Tehokkaat akkuporakoneet
- Täydellinen suorituskyky koko projektin ajan

Akkuporakoneet ovat suosituimpia ja eniten käytettyjä sähkötyökaluja rakentajien ja remontoijien keskuudessa. Ne ovat usein välttämättömiä erilaisissa tee-se-itse projekteissa ja ehdottomasti kodin käytetyimpiä sähkötyökaluja. Akkuporakoneen toimivuudella on siten suuri merkitys työn sujumiseen. Tehokkaalla ja pitkäkestoisella akulla sekä hyvällä ergonomialla asennus on helppoa ja nopeaa.

Bosch_akkuporakone_1600x900
Boschin akkuporakoneet ja akkuruuvinvääntimet ovat tulleet suosituiksi rakentajien ja remontoijien keskuudessa helpon käytettävyyden ja kestävyyden vuoksi. Kompaktit ja tehokkaat Bosch akkuporakoneet ovat erittäin monipuolisia – niillä voi porata ja ruuvata ensiluokkaisesti kaikkialla ja milloin tahansa ilman häiritsevää johtoa.

Älykkäästi ohjattua energiaa

Boschin Syneon-sirulla varustetut akkulaitteet toimivat aina voiman ja kestävyyden optimaalisella suhteella ja takaavat näin täsmälleen tarpeen mukaisen akkuenergian ohjauksen. Syneon-siru ottaa akusta kaiken irti, eikä energiansyöttö vähene akun latauksen laskiessa, vaan kone jatkaa täydellä voimalla loppuun asti.

Riippumattoman laboratorion tekemät testit ovat osoittaneet, että Boschin Syneon-sirulla varustettu PSR 18 LI-2 pystyy kiinnittämään yhdellä akkulatauksella noin 20 % enemmän ruuveja ja poraamaan 37 % enemmän reikiä vastaaviin muunmerkkisiin laitteisiin verrattuna.
Syneon_siru_610x800

Voit porata kauemmin ja ruuvata enemmän ruuveja – aina tasaisella teholla.

Uusimman litiumioniakkusukupolven edut

Akuissa on eroja: Litiumioniakut (Li-Ion) ja nikkelikadmiumakut (NiCd) eroavat toisistaan materiaalin, valmistuskustannusten ja varastoinnin suhteen – ja varsinkin tehokkuuden, painon ja tilantarpeen suhteen. NiCd-akku tarvitsee litiumioniakun tehon saavuttamiseen kolme kertaa enemmän kennoja. Lyhyesti sanoen: Litiumioniakut takaavat paremman tehon ja pienemmät ulkomitat.

Bosch_akun_lataus_1920x1080
  • Pitkä käyttöikä Huippulaadukkaat ja pitkäikäiset akut, joissa on elektroninen kennojen suojaus (ECP) ylikuumenemista ja ylikuormitusta vastaan.
  • Aina käyttövalmis Litiumioniakut ovat aina käyttövalmiina. Ei muisti-ilmiötä eikä lataustilan purkautumista.
  • Kevyt ja kompakti Litiumioniakkulaitteet vakuuttavat kompaktilla rakenteellaan ja kevyellä painollaan.
  • Enemmän energiaa Uusimmat High-Power-kennot takaavat jopa 33 % pidemmän käyntiajan ilman että akun paino nousee.

Sama akku kaikkiin laitteisiin

Työskentely helpottuu merkittävästi, kun sama akku sopii eri sähkötyökaluihin. Boschin Power for ALL-akkujärjestelmien ansiosta yksi akku ja latauslaite sopivat kaikkiin saman jänniteluokan koneisiin. Tämä varmistaa, että projekti etenee sujuvasti vaiheesta toiseen ilman turhia katkoksia ja taukoja. Power for ALL -akkujärjestelmästä on kaksi eri jänniteluokan vaihtoehtoa 18 voltin ja 12 voltin laitteille.

Bosch_18v_regal_1920x1080
 
Päivitetty
5.2.2021