Ruukilta ropinat taltuttava kattouutuus

Ruukki tuo Suomen markkinoille Suomessa valmistettavan uuden katteen, joka luo entistä hiljaisempaa asuinympäristöä. Ruukki Classic Silence vaimentaa tuulen huminan ja sateen ropinan. Sen alapintaan on lisätty ääntä vaimentava pinta. Silence-pinta ehkäisee myös kosteuden tiivistymistä katteen alapintaan. Ruukki Classic Silence katteeseen kuuluu myös valmiit niin sanotut myrskytiivisteet, jotka ehkäisevät tuulen ja veden kulkeutumisen sivusuunnassa katteen alle.

Vähäeleisen tyylikäs ja ajaton muotoilu sopii niin rintamamiestaloihin kuin moderneihin kivitaloihin. Tämä teräskate soveltuu myös loiville kattokaltevuuksille.

Ruukki Classic® Silence - uudelle hiljaisemmalle asuinympäristölle.Ruukki Classic® Silence - uudelle hiljaisemmalle asuinympäristölle.

Ääntä vaimentavan ominaisuuden lisäksi Silence-pinta nopeuttaa katon asennusta, sillä erillisiä ääntä vaimentavia nauhoja ei tarvita.
Myös perinteistä Ruukki Classic –katetta on uudistettu. Siihen on tuotu mukaan ominaisuutena sauman sulkimet, joilla saumat suljetaan räystäällä asennuksen yhteydessä. Piiloon jäävät kiinnitysruuvit, sauman sulkimet, räystäältä taitettu etureuna ja tasalaatuinen sileä pinta takaavat viimeistellyn ulkonäön.
Kiinnitysreikien vieressä oleva innovatiivinen mikroprofilointi tekee katon kiinnityksestä helpompaa ja sallii entistä paremmin teräskaton luonnollisen lämpölaajenemisen.
Ruukki Classic Silence ja Ruukki Classic kuuluvat molemmat Ruukki 50 plus – laatuluokkaan, niillä on 50 vuoden tekninen ja 20 vuoden esteettinen takuu.
Ruukin uudet katteet tulevat myyntiin maaliskuun 2016 aikana ja toimitukset alkavat kesäkuussa.

Uusi Ruukki Classic® Silence vaimentaa sateen ropinan tehokkaasti.Uusi Ruukki Classic® Silence vaimentaa sateen ropinan tehokkaasti.

Jätä yhteydenottopyyntö Ruukin kattoremontista asennettuna


 
Julkaistu
14.3.2016