• Etusivu
  • Rakentaminen

Kastellilta uusi kaksikerroskoti tehoneliöin

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Kastelli-Talot Oy
Päivitetty 26.08.2016
20164_45985.jpg

Kastellin uusi Viva-mallisto

Kastelli-talot Oy, joka on ollut jo yli 20 vuotta pientalojen markkinajohtaja Suomessa, on julkaissut jo toisen tehoneliöisen malliston vuodelle 2016. Nyt julkaistu Viva-uutuusmallisto on kaksikerroksinen ja suunniteltu vastaamaan nykypäivän suomalaisten omakotiunelmaa, jossa ei ole tilaa hukkaneliöille eikä suurelle hintalapulle.

"Suomalaiset haluavat edelleenkin asua itse rakentamassaan omakotitalossa", kertoo Kastelli-talot Oy:n liiketoimintajohtaja Jukka Vaaramo ja jatkaa pohtimalla suomalaisten omakotiunelmaa; "Selkeä trendi on, että vähemmät neliöt halutaan keskittää omalle perheelle tärkeisiin tiloihin. Lisäksi hankitut neliöt halutaan pitää hyötykäytössä läpi elämän eri vaiheiden ja siksi kodin tiloja pitää pystyä muuntelemaan helposti myös myöhemmin."

Eläköön toteutuva omakotiunelma!

Viva-mallisto jatkaa Kastellin kompaktien omakotitalojen uutuussarjaa ja seuraa tammikuussa 2016 lanseerattua Cubic-talomallistoa, joka tuli tunnetuksi 49 neliön miniomakotitalolla.

Nyt julkaistun Viva-uutuusmalliston kaikki kolme talomallia ovat ulkomitoiltaan saman kokoisia. Mallisto antaa kodille raamit, jonka sisällä huoneratkaisuja voidaan muunnella niin suunnitteluvaiheessa kuin jälkikäteenkin.

Kaksikerroksisiksi omakotitaloiksi mallit ovat tavallista pienempiä, mutta niiden sisään sopii koko ihmisen elämä erilaisine vaiheineen.

Huoneiden käyttötarkoitus ja määrä on valittavissa ja niitä voidaan lisätä tai vähentää myös myöhemmin tarpeiden muuttuessa. Välipohjaa avaamalla syntyy olohuoneeseen korkeaa tilaa.

Keittiöunelmien toteuttamista varten jätettiin pohjiin tarpeeksi tilaa erimuotoisille keittiöille. Myös saunasta löytyy pientä luksusta – sen maisemaikkunat avautuvat lauteilta kahteen eri suuntaan. Näistä kodeista et löydä turhia käytäviä ja portaiden alustilatkin on otettu hyötykäyttöön.

Viva-kodin valoisat sisätilat avautuvat suurten ikkunoiden läpi suojaiselle terassille, jonne tunnelmaa luo terassin ylle ulottuva aurinkolippa. Talon näyttävä, moderni arkkitehtuuri tekee siitä kokoaan suuremman oloisen.

"Kompaktista koostaan huolimatta Viva-kodin tilat ovat hulppeat: esimerkiksi olokeittiö alakerrassa on 36 m² ja yläkerran suurin makuuhuone on 14 m² kokoinen. Viva-kodissa ei ole kapeita käytäviä tai muita hukkaneliöitä. Portaiden alustilatkin on otettu hyötykäyttöön. Myös ulkoa talo on tarkoituksenmukainen ja samalla näyttävä. Ilmava parveke, suuri terassi, kahden kerroksen korkuinen ikkunaseinä ja koko talon moderni arkkitehtuuri tekevät Viva-kodista kokoaan suuremman oloisen", kertovat malliston yhteistyössä Kastellin kanssa suunnitelleet arkkitehdit Tiina Sainila ja Mikko Kanninen Arkkitehtitoimisto SAIKA design Oy:stä.

