Joustavasti lisätilaa Honka Pa-Lalla

Tarvitsetko lisää tilaa? Omalle pihalle tai vaikka huvilan pihapiiriin soveltuva pikkurakennus on esteettinen vastaus muuttuviin tilantarpeisiin ja elämäntilanteiden muutoksiin.

Honka Pa-La, juuri sellainen kuin tarvitset.Honka Pa-La, juuri sellainen kuin tarvitset.

Minkälaista tilaa tarvitset?

Tarvitsetko yksityisempää asuintilaa tai työhuonetta? Onko tarpeesi ennemmin lisää varastotilaa vai peräti vierashuone tai vuokra-asunto? Pa-La –mallisto tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia. Modulaarinen mallisto palvelee juuri erilaisia tarpeita ollen kuitenkin samalla selkeä ja kodikas kokonaisuus.

Kodikkuutta tuo myös kaunis luonnonvalo, jota pääsee sisälle suurten ikkunoiden kautta. Modernia tunnelmaa tuo lasi- sekä hirsipintojen yhdistelmä. Tilojen avaruus sekä takkatuli lisäävät pientä luksusta oleskelutilaan. Tilavalla terassilla pääset nauttimaan auringosta. Lisätilaa sisätiloihin saat valitsemalla parvellisen moduulin.
Koska Pa-La muodostuu moduuleista, voidaan tiloja kasvattaa pituussuunnassa myös myöhemmässä vaiheessa tilantarpeen jälleen muuttuessa. Rakennus soveltuu erinomaisesti myös itsenäiseksi kesäasunnoksi.

Lisärakennus on mahdollista rakentaa ruuviperusteisena maanvaraisen laattaperustuksen sijaan niin haluttaessa. Ruuviperusteisen perustuksen etuna on, että jo olemassa oleva piha istutuksineen ja puustoineen säilyy koskemattomana.

750-honka-pa-la-moduulit
Millaisen yhdistelmän sinä haluat?
Lataa itsellesi Hongan Pa-La mallistosta kertova esite.

Kiinnostuitko? Voit jättää yhteydenottopyynnön tästä:


 
Julkaistu
6.11.2017