Led-valaisimilla koti valoisaksi

Tämän porilaisen kodin valaistus perustuu kokonaisuudessaan Eulin LED-ratkaisuihin; yleisvalaistus on kauttaaltaan toteutettu himmennettävillä EUSD168NU LED-paneeleilla. Keittiön työtasot on valaistu LED-nauhalla EUS250FLEXD ja LED-listalla EUS500TD. Yläkerran WC:ssä ja suihkutilassa on käytetty LED-alasvaloa EUS3X1 sekä LED-nauhaa EUS250FLEXD IP65.


Tervetuloa kotiin!

Talon seinien ulkovalaistus on toteutettu Novo EUN08GH ylös/alas -valaisimella.Talon seinien ulkovalaistus on toteutettu Novo EUN08GH ylös/alas -valaisimella.

Interno LED-paneeleilla voidaan toteuttaa himmennettävä yleisvalaistus helposti niin uusiin kuin remontoitaviinkiin kohteisiin! Sarjaan kuuluu pinta- sekä uppoasennettavia paneeleita pyöreän ja neliön mallisina. Uppoasennettavat mallit sopivat myös kosteisiin sisätiloihin (IP44).

Tyylikkäät ja himmennettävät Interno EUSD168NU LED-paneelit takaavat siis miellyttävän ja tasaisen yleisvalaistuksen koko tähän kotiin!Katso kuvasarja uppoasennettavan
Interno EUSD168NU:n asennuksesta!

Tutustu ja tilaa valaisimet edullisesti

Rakentaja.fi:n verkkokaupasta!

Tilaa ilmainen Kodin Asuntovalaisinopas -esite

Porilaisen kodin yleisvalaistus on toteutettu himmennettävillä EUSD168NU LED-paneeleilla.Porilaisen kodin yleisvalaistus on toteutettu himmennettävillä EUSD168NU LED-paneeleilla.
Porilaisen kodin yleisvalaistus on toteutettu himmennettävillä EUSD168NU LED-paneeleilla.Porilaisen kodin yleisvalaistus on toteutettu himmennettävillä EUSD168NU LED-paneeleilla.

Interno -tuoteperhe on suunniteltu kattamaan asuntovalaistuksen perustarpeet lediratkaisuin. Interno -valaisimet soveltuvat myös erinomaisesti kotien erilaisiin korostus- ja erikoisvalaistustarpeisiin. Valikoima pitää sisällään alasvalot yleisvalaistukseen sekä spotit, listat ja nauhat työtasojen valaistukseen.
 

Monikäyttöiset LED-listat ja LED-nauhat

Eulin Interno LED-listat 30 cm (3 W) EUS300TDV ja 50 cm EUS500TDV (5 W) sekä Interno LED-nauhat EUS250FLEXD ja EUS500FLEXD mahdollistavat monien erilaisten valaistusratkaisujen toteuttamisen. LED-nauhat ja -listat sisältävät muuntajan ja pistotulpallisen sähköjohdon.

Interno -sarjan LED-listat sopivat kaapistojen ja vitriinien valaisemiseen tai vaikkapa television taustavaloksi. Tukevat alumiiniset listat on varustettu 3 portaisella himmennyksellä ja kätevillä kiinnikkeillä.

Uutuutena LED-listoihin on saatavana jatkolistat EUS300EXTV ja EUS500EXTV, joilla listoista voidaan rakentaa monipuolinen keittiön tai kodinhoitohuoneen työtasovalaistus. Jatkolistat sisältävät 150 mm ja 1200 mm välijohdot, kiinteän liittimen ja teräskiinnikkeet.

Listojen tavoin myös 2,5 m ja 5 m pitkät, tehokkaat (9,6 W/m), himmennettävät ja roiskeenkestävät LED-nauhat sopivat työtasojen, kaapistojen, verholistojen ja muiden korostusta vaativien kohteiden valaisemiseen. LED-nauha voidaan katkaista 2,5 cm välein merkityistä kohdista - ja myös jatkaa pakkaukseen sisältyvällä, kätevällä 1,2 m välijohdolla. Välijohdon avulla voidaan kiertää esimerkiksi liesituuletin keittiössä!

Keittiön työtasot on valaistu LED-nauhalla EUS250FLEXD ja LED-listalla EUS500TD.Keittiön työtasot on valaistu LED-nauhalla EUS250FLEXD ja LED-listalla EUS500TD.

Led-nauhat sopivat erinomaisesti kodin eri tilojen epäsuoraan valaistukseen. Epäsuoraa valoa kannattaakin suosia sen häikäisemättömyyden vuoksi. Led-nauha voidaan asentaa keittiössä kaapistojen päälle ja olohuoneessa tai muissa kodin tiloissa lähellä katonrajaa olevan listan päälle. Ylöspäin suuntautuva valo luo tilantuntua.
Vinkki: Eulin led-nauhat sopivat myös kosteisiin tiloihin, kuten esimerkkikodissammekin on laitettu!

Yläkerran WC:ssä ja suihkutilassa LED-nauhaa EUS250FLEXD IP65Yläkerran WC:ssä ja suihkutilassa LED-nauhaa EUS250FLEXD IP65

Valaistus on osa sisustusta

Yleisvalaistus toimii siis kodin valaistuksen perusrunkona. Valaisimet ovat luonteeltaan teknisiä asuntovalaisimia, joiden tehtävänä on tuottaa riittävästi valoa.

Osa asuntovalaisimista soveltuu myös kohde-, tunnelma- ja korostusvalaistukseen - ja himmennysominaisuudella varustetut valaisimet mahdollistavat valaisimen käytön niin perus- kuin tunnelmavalaisimena. Eulin monipuolisesta valikoimasta löydät valaisimet joka kotiin, paikkaan ja kohteeseen - niin uuteen kuin vanhaankin kiinteistöön! Tämän kodin koko sisävalaistus on toteutettu Eulin LED -valaisinvalikoiman avulla. Minkälaiset valaisimet Sinun kotiisi sopisivat?

Tutustu ja tilaa!

Katso video Euli Interno LED -paneelien asentamisesta

Katso videosta kuinka Led -paneelit himmennetään

Video Euli Interno Led -listoista

Video Led -listojen asentamisesta

Haluatko tutustua Eulin valaisimiin tarkemmin kotisi rauhassa? Tilaa Esitepalvelusta Eulin Kodin Asuntovalaisinopas ilmaiseksi kotiisi!

Eulin laadukas valaisinvalikoima on tilattavissa edullisesti myös Rakentaja.fi:n verkkokaupasta!
 


 
Julkaistu
4.4.2017