Teräsportaita tyylistä tinkimättä

Suomalaisena käsityönä valmistetut teräsportaat nostavat asumisen tason ja tyylikkyyden aivan uudelle tasolle. Grado Designin porrasmalleista löytyvät niin leijuvat, pinnakaiteelliset kuin lasikaiteellisetkin portaat.

KAITA – siro ja ilmava

KAITA-portaissa huomio kiinnittyy niiden kaitoihin kaidetolppiin. Kaide on siro, ja kokonaisuus on kevyt puisine käsijohteineen. Kaiteen käsijohteeksi voi valita useita eri vaihtoehtoja puusta tai ruostumattomasta teräksestä.
KAITA-portaat voidaan toteuttaa suorana, kiertävänä tai tasollisena. 

Kevytilmeiseen Kaita-portaan askelmiin on valittavissa useita eri puulajeja. Kevytilmeiseen Kaita-portaan askelmiin on valittavissa useita eri puulajeja. 

LUMO – pelkistettyä tyylikkyyttä

LUMO-portaat ovat asuntosi näyttävin kaluste. Tolpattomat lasikaiteet antavat avaran ja viimeistellyn vaikutelman. Kaidelasi on kirkasta turvalasia. Kaiteen käsijohteeksi voi valita useita eri vaihtoehtoja puusta tai ruostumattomasta teräksestä. Myös askelmiin on valittavissa useita eri puulajeja. Lisäksi askelmat voidaan käsitellä sävyttävillä pinnoitteilla.

Portaiden runko on lattaterästä, joka pulverimaalataan kohteeseen sopivalla sävyllä. 

LUMO-portaissa värivaihtoehtoja on paljon, sillä käytössä on liki kaikki RAL-värikartan sävyt. Useimmiten rungon väri on valkoinen tai jokin harmaan eri sävyistä.LUMO-portaissa värivaihtoehtoja on paljon, sillä käytössä on liki kaikki RAL-värikartan sävyt. Useimmiten rungon väri on valkoinen tai jokin harmaan eri sävyistä.

KIDE – modernia designia

KIDE on pelkistettyä modernia designia. Siinä ei ole yhtään näkyvää kiinnikettä, ruuvia tai pulttia. KIDE on vain hiottuja yksityiskohtia ja hienostunutta led-valoa. KIDE-portaissa yhdistyy perinteinen käsityö ja uusin led-tekniikka.

KIDE-portaat voidaan toteuttaa suorana tai tasollisena.KIDE-portaat voidaan toteuttaa suorana tai tasollisena.

KANNEL – selkeä ja rytmikäs

Gradon KANNEL-portaiden keskeisin ja silmiinpistävin osa on kaiteet. Pinnojen rauhallinen rytmi on kuin klassisen musiikin sointi huoneessa, ajatuksia selkeyttävä ja mieltä rauhoittava. Portaan askelmat on kiinnitetty suoraan seinään, jonka ansiosta ne näyttävät leijuvan tilassa. KANNEL on loppuun asti mietitty pelkistetty kokonaisuus, joka henkii kodikkuutta ja harmoniaa.

Pinnakaiteet on helppo pitää puhtaana pyöreän muotonsa ja tasaisen pintansa ansiosta.

KANNEL on loppuun asti mietitty pelkistetty kokonaisuus, joka henkii kodikkuutta ja harmoniaa.KANNEL on loppuun asti mietitty pelkistetty kokonaisuus, joka henkii kodikkuutta ja harmoniaa.

LOFT – ahkera ja arvokas

LOFT-tarkoittaa asumis- tai toimistokäyttöön muutettua avaraa tilaa, kuten vanhaa teollisuusrakennusta. LOFT-henkeen kuuluu, että kaikkea ei uusita, vaan näkyville jätetään alkuperäisiä materiaaleja, kuten betonia, terästä tai tiiltä.

Gradon LOFT-portaiden askelmia mukaileva runko on kuin vanhasta Suomalaisesta kaapelitehtaasta. Tumma, askelmia mukaileva sahalaitainen runko, yhdistyy pyöreäpinnaiseen kaiteeseen. Käsijohde ja askelmat ovat laadukasta tammea, jossa puun kuvio on jätetty selkeästi näkyville.

Tumma, askelmia mukaileva sahalaitainen runko yhdistyy LOFT-portaissa pyöreäpinnaiseen kaiteeseen.Tumma, askelmia mukaileva sahalaitainen runko yhdistyy LOFT-portaissa pyöreäpinnaiseen kaiteeseen.

LEIJU – kevyet kuin höyhen

LEIJU-portaiden askelmat tulevat suoraan seinästä ja yhdistyvät saumattomasti lasikaiteeseen. Portaissa ei ole näkyvää runkoa, eikä näkyviä kiinnikkeitä. Askeleet ikään kuin leijuvat ilmassa. 
 

LEIJU-portaat voidaan toteuttaa suorana. Porras tulee asentaa betoniseinään.LEIJU-portaat voidaan toteuttaa suorana. Porras tulee asentaa betoniseinään.

Suomalaista porrasdesignia

Grado Design Oy on tyylikkäitä teräsporrasratkaisuja toteuttava yritys. Se toimittaa ja asentaa teräsportaita sekä lasikaiteita pääasiassa Etelä-Suomen alueella. Porrasmallistot suunnitellaan yhteistyössä muotoilutoimisto Muotokoton kanssa. Grado toteuttaa portaita yksilöllisesti asiakkaan toiveiden mukaan. Kaikki portaat suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Grado arvosta suomalaista työtä ja ammattiosaamista.

Tyylikkäät ja modernit Gradon portaat halutaan monesti myös vanhaan taloon. Tätä varten on suunniteltu saneerauspalvelu.Saneerauspalvelu on kokonaisratkaisu, jossa huolehditaan koko projektista asiakkaan puolesta, vanhojen portaiden purkamisesta uusien portaiden asentamiseen asti.


Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö.


 
Julkaistu
22.11.2017