Onko ovi varmasti lukossa?

Tuttu tilanne? Enää ei kuitenkaan tarvitse miettiä menikö ulko-ovi lukkoon, sillä uusi älylukko hoitaa lukituksen automaattisesti puolestasi. Lukon voit aina avata koodilla, kulkutunnisteella tai älypuhelimellasi.

Älylukko helpottaa arkipäivääsi

Yale Doorman on elektroninen lukko kotien ulko-ovien lukintaan. Olitpa sitten lenkkeilemässä tai muun sinulle tärkeän harrastuksen parissa, voit huoletta olla liikkeellä ilman avainta. Sisälle pääset aina omalla koodilla, kulkutunnisteella tai älypuhelimella.

Ovikoodin lisäksi kulkutunniste on kätevä koko perheelle. Sen avulla lapset, kuten myös vanhuksetkin voivat helposti avata lukitun oven. Kulkutunnisteen kadotessa aktiivisuus voidaan poistaa nopeasti.

Voit myös tilanteen vaatiessa antaa tuttavallesi tai esimerkiksi remonttimiehelle väliaikaisen koodin käyttöön, jotta pääsy asuntoon sujuu sovitusti ilman ylimääräistä vaivaa.
Yale_Doorman_960x1500
Yale Doorman älylukko:
  • Suunniteltu kestämään pohjoismaisia sääolosuhteita. IP55 luokitus takaa sopivuuden ulkokäyttöön.
  • UV-suojattu pinta kestää pitkäaikasta altistusta auringolle ja kosteudelle.
  • Helppo asentaa.
  • Toimiii neljällä 1,5 V AA-alkaliparistolla.
  • Jos paristot loppuvat, voidaan lukko käynnistää ulkopuolelta ja avata rekisteröidyllä elektronisella avaimella. Sisäpuolen painike avaa lukon aina virrattomanakin.

Nyt voit ohjata lukitusta myös kellolla

Smartlock-ominaisuuden avulla kodin lukitusta voi ohjata puhelimella Verisuren mobiilisovelluksella. Verisuren uusin sovellus mahdollistaa uudenlaisen tavan kotisi valvomiseen, älypuhelimen lisäksi voit tarkistaa kotisi ja perheesi tilanteen älykellostasi.

Voit helposti tarkistaa jäikö ovi lukitsematta töihin lähtiessä ja tarvittaessa voit lukita tai avata oven suoraan kellon näytöltä. Saat ranteeseesi myös ilmoitukset valvonnan kytkemisestä päälle tai pois. Työpäivän aikana on usein tilanteita, jolloin puhelinta joutuu pitämään äänettömällä, kuten palavereja ja asiakastapaamisia. Älykello on kuitenkin aina mukanasi. Saat ilmoituksen älykelloon, kun lapset palaavat koulusta kotiin ja voit huoletta jatkaa tekemisiäsi.

alykelloohjaus

Tekniikan maailma testasi älylukot

Tekniikan maailma-lehden (18/2015) testissä oli mukana myös älylukko Yale Doorman. Tuote täydentää ABLOY-tuotteistoa tarjoamalla uuden helppokäyttöisen lukitusratkaisun koteihin.

Yale Doorman haastaa perinteiset mekaanisella avaimella toimivat lukot tarjoamalla uusia joustavia käyttötapoja ja lisäksi se on turvallinen sillä esim. kadonneiden kulkutunnisteiden poisto käytöstä voidaan tehdä itse välittömästi. Tekniikan Maailma-lehden mukaan älylukkojen yksi merkittävin turvallisuustekijä piileekin tunnisteiden helpossa hallinnassa. Kadonnut tunniste saadaan poistettua muutamissa minuuteissa. Uusien tunnisteiden käyttöönotto sujuu perehtyneeltä käyttäjältä omatoimisesti. Myös älyjärjestelmien toimivuutta ja turvallisuutta usein epäillään. Koti- ja yrityskäyttöön tarkoitettujen älylukkojen sähköiset salaukset ovat kuitenkin jo niin hyvää luokkaa, että useimmat mekaaniset avaimet häviävät kisassa.

Älylukko kotiisi

Yale Doorman on asennettavissa niin vanhoihin kuin uusiinkin oviin. Asennuksen voit hoitaa itse tai Yale Doorman partnerimme hoitavat asennuksen ja käyttöopastuksen niin halutessasi.

Suomessa on kattava lukitusalan ammattilaisista koostuvat Yale Doorman Partner-verkosto. Yale Doorman Partner on erikoiskoulutuksen läpikäynyt lukkoasiantuntija, jolta saat apua kaikissa Yale Doormaniin liittyvissä kysymyksissä.
 

Löydä lähin jälleenmyyjäsi täältä

 
Päivitetty
26.5.2016