Markiisit nyt tarjouksessa!

Markiisin avulla voit helposti valita haluatko nauttia auringonpaisteesta vai istua varjossa.Markiisin avulla voit helposti valita haluatko nauttia auringonpaisteesta vai istua varjossa.

Laadukkaat markiisit Pislalta

Pitkät perinteet markiisien valmistamisessa tuovat mukanaan hyvän toimivuuden ja keston. Moottorit ja muut optiot toimittaa Eurooppalainen laadustaan tunnettu kansainvälinen toimija ja alansa markkinajohtaja Somfy.

Markiisit suojaavat auringolta ja pitävät ikkunat varjoisina sekä luovat tunnelmaa. Ne elävöittävät myös talosi ulkonäköä. Markiisien hyvät varusteet tarjoavat helppokäyttöisyyttä ja turvallisuutta. Kaikilla markiisiin liittyvillä tuotteilla on 2 vuoden takuu, lisäksi akryylikankaalle myönnetään 5 vuoden takuu.

Laadukkaat markiisit kesäksi!

Pislan markiisit Rakentaja.fi-verkkokaupasta -10 % ja rahtivapaasti kotiinkuljetettuna! Voit säästää jopa yli 500 € tai vähintään 125 € (sis. alennuksen sekä toimituskuluttomuuden)

Kampanjahinnat voimasssa 6.4.-3.5.2020. Toimitusaika noin 4 viikkoa kampanjan päättymisestä.


Tilaa oma markiisisi kesäksi nyt!


Markiisi suojaa auringolta, se suojaa myös pihakalusteita ja muita pintoja. Markkiisi elävöittää myös talosi ulkonäköä.Markiisi suojaa auringolta, se suojaa myös pihakalusteita ja muita pintoja. Markkiisi elävöittää myös talosi ulkonäköä.

Markiisin runko ja kankaat

Markiiseissa on luja ja laadukas runko. Koska materiaali on alumiinia, runko on myös kevyt. Markiisien kankaat ovat korkealaatuista kyllästettyä ja UV-suojattua akryylikangasta. Kangas on säänkestävä eikä se haalistu.

Kokeile markiisia visualisointi-työkalulla >>

Markiisin asennus

Markiisit on helppo asentaa niiden mukana tulevien suomenkielisten asennusohjeiden ansiosta. Markiisien mukana tulevat kannakkeet, jotka sopivat sekä seinä- että katto-kiinnitykseen. Markiisin lisävarusteet suomenkielisine asennusohjeineen ovat myös helposti asennettavissa.

Pisla-terassimarkiisien lisävarusteet

Perusvarusteltu markiisi avataan ja suljetaan käsin kammella. Markiisin käyttökampi voidaan asentaa asiakkaan toiveesta oikealle tai vasemmalle puolelle.
Käyttöä helpottaa markiisiin saatavilla lisävarusteena olevat moottorit joko katkaisijalla tai kaukosäädöllä. 5-kanavaisella kaukosäätimellä voidaan ohjata useampia markiiseja tai yhtä markiisia voidaan ohjata useammasta kaukosäätimestä. Markiisiin voi hankkia myös erilaisia sensoreita ja muita lisävarusteita. Tuuli-/aurinkosensori mittaa koko ajan tuulen voimakkuutta ja sulkee markiisin tuulen yltyessä tai avaa ja sulkee sen auringon nousun ja laskun mukaan.

Markiiseihin on saatavilla erilaisia lisävarusteita.Markiiseihin on saatavilla erilaisia lisävarusteita.

Tärinäsensori sulkee markiisin jos siihen kohdistuu tärinää, esimerkiksi puuskaisen tuulen takia johon tuulisensori ei vielä ehdi reagoimaan. Tuulitukivarsilla markiisia voidaan käyttää myös pienellä tuulella. Varret ovat helposti kiinnitettävissä ja irrotettavissa tarpeen mukaan. Tuuli/aurinkosensori ja tärinäsensori voidaan asentaa myös katkaisijalla olevaan moottoriin, erikseen hankittavan vastaanottimen avulla. Markiisin voi tilata suoraan haluamillaan lisävarusteilla valmiiksi tehtaalla asennettuna.


Osta omat markiisit tästä!

Käyttöä helpottaa markiisiin saatavilla lisävarusteena olevat moottorit joko katkaisijalla tai kaukosäädöllä. 5-kanavaisella kaukosäätimellä voidaan ohjata useampia markiiseja tai yhtä markiisia voidaan ohjata useammasta kaukosäätimestä.Käyttöä helpottaa markiisiin saatavilla lisävarusteena olevat moottorit joko katkaisijalla tai kaukosäädöllä. 5-kanavaisella kaukosäätimellä voidaan ohjata useampia markiiseja tai yhtä markiisia voidaan ohjata useammasta kaukosäätimestä.

Sivumarkiisit terasseille ja ulkotiloihin

Sivumarkiisi on erinomainen ja yksinkertainen ratkaisu rivi- ja omakotitalojen terasseille ja ulkotiloihin. Sivumarkiisilla saa helposti ja nopeasti suojatun, rajatun alueen, katseilta suojatun tilan sekä tuulensuojan. Sivumarkiisissa on huolellisesti suunniteltu rakenne, jossa on sisään-rakennettu jousi, mikä pitää kankaassa tasaisen kiristyksen. Sivumarkiisia saa kahdessa eri korkeudessa 1,2 m tai 1,8 m, maksimileveys on 3 m. Sivumarkiisin saa joko akryylikankaisena tai screen-kankaisena. Akryylikangas on läpivärjätty, UV- ja homesuojattu. Kankaan takuu on 5 vuotta.

 

Screen-kangas on aavistuksen läpinäkyvä; näet pihaltasi kankaan läheltä maisemaan, mutta etäämmältä taas ei juurikaan näe screen-kankaan läpi pihallesi.Screen-kangas on aavistuksen läpinäkyvä; näet pihaltasi kankaan läheltä maisemaan, mutta etäämmältä taas ei juurikaan näe screen-kankaan läpi pihallesi.

Pislan markiisit Rakentaja.fi-verkkokaupasta -10 % ja rahtivapaasti kotiinkuljetettuna! Voit säästää jopa yli 500 € tai vähintään 125 € (sis. alennuksen sekä toimituskuluttomuuden)

Kampanjahinnat voimasssa 6.4.-3.5.2020. Toimitusaika noin 4 viikkoa kampanjan päättymisestä.


Osta omat markiisit tästä!
 
Päivitetty
23.4.2020