Hirsimökit ja hirsihuvilat ainutlaatuisesta Kuusamo Hirrestä

Kuusamo hirsimökit ja hirsihuvilat valmistetaan punahohtoisesta, tiukkasyisestä Koillismaan ja Itä-Lapin puusta tehdystä hirrestä, joka on rakennusmateriaalina ainutlaatuinen. Loma-asuntomallistomme sisältää 38 hirsimökkiä, joissa lähes kaikissa on valmiina myös sauna. Peilikuvamuutoksen lisäksi voit muuttaa huvilasi tai mökkisi terasseja, siirtää väliseiniä ja muuttaa jopa ulkoseinien mittoja. Tuotteen perustietojen yhteydessä oleva alkaen hinta on laskettu 95 mm:n höylähirrellä. Kysy Kuusamo-myyjältä myös valmiita muunnosmalleja. Lähes jokaisen huvila- ja mökkimallimme saat halutessasi myös ympärivuotiseen käyttöön suunnitellulla rakenteella ns. kakkoskotina.

Tutustu mallistoon

Kalajoella Nuuna-lomatalon sauna on sijoitettu rakennuksen oikeaan etukulmaan, josta matkaa uimaan on vain 10 m. Ulkona oleskeluun on myös panostettu; terassipinta-alaa on 120 m2.Kalajoella Nuuna-lomatalon sauna on sijoitettu rakennuksen oikeaan etukulmaan, josta matkaa uimaan on vain 10 m. Ulkona oleskeluun on myös panostettu; terassipinta-alaa on 120 m2.

Höylähirsi, perinnehirsi, lamellihirsi vai pyöröhirsi?

Rakennuksen käyttötarkoitus sekä omat mieltymyksesi ratkaisevat, mikä alla olevista hirsityypeistä ja hirsivahvuuksista on Sinulle sopivin.

Omakotitaloihin suosittelemme Kuusamo-lamellihirsiä 202, 230 tai 275 mm tai 220 mm vahvuista Kuusamo-perinnehirttä. Saunoissa, aitoissa, autotalleissa ja pienissä kesämökeissä 95/120 mm:n höylähirsi tai 88 mm lamellihirsi ovat toimivia ja kustannustehokkaita vaihtoehtoja seinärungoksi.

Suuremmissä mökeissä ja huviloissa, joita käytetään satunnaisesti ympäri vuoden toimivat hyvin "välikoot": esim. 120/145 mm höylähirsi, 135 mm lamellihirsi tai 170/190 mm pyöröhirsi. Kun talvikäyttö on suurempaa ja rakennuksessa pidetään lämpöä päällä ympäri vuoden, kannattaa seinähirtenä käyttää suurimpia pyöröhirsiämme, lamellihirttä 180 mm ja talotyyppisissä kakkoskodeissa samoja hirsikokoja kuin Kuusamo-hirsitaloissamme käytetään.

Kuusamo-myyjä auttaa Sinulle parhaiten sopivan seinähirren valinnassa.
 

Tilaa Kuusamon hirsitaloesitteet veloituksetta, klikkaa tästä

Poikkileikkaus: höylähirsi, perinnehirsi, lamellihirsi ja pyöröhirsi (ei mittakaavassa)Poikkileikkaus: höylähirsi, perinnehirsi, lamellihirsi ja pyöröhirsi (ei mittakaavassa)

Jätä yhteydenottopyyntö edustajalle

Näyttävissä hirsitaloissamme, hirsimökeissämme ja hirsihuviloissamme on sekä perinteisiä että moderneja malleja. Saunamökkimme voit tilata käyttötarkoitukseesi parhaiten sopivilla rakenteilla.

Kuusamo-aitat ovat suosittuja lomapaikan tai kodin pihapiirissä vierasvarana tai ja varastotiloina. Kuusamo-autotallit sopivat yhtä hyvin sekä vanhan että uuden omakotitalon yhteyteen.

 
Julkaistu
6.3.2017