Säväytä saunalla

Uusien tai vanhojen saunapintojen käsittely onnistuu kätevästi Tikkurilan Supi-saunatuotteilla.

Yhdistä saunassa rohkeasti tummaa ja vaaleaa.Yhdistä saunassa rohkeasti tummaa ja vaaleaa.

Supi suojaa saunan

Saunan puupinnat kannattaa pintakäsitellä Tikkurilan Supi-saunatuotteilla, jotta ne säilyvät puhtaina ja hyvännäköisinä mahdollisimman pitkään.

Supi-tuotteilla voit myös muuttaa saunan puupintojen sävyä.

Harmaa on hyvä väri

Harmaansävyinen sauna on kaunis ja lempeä vaihtoehto perinteiselle puunväriselle saunalle. Supi Saunavahan harmaan sävy on sopivan utuinen tuomaan leppoisan saunafiiliksen.

Supi Saunavaha on vesiohenteinen, luonnonvahaa sisältävä suoja-aine, joka petsimäisen ohuena imeytyy hyvin puuhun ja antaa sille luonnollisen kauniin, silkinhimmeän suojan.

Musta kuin savusauna

Musta sopii saunaankin. Mustaksi sävytetty sauna henkii savusaunamaista tunnelmaa ilman savua. Kokonaan musta sauna on tyylikäs ja toisaalta pesämäinen paikka, jonka hämärissä mieli rentoutuu.

Tai kokeile mustien seinien ja vaaleiden lauteiden yhdistelmää tai toisinpäin.

Valkoinen valloittaa

Suomalaisen sisustamisen lempiväri valkoinen on löytänyt tiensä saunoihinkin. Valkoiseksi vahattu sauna henkii puhtautta ja raikkautta. Vaha suojaa pintaa likaantumiselta.

Saunakin kaipaa pesua

Joskus voi riittää pelkkä pesu, jotta saunasta saa taas puhtaan ja raikkaan. Supi Saunapesu on tehokas, mutta hellävarainen puhdistusaine, joka vaalentaa puupinnat sekä liuottaa kalkkia laattapinnoilta.

Tuotteet säväyttävän saunan tekemiseen: Supi Saunavaha, Supi Arctic, Supi Saunapesu, Supi Saunasuoja ja Supi Lattiaöljy.Tuotteet säväyttävän saunan tekemiseen: Supi Saunavaha, Supi Arctic, Supi Saunapesu, Supi Saunasuoja ja Supi Lattiaöljy.
 
Julkaistu
16.4.2018