Tehokkaat akkuporakoneet
- Täydellinen suorituskyky koko projektin ajan

Akkuporakoneet ovat suosituimpia ja eniten käytettyjä sähkötyökaluja rakentajien ja remontoijien keskuudessa. Ne ovat usein välttämättömiä erilaisissa tee-se-itse projekteissa ja ehdottomasti kodin käytetyimpiä sähkötyökaluja. Akkuporakoneen toimivuudella on siten suuri merkitys työn sujumiseen. Tehokkaalla ja pitkäkestoisella akulla sekä hyvällä ergonomialla asennus on helppoa ja nopeaa.

Boschin akkuporakoneet ja akkuruuvinvääntimet ovat tulleet suosituiksi rakentajien ja remontoijien keskuudessa helpon käytettävyyden ja kestävyyden vuoksi. Kompaktit ja tehokkaat Bosch akkuporakoneet ovat erittäin monipuolisia, voit porata ja ruuvata ensiluokkaisesti kaikkialla ja milloin tahansa, ilman häiritsevää johtoa.

Älykkäästi ohjattua energiaa

Uudella Boschin Syneon-sirulla varustetut akkulaitteet toimivat aina voiman ja kestävyyden optimaalisella suhteella ja takaavat näin täsmälleen tarpeen mukaisen akkuenergian ohjauksen. Voit porata kauemmin ja ruuvata enemmän ruuveja – aina tasaisella teholla. Syneon-siru ottaa akusta kaiken irti, eikä energiansyöttö vähene akun latauksen laskiessa, vaan kone jatkaa täydellä voimalla loppuun asti.

Riippumattoman laboratorion tekemät testit ovat osoittaneet, että Boschin Syneon-sirulla varustettu PSR 18 LI-2 pystyy kiinnittämään yhdellä akkulatauksella noin 20 % enemmän ruuveja ja poraamaan 37 % enemmän reikiä vastaaviin muunmerkkisiin laitteisiin verrattuna.
Älykäs Syneon-siru takaa optimaalisen tehon ja akun maksimaalisen kestävyyden kaikissa projekteissa.Älykäs Syneon-siru takaa optimaalisen tehon ja akun maksimaalisen kestävyyden kaikissa projekteissa.

Uusimman litiumioniakkusukupolven edut

Akuissa on eroja: Litiumioniakut (Li-Ion) ja nikkelikadmiumakut (NiCd) eroavat toisistaan materiaalin, valmistuskustannusten ja varastoinnin suhteen – ja varsinkin tehokkuuden, painon ja tilantarpeen suhteen. NiCd-akku tarvitsee litiumioniakun tehon saavuttamiseen kolme kertaa enemmän kennoja. Lyhyesti sanoen: Litiumioniakut takaavat paremman tehon ja pienemmät ulkomitat.

  • Pitkä käyttöikä Huippulaadukkaat ja pitkäikäiset akut, joissa on elektroninen kennojen suojaus (ECP) ylikuumenemista ja ylikuormitusta vastaan.
  • Aina käyttövalmis Litiumioniakut ovat aina käyttövalmiina. Ei muisti-ilmiötä eikä lataustilan purkautumista.
  • Kevyt ja kompakti Litiumioniakkulaitteet vakuuttavat kompaktilla rakenteellaan ja kevyellä painollaan.
  • Enemmän energiaa Uusimmat High-Power-kennot takaavat jopa 33 % pidemmän käyntiajan ilman että akun paino nousee.

Sama akku kaikkiin laitteisiin

Nyt pääset vihdoinkin eroon akuista ja latauslaitteista, jotka eivät sovi toisiinsa ja vievät tarpeettomasti rahaa ja tilaa. Boschin Power4All-akkujärjestelmien ansiosta yksi akku ja latauslaite sopivat kaikkiin laitteisiin. Sinun tarvitsee vain päättää, valitsetko voimakkaan 18 V:n järjestelmän vai kevyen ja kompaktin 10,8 V:n järjestelmän.

 
Päivitetty
22.2.2019