Keittiötrendit ja -innovaatiot

Novart Oy:n tuotepäällikkö, Sisustusarkkitehti SIO Eeva Kokkonen kertoo, miltä näyttää vuoden 2016 keittiö, mikä on in, mitä uutta tulee markkinoille ja mikä pitää pintansa vuodesta toiseen.

Tilaa keittiökuvastoja veloituksetta!

A la Carte -keittiöt, Legno 479 Neve.A la Carte -keittiöt, Legno 479 Neve.

Uusi keittiömallisto esittäytyy

Vuoden 2016 keittiömallistoa lanseerataan parhaillaan ja mallistoon tulee paljon uusia tuotteita. Yksi uutuuksista on TIP-ON. Tämän mekanismin avulla laatikon avaus onnistuu ilman vedintä ja ilman sähköä. Laatikko avautuu painamalla kevyesti laatikon etusarjaa kädellä tai vaikka polvella. Tällä tavalla on mahdollista toteuttaa täysin vedikkeetön kalustekokonaisuus keittiöön.

Vuonna 2016 on tulossa myös esimerkiksi liukuovielementti avolokerikkojen eteen, uusia ovimalleja, uusia tasomalleja, uusia vetimiä, uusia led-valoja, uutuuksia pukeutumishuonekalusteisiin, lukuisa määrä uusia kaappisovellutuksia, uusia varusteluja sekä mitoituksia. Tarjolla on siis jokaiseen makuun jotakin.

A la Carte -keittiot Alone 369.A la Carte -keittiot Alone 369.

Uusia innovaatioita vuodelle 2016

Vuoden 2016 merkittävimpiä uusia innovaatioita ovat Stage, Found ja LoudSpeaker.

Stage-hyllyköllä voit muuttaa sisustusta helposti oman maun, inspiraation, vuodenaikojen tai trendien mukaan. Stage on seinälle tai työtasolle asennettava kehikko, jota voi muunnella erilaisilla tasopinnoilla ja varusteilla. Stageen voit sijoittaa astioita, muita kauniita esineitä tai mauste- ja yrttiruukkuja. Stage on muunneltava ja helppo asentaa myös jälkikäteen.

Found on A la Carten seinäkaappimalli, jonka takaosasta laskeutuu sähköisesti lokerikko. Näillä laskeutuvilla lokeroilla saadaan mausteen, veitset ja keittiön muut pienet tarvikkeet kätevästi käden ulottuville ja kun niitä ei enää tarvita – ne liukuvat äänettömästi piiloon. Tästä on saatavilla 3 erilaista varustelua.

LoudSpeaker on bluetooth-kaiutin seinäkaapin alle keittiöön ja kylpyhuoneeseen. Tuotetta on saatavilla Petralta ja A la Cartelta.

Vuoden 2016 trendit

Vuoden 2016 trendejä ovat muunneltavuus, tuoda esiin asioita tai vaihtoehtoisesti piilottaa jotain sekä yksilöllisyys. Vaikutteita otetaan kaikkialta: matkoilta ja sosiaalisen median kanavista. Keittiö saa ilmettä suosikkikahvilan elementeistä tai lomamatkan hotellin lobbysta. Sosiaalinen ympäristö näyttää ja tuo esille – sama jatkuu kodissa ja liputamme mieltymyksiämme selkeästi. Asioita tuodaan esille tai piilotetaan vuodenajan, trendien ja maun mukaan.

Keittiö on koko perheen yhteinen tila. Siellä varmistetaan ruokaa, ruokaillaan, vietetään aikaa, tehdään töitä ja seurustellaan.  Tilan muuntautuminen eri toimintoihin on nykykeittiön perusedellytys.  

 

Tilaa keittiökuvastoja veloituksetta!

A la Carte -keittiöt Grano.A la Carte -keittiöt Grano.

Suomalaisten kestosuosikit?

Valkoinen on värinä kestosuosikki vuodesta toiseen, olipa trendivärimaailma mikä tahansa. Suomalaiset rakastavat myös puuta – sekin näkyy pintakuoseissa ja materiaaleissa.

Uusi muunneltava Stage-hyllykkö Petra ja A la Carte mallistoon.Uusi muunneltava Stage-hyllykkö Petra ja A la Carte mallistoon.

Laaja kirjo tuotteita ja mahdollisuuksia

Novart on tuonut keittiöön laajan kirjon tuotteita ja mahdollisuuksia, joilla voidaan luoda haluttu kokonaisuus. Keittiö ei ole A4 – yksi ja sama tuote kaikille, vaan se on aina yksilöllinen ja käyttäjän tarpeisiin, toiveisiin ja unelmiin suunniteltu. Malliston kymmenistä tuhansista tuotteista jokainen koottu keittiö on uniikki. Innovaatioilla ja uusilla tuotteilla Novart antaa myös uutta näkökulmaa siitä millainen koti ja keittiö voisivat olla. Globaalimaailma ja kiihkeärytminen sosiaalinen media luovat myös omat paineensa suomalaisenkin kotiin ja niihin muutoksiin mallistosta löytyy ratkaisuja.

Ansaitset paremman keittiön!

Keittiömaailma Wall-seinäjärjestelmä.Keittiömaailma Wall-seinäjärjestelmä.

Jätä yhteydenottopyyntö:


 
Julkaistu
3.10.2016