Ainutlaatuinen Kevätkampanja käynnistyi!

Talven ja kevään aikana Honka tiedusteli suomalaisilta, mikä Hongan suosituista mökkimalleista on oma suosikki. Kyselyn tarkoituksena oli myös saada suomalaiset mukaan päättämään kampanjamalliston sisällöstä. Lopputuloksena saatiin selville viisi kaikkein suosituinta mallia, jotka ovat nyt Kevätkampanjan upeat mökit.

Voittajamökiksi nousi esille tunnelmallinen Syli. Äänestyksen muut finalisti mökkimallistot Aamutähti, Dyyni, Kide ja Kippari ovat nyt mukana Kevätkampanjassa ainutlaatuiseen kampanjahintaan yhdessä voittajamökin kanssa!


Nyt kannattaa tarttua tarjoukseen, sillä Kevätkampanja on voimassa 31.5.2016 asti!

Suomalaisten suosikiksi noussut Syli on vuoden 2016 Honka-mökki.Suomalaisten suosikiksi noussut Syli on vuoden 2016 Honka-mökki.

Äänestyksen voittajamökki Syli

Tunnelmallinen ja suomalaiseen metsämaisemaan helposti sulautuva Syli nousi suomalaisten suosikiksi.

Luokseen kutsuva mökki kutsuu mökkeilijät syleilyynsä. Katettu terassi toimii sisätilojen luonnollisena jatkona luoden näin ehjän kokonaisuuden.
Terassille sijoitettava ulkotakka jatkaa mökkikautta pidemmälle syksyyn, jolloin hämärtyvistä kesäilloista ja raittiista ilmasta voi nauttia takkatulen loimussa.
 

422-Vuoden_Honka-mökki_voit

Muut Kevätkampanjan mökit:

Aamutähti

Perinteisemmän mökkityylin ystävät ovat antaneet äänensä Aamutähdelle. Ryhdikäs mökki sopii niin järven rannalle kuin vaikka tunturin rinteelle. Tätä huvilamallia on saatavilla niin parvellisena kuin parvettomanakin versiona.
Suojaisalla terassilla on mukava heräillä loma-aamuun kahvia siemaillen ja lintujen laulusta nauttien.
 
Honka Aamutähti.Honka Aamutähti.
Dyyni

Kalajoella vuonna 2014 järjestetyillä Loma-asuntomessuilla esitelty uutuusmalli Dyyni on kerännyt oman kannattajajoukkonsa. Sulavalinjainen Dyyni-mallisto sisältää erikokoisia huviloita sekä saunamökkeja, joista on helppo koota omalle tontille parhaiten sopiva kokonaisuus.
Huvila on mahdollista varustaa koko rakennuksen pituisella terassilla, joka toimii erinomaisena olohuoneen jatkeena.
 
Honka Dyyni.Honka Dyyni.
Kide

Jos pidät klassisista ja selkeistä linjoista, on Kide sinun suosikkisi. Suuret ikkunapinnat kutsuvat luonnon osaksi sisätiloja. Mökin ympäröivä avoterassi antaa mahdollisuuksia monenlaiseen ajanvietteeseen. Ulkotilaan, vierashuoneen sekä saunaosaston väliin, on mahdollista sijoittaa tulisija, jonka ansiosta luonnosta ja rauhoittavasta takkatulesta voi nauttia myös myöhemmin syksyllä. Tälle lisähuoneelle löytyy varmasti käyttöä vaikka sadesäällä.
 
Honka Kide.Honka Kide.
Kippari

Tyylikäs Kippari tarjoaa valoa ja tilaa hengittää ja rentoutua arjen kiireiden keskellä. Olohuoneen korkeat tilat jatkuvat yhtenäisinä aina eteistiloihin asti. Suurten ikkunapintojen ansiosta luonnon valo ja vihreys tulvivat osaksi sisätiloja.
Tämä uljas mökkimalli soveltuu merellisestä nimestään huolimatta maisemaan kuin maisemaan. Kippari on mahdollista saada myös parvellisena, jolloin perheen nuoremmillekin löytyy oma valtakuntansa toisesta kerroksesta.
 
Honka Kippari.Honka Kippari.

Kiinnostuitko? Voit jättää yhteydenottopyynnön tästä:


 
Julkaistu
18.4.2016