.
Terassille sijoitettava ulkotakka jatkaa mökkikautta pidemmälle syksyyn, jolloin hämärtyvistä kesäilloista ja raittiista ilmasta voi nauttia takkatulen loimussa.

20164_46153.jpg

Muut Kevätkampanjan mökit:

Aamutähti

Perinteisemmän mökkityylin ystävät ovat antaneet äänensä Aamutähdelle. Ryhdikäs mökki sopii niin järven rannalle kuin vaikka tunturin rinteelle. Tätä huvilamallia on saatavilla niin parvellisena kuin parvettomanakin versiona.
Suojaisalla terassilla on mukava heräillä loma-aamuun kahvia siemaillen ja lintujen laulusta nauttien.

Honka Aamutähti.
Honka Aamutähti.

Dyyni

Kalajoella vuonna 2014 järjestetyillä Loma-asuntomessuilla esitelty uutuusmalli Dyyni on kerännyt oman kannattajajoukkonsa. Sulavalinjainen Dyyni-mallisto sisältää erikokoisia huviloita sekä saunamökkeja, joista on helppo koota omalle tontille parhaiten sopiva kokonaisuus.
Huvila on mahdollista varustaa koko rakennuksen pituisella terassilla, joka toimii erinomaisena olohuoneen jatkeena.

Honka Dyyni.
Honka Dyyni.

Kide

Jos pidät klassisista ja selkeistä linjoista, on Kide sinun suosikkisi. Suuret ikkunapinnat kutsuvat luonnon osaksi sisätiloja. Mökin ympäröivä avoterassi antaa mahdollisuuksia monenlaiseen ajanvietteeseen. Ulkotilaan, vierashuoneen sekä saunaosaston väliin, on mahdollista sijoittaa tulisija, jonka ansiosta luonnosta ja rauhoittavasta takkatulesta voi nauttia myös myöhemmin syksyllä. Tälle lisähuoneelle löytyy varmasti käyttöä vaikka sadesäällä.

Honka Kide.
Honka Kide.

Kippari

Tyylikäs Kippari tarjoaa valoa ja tilaa hengittää ja rentoutua arjen kiireiden keskellä. Olohuoneen korkeat tilat jatkuvat yhtenäisinä aina eteistiloihin asti. Suurten ikkunapintojen ansiosta luonnon valo ja vihreys tulvivat osaksi sisätiloja.
Tämä uljas mökkimalli soveltuu merellisestä nimestään huolimatta maisemaan kuin maisemaan. Kippari on mahdollista saada myös parvellisena, jolloin perheen nuoremmillekin löytyy oma valtakuntansa toisesta kerroksesta.

Honka Kippari.
Honka Kippari.

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Honkarakenne Oyj
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

200810_13484.jpg
Rohkea aluevaltaus
Neljä suomalaista rakennusyritystä teki rohkean päätöksen toteuttaa markkinointikonseptina suomalaistyyppiset asuntomessut Kymlenossa, joka sijaitsee Pietarista 25 km koilliseen, reilun tunnin ajomatkan päässä. Messujen startti viivästyi kuukauden verran, mutta nyt messut ovat avoinna vielä marraskuun puoliväliin saakka. Alueella on kaikkiaan 26 asuntoa, joista 12 on avoinna messuvieraille.
201312_37350.jpg
Hirsirakennuksessa korkeatasoinen asuinmukavuus
Hirsi on ikivanha rakennusmateriaali, jonka käytölle on monta perusteltua syytä. Massiivipuu tasaa kodin ilmankosteutta jo luonnostaan, jolloin huoneilma ei ole liian kuiva tai kostea. Tuloksena on terveellinen koti, jossa on hyvä sisäilma, miellyttävä akustiikka ja kosteusturvalliset rakenteet. Samalla hirsitalo on pitkäaikainen ja kestävä valinta myös tuleville polville.Tutustu Hongan laajaan valikoimaanJätä yhteydenottopyyntö Hongan edustajalle
201312_37422.jpg
Hirrestä unelmiesi koti suunnittelupalvelun avulla
Moderni vai perinteinen? Valmiilta markkinoilta ei aina löydy juuri sitä omaa unelmien kotia –mikä silloin avuksi? Suunnittelupalvelun avulla saat luotua haaveidesi kodin yhdistelemällä eri malleja tai kokonaan oman ja täysin uniikin, juuri itsesi näköisen kodin. Haaveilu on siis sallittu.Suunnittelun lähtökohtana on yleensä omien yksilöllisten tarpeiden kartoitus. Perheen koko, harrastusten vaatimat tilatarpeet ja rakennuspaikan tuomat mahdollisuudet. Kun teet suunnittelusopimuksen Honka-myyjän luona, voit olla varma että perheesi koti on yksilöllinen ja tarpeitanne vastaava pitkäikäinen koti.Tutustu Honka-hirsitalojen laajaan valikoimaan
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Sisäilman laadulla on suuri merkitysMaatilarakennusten ilmanvaihdon suunnittelun periaatteet määritetty
Sisäilman laadulla on suuri merkitys paitsi karjaeläinten terveyteen ja tuottavuuteen mutta myös työntekijöiden hyvinvointiin. VTT, TTS, Työterveyslaitos ja MTT ovat yhteistyössä selvittäneet, miten suurten maatilarakennusten sisäilmaa voidaan parantaa ilmanvaihdon avulla. Sisäilman laadun parantaminen edellyttää huolellista suunnittelua ja toteutuksen laadunvalvontaa.
20187_54219.jpg
Nappaa ideat talteen Honka Kontin sisustuksesta
Asuntomessuilla Porissa 2018 julkistettu, muotoilija Harri Koskisen suunnittelema, Kontti-mallisto on suunniteltu laadukkaaseen ja rentoon asumiseen luonnon keskellä. Kompakteissa tiloissa ei ole mitään ylimääräistä ja myös sisustus mietittiin luonnollisuus ja yksinkertaisuus säilyttäen sekä mökkien arkkitehtuuri esiintuoden.Asuntomessujen Kontit sisusti suosittua Marulla-blogia pitävä sisustussuunnittelija Maru Hautala ensimmäisenä Asuntomessukohteenaan. Marun ei tarvinnut kahta kertaa miettiä miten reagoisi kutsuun tulla sisustamaan Kontteja; lapsuuden hirsiseinän tuoksuiset muistot säilyvät lämpiminä mielessä.
20216_70985.jpg
Bitumikatto paras valinta loivalle ja monimuotoiselle katolle
Tällä hetkellä yksi rakentamisen trendeistä on loivat pulpettikatot. Loivan katon katemateriaali kannattaakin miettiä tarkkaan parhaan ratkaisun löytämiseksi. Bitumi on ylivoimaisesti paras ratkaisu loivalle ja monimuotoisille katolle. Taipuisalla bitumikatteella saadaan toimivasti tiivistettyä myös jiirit, kulmat ja muut yksityiskohdat.Nyt onkin hyvä aika harkita kattoremonttia ja tarttua BMI Icopalin kesätarjoukseen. Valitse Icopalin avaimet käteen –kattoremontti ammattilaisen asentamana. Jätä yhteystietosi niin saat ilmaisen kuntotarkastuksen katollesi. Pyydä tarjous jo tänään!Pyydä tarjous

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton