Rakenna kestävä ja näyttävä terassi

Terassin suunnittelussa koon ja muodon lisäksi yhtä tärkeää on ottaa huomioon käyttöikä sekä huoltovapaus. Tähän voidaan vaikuttaa erityisesti materiaalivalinnoilla. Perinteinen puuterassi edellyttää säännöllisiä huoltotoimenpiteitä pysyäkseen kunnossa. Haettaessa pitkäikäistä, siistiä ja hyvin kuormitusta sekä kulutusta kestävää terassia, on puukomposiittilauta paras valinta.

Puukomposiitilla erinomaiset ominaisuudet

Puukomposiitti on erinomainen vaihtoehto korvaamaan luonnonpuuta rakennusmateriaalina. Se on useilta ominaisuuksiltaan ja käyttömukavuudeltaan jopa parempaa kuin luonnonpuu. Puukomposiitti kestää hyvin vaihtelevia sääolosuhteita ja mekaanista rasitusta. Komposiittilaudan pinta ei myöskään ole sateella tai lumenpeitossa liukas. Komposiitti ei myöskään ole paloa edistävä tuote, eli ei pala omalla liekillä lainkaan.

Terassi joka pysyy siistinä ja puhtaana

Sahatavarasta valmistettujen urallisten terassilautojen puhdistaminen siitepölystä, pienhiukkasista ja pinttyneestä liasta on varsin työlästä. Jotta pinta pysyisi siistinä, on käytettävä kalliita puunhoitoaineita ja erikoispesuaineita. Eikä painepesurikaan ole paras vaihtoehto puulle.

Puukomposiittilauta on ulkoisesti saman näköistä kuin puu. Pinta on luonnonmukainen niin sävyltään kuin tuntumaltaan. Ainoa huomattava ero liittyy kestävyyteen. Puukomposiitti on huoltovapaa ja pitkäikäinen materiaali, joka pysyy kunnossa kovista säärasituksista ja mekaanisesta kulutuksesta huolimatta. Sileän ja kovan pinnan puhdistus käy helposti ja nopeasti nailonharjalla, pesusienellä, puutarhaletkulla ja tarvittaessa painepesurilla.

Ekologinen rakennusmateriaali

Puukomposiitti on täysin kierrätettävä materiaali, joka korvaa luonnonpuuta rakennusmateriaalina. Puukomposiittia on turvallisia käyttää, sillä se ei sisällä mitään haitallisia aineita. Valmistuksessa käytettävät raaka-aineet ovat täysin myrkyttömiä. MexyTech puukomposiittilaudat soveltuvat erinomaisesti terassikohteisiin, laitureihin, uima-altaan reunalle, tai minne vain, missä tarvitaan näyttäviä, kestäviä ja helppohoitoisia terassiratkaisuja ympärivuotiseen käyttöön.

Laadusta kannattaa maksaa

Suunnitellessasi pihasi tärkeintä oleskelupaikkaa, terassia, kannattaa rakennusmateriaalin laatuun kiinnittää erityistä huomioita. Usein erittäin edulliset tarjoukset kertovat myös heikosta laadusta.

Monet valmistajat käyttävät komposiitin valmistuksessa laadultaan heikompaa, läpivärjäämätöntä sekamuovia, jonka pinta haalistuu ja muuttuu epätasaiseksi ajan saatossa. Nämä halvemmat tuotteet eivät myöskään kestä Uv-säteilyä tai pakkasta huokoisuuden vuoksi ja haurastuvat ja hajoavat ennen pitkää.

Varmistaaksesi puukomposiittituotteen aitous, tarkista alkuperäinen valmistaja. Näin vältyt ikäviltä vastoinkäymisiltä asennuksessa sekä käytössä.

MexyTech puukomposiitti ei ole halvin mutta laadukkain materiaali. Mistä tämä johtuu?

  • Valmistuksessa käytetään vain puhtaita ja parhaita raaka-aineita
  • Käytettävä muovi on korkealaatuista (ei sekoite muovia) ja puuaines on kovapuulaatua.
  • Tuotteessa vain 0.4% väriainetta (monet valmistajat käyttävät 10%)
  • Mittatarkka tuote
  • Ei uritettuja malleja hankalan puhdistuksen vuoksi.
  • Pintalämpötila ei polta jalkoja koska tuotteessa on 65% puuta
  • Ei ole liukas
  • MexyTech tuotteet täyttävät ja ylittävät EU asetetut kestävyys normit.

Puukomposiittituotteita yli kymmenen vuoden ajan

MexyTechillä on omat tutkimus ja tuotekehitysosastot, tuotanto-osasto, kierrätysosasto, markkinointiosasto, sekä myyntiorganisaatio. Käytössä on 60 tuotantolinjaa, sekä oma tuotekehityslaboratorio, joka toimii yhteistyössä Etelä-Kiinan teknillisen yliopiston kanssa. Tuotteet ovat erittäin suosittuja maailmanlaajuisesti.


Suunnitteletko terassin rakentamista?
Valitse kestävä ja tyylikäs puukomposiitti

Jätä yhteydenottopyyntö!

 
Julkaistu
17.7.2017