Uutuustiilistä näyttävä ja kestävä julkisivu

Tiili on julkisivumateriaalin palkitseva. Se on kestävä ja yleisimmistä julkisivumateriaaleista vähiten huoltoa vaativa. Se myös vanhenee kauniisti ja kestää siten hyvin aikaa myös ulkonäkönsä puolesta.

Tiili on materiaalina moni-ilmeinen. Julkisivutiilien runsas väri- ja pintavalikoima varmistaa, että jokaiseen kohteeseen löytyy rakentajan mieltymyksiin ja ympäröivään maisemaan sopiva ratkaisu. Tiilitrendit vaihtelevat, mutta materiaalina tiili on säilyttänyt arvonsa vuosikymmenestä toiseen.

Katso kaikki Wienerbergerin julkisivutiilet

Tilaa esite pientalon tiiliratkaisuista.

750-Alppikyla_retrot

Rouheat ja antiikkiset tiilet suosittuja

Tiilijulkisivun ulkonäköön ja kokonaisilmeeseen vaikuttaa moni eri tekijä. Tiili voi olla sileä, karhea tai pinnaltaan rosoisen elävä. Laastisauman väri ja paksuus voi vaihdella kuin myös muurauksessa valittu tiilen limitys. Tiilen voi myös rapata. Samasta tiiliaihiosta voidaan siten saada hyvinkin erilaisia julkisivuja aikaiseksi.

Terca Retro-tiilien värivalikoima on laaja. Tiilen pinta on elävän rosoinen.Terca Retro-tiilien värivalikoima on laaja. Tiilen pinta on elävän rosoinen.

Nykyrakentajien suosimat tiilistruktuurit, kuten Wienerbergerin Retro- ja Makasiini-tiilet, ovat eläväpintaisia muistuttaen käsinlyötyjä tiiliä. Myös ulkonäöltään vanhoja purkutiiliä muistuttavien tiilien kysyntä on kasvussa. Tiiliä käytetään julkisivujen lisäksi myös sisätiloissa luomaan tunnelmaa ja rustiikkista ilmettä. Uusia tiilivärejä ja pintoja kehitetään jatkuvasti vastaamaan yhä paremmin asiakkaiden toiveita ja mieltymyksiä.

Terca Makasiini -tiilet hehkuvat monivärisinä. Sävyinä Ruskonkirjava Makasiini (vas) ja R-Punainen.Terca Makasiini -tiilet hehkuvat monivärisinä. Sävyinä Ruskonkirjava Makasiini (vas) ja R-Punainen.

Luonnollista rakentamista

Tiili valmistetaan puhtaista luonnonmateriaaleista kuten savesta, hiekasta, sahanpurusta ja vedestä. Rakennusmateriaalina se on turvallinen. Se ei pala, lahoa tai ruostu. Tiili kestää hyvin kuormitusta, eikä ole arka helteelle tai pakkaselle. Tiilijulkisivu erotetaan Monet tiilen edut konkretisoituvat asumisen aikana. Tiilen käyttö julkisivussa parantaa lämmöneristävyyttä 6-8 % lämmityskaudella. Myös tiilen pitkäikäisyys ja vähäinen huollon tarve säästävät ylläpitokustannuksia.

Lisätietoa tiilirakentamisesta löydät täältä
750-Ruskonkirjava_makasiini
750-kaikki-retrot

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö:


 
Julkaistu
21.3.2016