Hyödyllisiä tarvikkeita kotiin ja vapaa-ajan asuntoon

Pislan takorautatuotteet edustavat vanhan ajan esineistöä. Tuotteet ovat juuri sellaisia mitä "vanhan ajan sepät" ovat aikoinaan tehneet. Tuotteet antavat perinteistä, uniikkia ja arvokasta ilmettä niin kesämökin, piharakennuksien kuin sisustuksenkin yksityiskohtiin. Takorauta antaa ulottuvuutta myös nykyaikaiseen sisustukseen mahdollistaen monenlaisia persoonallisia ja luovia ratkaisuja.

Osta Pislan tuotteita Verkkokaupasta!

Tyylikäs ovenhaka.Tyylikäs ovenhaka.
Takorautainen ovensalpa.Takorautainen ovensalpa.

Varastokoukut ja matot kotiin, mökille, mihin vaan…

Varastokoukut toimittaa laadukas eurooppalainen toimittaja. Koukut ovat todella järeää ja kestävää laatua ja valikoimassa myös paljon kantavuustestattuja malleja. Koukut sopivat käytettäväksi niin kotona kuin vapaa-ajan asunnollakin.

Lattiamatot ovat todella monikäyttöisiä. Valikoimassa on myös palapelireunaisia mattoja, joista saa monen muotoisia ja –kokoisia sovelluksia.

Varastokoukuilla saa kätevästi säilöön kausituotteet.Varastokoukuilla saa kätevästi säilöön kausituotteet.
Lattiamatot ovat todella monikäyttöisiä ja niistä saa monen kokoisia sovelluksia.Lattiamatot ovat todella monikäyttöisiä ja niistä saa monen kokoisia sovelluksia.
Kunnollisessa telineessä pyörä säilyy hyvin ja siitä se on myös helppo ottaa käyttöön.Kunnollisessa telineessä pyörä säilyy hyvin ja siitä se on myös helppo ottaa käyttöön.

Suojalevyt autotalliin

Suojalevyt ovat käyttökelpoisia esimerkiksi autotalliin. Levyillä suojaa hyvin autonsa ovenpieliä ja muuta mikä helposti johonkin osuu. Suojalevyt ovat olleet todella suosittuja!

Suojalevyt ovat käyttökelpoisia esimerkiksi autotalliin.Suojalevyt ovat käyttökelpoisia esimerkiksi autotalliin.

Pislan tuotteita löytyy kaikista hyvin varustetuista tavarataloista ja rauta- ja sisustusalan liikkeistä.

 

Osta Pislan tuotteita Verkkokaupasta!

 
Julkaistu
6.3.2017