Kontion huvilat: nykyaikaiset ja klassiset mallit

Kontio huvilamalliston nykyaikainen Glass House mallisto on täydentynyt uusilla pohjaratkaisuilla sekä isompina mallivaihtoehtoina. Glass House -mallisto tarjoaa harkittujen pohjaratkaisujen ja suurien lasipintojen ansiosta runsaasti avaruutta. Sisä- ja ulkotilojen rajat hämärtyvät ja vuorokauden ja sään vaihtelut tulevat osaksi sisustusta.

Tilaa esitteitä maksutta!

Kontio Glass House 70 E ja F -malleissa yhtenäinen, avara ja valoisa olohuone-keittiötila sijaitsee rakennuksen keskellä. Isot ikkunat avautuvat rakennuksen molemmin puolin, mikä luo ainutlaatuisen tilan tunnun rakennuksen sisälle.Kontio Glass House 70 E ja F -malleissa yhtenäinen, avara ja valoisa olohuone-keittiötila sijaitsee rakennuksen keskellä. Isot ikkunat avautuvat rakennuksen molemmin puolin, mikä luo ainutlaatuisen tilan tunnun rakennuksen sisälle.

Suosituimmat huvila- ja mökkimallit

Kontion huvilasuosikkien joukosta löydät vuosikymmenten kokemuksella suunnitellut Kontion suosituimmat huvila- ja mökkimallit. Upeita huviloita ja toimivia tilaratkaisuja - parasta huvila- ja mökkiasumisen aatelia suomalaiseen vapaa-aikaan.

Kontio Hiekkarannan erityisyytenä on symmetrisesti sijoitetu lisätilaa tuovat erkkerit.Kontio Hiekkarannan erityisyytenä on symmetrisesti sijoitetu lisätilaa tuovat erkkerit.
Kontio Glass House 30-mallit toimivat saunamökkinä, minimökkinä tai aittana.Kontio Glass House 30-mallit toimivat saunamökkinä, minimökkinä tai aittana.

Hirsihuviloiden parasta laatua

Kontio on hirsihuviloiden parasta laatua. Kun aito puu, nykyaikaisuus, tyylikkyys, puun terveellisyys, mukava vapaa-ajanasuminen sekä suomalaiseen maisemaan sopiva arkkitehtuuri yhdistyvät perinteikkääseen hirsitalo-osaamiseen ja moderniin hirsirakentamiseen, syntyy käsite Kontio-laatu. Moderni hirsihuvila tai perinteinen hirsimökki, sauna tai saunatupa, aitta tai piharakennus, näissä kaikissa on Kontio parhaimmillaan. Kontion laajat ja monipuoliset mallistot tarjoavat pieniä ja isoja huviloita ja mökkejä, näyttävää arkkitehtuuria ja toimivia tilaratkaisuja vapaa-aikaan tai ympärivuotiseen asumiseen.

Kontion joustavan suunnittelujärjestelmän avulla tila saadaan riittämään erilaisiin tarpeisiin. Tästä esimerkkinä Kontio Hakola.Kontion joustavan suunnittelujärjestelmän avulla tila saadaan riittämään erilaisiin tarpeisiin. Tästä esimerkkinä Kontio Hakola.

Jätä yhteydenottopyyntö:


 
Julkaistu
29.2.2016