A la Carte -uutuuksissa yhdistyvät skandinaavinen minimalismi ja arjen helppous

A la Carte tuo ensimmäisenä Suomessa keittiömallistoon mekanismivalmistaja Blumin ilman sähköä toimivan vedikkeettömän laatikonavauksen. Toinen uutuus on yläkaappi, joka kätkee sisälleen välitilaan alaslaskettavan lokerikon. Tuoteuutuudet kuuluvat A la Carten show and hide -konseptiin, joka antaa persoonallisuuden näkyä keittiössä.

A la Carte -keittiöiden kevään tuotelanseerausten painopiste on välitilan hyödyntämisessä sekä oman persoonan esille tuomisessa. Uudet innovaatiot taikovat lisää säilytystilaa ja vapauttavat työtason ylimääräisistä esineistä. Sisustukseltaan keittiö integroituu entistä vahvemmin osaksi muuta kotia.

Tilaa uusi kuvasto tästä!

Found on seinäkaappi, jonka takaosasta laskeutuu avolokerikko välitilaan.Found on seinäkaappi, jonka takaosasta laskeutuu avolokerikko välitilaan.

Luova ja käytännöllinen välitila

FOUND on seinäkaappi, jonka takaosasta laskeutuu sähköisesti nappia painamalla avolokerikko välitilaan. Lokerikko on muunneltavissa tarpeen mukaan kolmella varusteluvaihtoehdolla. FOUND tuo kätevästi lisää säilytystilaa keittiön pienemmille esineille, kuten mausteille, veitsille, viinipulloille tai -laseille. Ylös nostettuna FOUND näyttää tavalliselta seinäkaapilta. Alas laskettuna se tarjoaa uniikin säilytysratkaisun välitilaan jättäen työtason vapaaksi ruuanlaittoa varten.

Vedikkeettömyys on tullut jäädäkseen

TIP ON on ensimmäinen täysin sähkötön mekanismi laatikostoihin. Laatikko avautuu kevyesti etusarjaa painamalla. TIP ON- laatikko on helppo avata vaikkapa polvella työntäen, jos kädet eivät ole vapaat. A la Carte -mallistossa vedikkeettömyys on mahdollista muissakin tuotteissa. TIP ON täydentää tätä valikoimaa minimalistiseen makuun täydellisesti sopivaksi.

TIP ON - vedikkeetön ja sähkötön laatikon avausmekanismi.TIP ON - vedikkeetön ja sähkötön laatikon avausmekanismi.

Keittiöön persoonallista ilmettä

Keittiö integroituu yhä vahvemmin kodin muuhun tilaan, kuten olohuoneeseen. A la Carten show and hide -konseptin kantavana ajatuksena on tuoda asukkaan persoona näkyviin keittiössä yhtä vahvasti kuin muissakin huoneissa. Keittiön sisustukseen tuodaan nyt ennennäkemätöntä muunneltavuutta. Asioita voi tuoda esille tai piilottaa vuodenajan, trendien ja maun mukaan.

Syksyllä lanseerattu Stage-mallisto täydentyy uudella korkeammalla kehikolla, jota voi käyttää seinällä tai pöytätasolla. Stage-hyllykön tasopinnat ovat helposti muunneltavissa. Tuikut ja glögilasit vaihtuvat keväällä vaikka yrttiruukkuihin ja hedelmiin, juuri kuten itse haluat.

Show and hide -tuotteet toimivat keittiön lisäksi myös muissa tiloissa. Uusi liukuprofiili seinäkaapin ovessa mahdollistaa keittiön uuden ilmeen ja toiminnallisuuden. Liukuovien

avulla avohyllyjä saa esiin tai piiloon kulloisenkin tilanteen ja tarpeen mukaan. Liukuovien useat värivaihtoehdot tarjoavat vaihtelevan ilmeen avohyllyköissä.

Tilaa uusi kuvasto tästä!

Stage on seinälle tai työtasolle asennettava kehikko säilytystä ja esillepanoa varten.Stage on seinälle tai työtasolle asennettava kehikko säilytystä ja esillepanoa varten.
Horisontaalinen liukuprofiili, myös jälkikäteen asennettavissa 352 mm korkeisiin avoyksiköihin.Horisontaalinen liukuprofiili, myös jälkikäteen asennettavissa 352 mm korkeisiin avoyksiköihin.

Jätä yhteydenottopyyntö:


 
Julkaistu
10.10.2016