Kastellilta uusi kaksikerroskoti tehoneliöin

Kastelli-talot Oy, joka on ollut jo yli 20 vuotta pientalojen markkinajohtaja Suomessa, on julkaissut jo toisen tehoneliöisen malliston vuodelle 2016. Nyt julkaistu Viva-uutuusmallisto on kaksikerroksinen ja suunniteltu vastaamaan nykypäivän suomalaisten omakotiunelmaa, jossa ei ole tilaa hukkaneliöille eikä suurelle hintalapulle.

”Suomalaiset haluavat edelleenkin asua itse rakentamassaan omakotitalossa”, kertoo Kastelli-talot Oy:n liiketoimintajohtaja Jukka Vaaramo ja jatkaa pohtimalla suomalaisten omakotiunelmaa; ”Selkeä trendi on, että vähemmät neliöt halutaan keskittää omalle perheelle tärkeisiin tiloihin. Lisäksi hankitut neliöt halutaan pitää hyötykäytössä läpi elämän eri vaiheiden ja siksi kodin tiloja pitää pystyä muuntelemaan helposti myös myöhemmin.”

Kastellin uusi Viva-mallistoKastellin uusi Viva-mallisto

Eläköön toteutuva omakotiunelma!

Viva-mallisto jatkaa Kastellin kompaktien omakotitalojen uutuussarjaa ja seuraa tammikuussa 2016 lanseerattua Cubic-talomallistoa, joka tuli tunnetuksi 49 neliön miniomakotitalolla.

Nyt julkaistun Viva-uutuusmalliston kaikki kolme talomallia ovat ulkomitoiltaan saman kokoisia. Mallisto antaa kodille raamit, jonka sisällä huoneratkaisuja voidaan muunnella niin suunnitteluvaiheessa kuin jälkikäteenkin.

Kaksikerroksisiksi omakotitaloiksi mallit ovat tavallista pienempiä, mutta niiden sisään sopii koko ihmisen elämä erilaisine vaiheineen.

Huoneiden käyttötarkoitus ja määrä on valittavissa ja niitä voidaan lisätä tai vähentää myös myöhemmin tarpeiden muuttuessa. Välipohjaa avaamalla syntyy olohuoneeseen korkeaa tilaa.

Keittiöunelmien toteuttamista varten jätettiin pohjiin tarpeeksi tilaa erimuotoisille keittiöille. Myös saunasta löytyy pientä luksusta – sen maisemaikkunat avautuvat lauteilta kahteen eri suuntaan. Näistä kodeista et löydä turhia käytäviä ja portaiden alustilatkin on otettu hyötykäyttöön.

Viva-kodin valoisat sisätilat avautuvat suurten ikkunoiden läpi suojaiselle terassille, jonne tunnelmaa luo terassin ylle ulottuva aurinkolippa. Talon näyttävä, moderni arkkitehtuuri tekee siitä kokoaan suuremman oloisen.

”Kompaktista koostaan huolimatta Viva-kodin tilat ovat hulppeat: esimerkiksi olokeittiö alakerrassa on 36 m² ja yläkerran suurin makuuhuone on 14 m² kokoinen. Viva-kodissa ei ole kapeita käytäviä tai muita hukkaneliöitä. Portaiden alustilatkin on otettu hyötykäyttöön. Myös ulkoa talo on tarkoituksenmukainen ja samalla näyttävä. Ilmava parveke, suuri terassi, kahden kerroksen korkuinen ikkunaseinä ja koko talon moderni arkkitehtuuri tekevät Viva-kodista kokoaan suuremman oloisen”, kertovat malliston yhteistyössä Kastellin kanssa suunnitelleet arkkitehdit Tiina Sainila ja Mikko Kanninen Arkkitehtitoimisto SAIKA design Oy:stä.

Tilaa Kastelli Viva-esite

Jätä yhteydenottopyyntö Kastelli-talosta

Kastelli Viva-video

750
 
Julkaistu
29.8.2016