Tilaa Kastelli Viva-esite

Jätä yhteydenottopyyntö Kastelli-talosta

Kastelli Viva-video

20164_45986.jpg
Kastelli-Talot Oy
Rakentaminen
runko
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20219_72664.jpg
Sano ei hukkaneliöille ja rakenna oma kompakti unelmatalosi
Nykyisin omaa kotia suunnittelevat ja rakentavat rakastavat kompakteja tilaratkaisuja, luonnonläheisyyttä, ekologisia materiaaleja sekä fiksuja säilytysratkaisuja. Asunnon ei tarvitse olla suuri, ollakseen paras mahdollinen omalle perheelle. Kukaan ei halua tuhlata kotinsa neliöitä hukkaneliöiksi, vaan kompakteilla tilaratkaisuilla saadaan asuntoon samanaikaisesti sekä tilantuntua, että järkeviä ja toimivia säilytysratkaisuja.
201812_55695.jpg
Verkosta ostettu talo säästää euroja
Osta talo verkosta -palvelutarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden suunnitella ja ostaa oma koti suoraan verkosta. Asiakkat ovat innostuneet uuden kodin verkko-ostamisesta, koska verkossa talokaupat tulevat edullisemmaksi ja ostaminen käy helpommin ja nopeammin perinteiseen tapaan verrattuna.Kastelli päätti toteuttaa asiakkaiden toiveet isommasta omakotitalosta Play-mallistoon, joten Kastellin verkkopalvelussa laajennettiin saatavilla olevaa mallistoa nyt isommalla, 120-neliöisellä uutuudella. Play 120 -kodissa yhdistyvät käytännöllinen tilasuunnittelu sekä joustava pohjaratkaisu. Tilaa Kastelli-taloesiteSuunnittele oma Play-kotisi
20151_42013.jpg
Tuunaa talosi ja tutustu Kaarnaan
Uusi Kaarna-mallistoUutta Kaarna-mallistoa voi parhaiten kuvailla sen suunnittelija, arkkitehti Eva-Maria Ylönen. Hän tekee sen sekä TUNTEELLA:- Sain inspiraatiota Kaarnaan luonnosta, tummasta metsästä ja puusta, pitkistä suomalaisista perinteistä selkeästi nykyaikaan tuotuna. Kaarna on ulkomuodoltaan vähäeleinen ja selkeä, mutta silti paljon puhuva. Kaarnalla on tuttu perinteisen talon leikkausmuoto, mikä näkyy myös sisätiloissa.että JÄRJELLÄ:- Uusi Kaarna on suunniteltu asumiseen eläytyen. Tilat muodostuvat kodikkaan oleskelutilan ympärille. Toimivat aputilat lähtevät siitä, että erilaisiin toimintoihin tarvitaan erilaisia tiloja. Saunaosasto on omassa rauhassaan ja kodinhoitotilat omassaan. Saunan ystäville Kaarna tarjoaa aivan uutta. Taloon on mahdollista yhdistää puulämmitteinen pihasauna, materiaaliksi voi valita jopa hirren. Pihasaunaa on helppo käyttää talon sisällä sijaitsevista pesu- ja pukeutumistiloista.Tutustu lisää Kastelliin ja Kaarnaan.
20222_76980.jpg
Paraisille rakentuu ainutlaatuinen ekokylä
Nina ja Tero Ingeliuksella on takataskussaan useampi kokemus kosteus- tai homevaurioisista asunnoista. Kun heille tuli tarve etsiä uusi koti, he havaitsivat, että terveellistä rakennustapaa ja -materiaaleja ei yhdestä paikasta tunnu löytyvän. Lopputuloksena piti kääriä hihat itse. Nyt omasta kodista tulee konseptitalo Paraisten Kirkkosalmenrantaan, ja Ingeliusten yritys Godai Oy rakentaa lähistölle seitsemän talon ekokylän.
20233_81148.jpg
Vesikiertoinen lattialämmitys on kustannustehokas lämmitystapa
Huoleton asuminen omassa kodissa edellyttää turvallista ja luotettavaa lämmitysjärjestelmää ja vesikiertoinen lattialämmitys on useimpien mielestä asumismukavuuden ja energiatehokkuuden kannalta paras ratkaisu.
20141_37487.jpg
Näin asennat parketin itse
Parketti on kaunis ja aikaa kestävä lattiamateriaali. Parkettia on saatavilla eri sävyissä ja puulajeina, joista varmasti löytyy mieleinen kokonaisuus.Parketin asennustyö kuulostaa ehkä hankalalta, mutta todellisuudessa asennus on yksinkertaista. Työ ei vaadi ihmeellisiä työkaluja ja voimaa, vaan asennus onnistuu helposti jopa yksin. Parkettilautojen pakkauksessa on mukana kyseisen parketin asennusohje, johon kannattaa myös perehtyä ennen asennustyön aloittamista.Lattiamateriaalia hankittaessa kannattaa ottaa huomioon myös asennuksessa tuleva hukka. Lisää laskemaasi neliömäärään 5 %:a, jolloin parketti riittää koko suunniteltuun tilaan.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton