Puitteeton terassilasitus - aineettomuutta, avaruutta ja esteettömiä näköaloja

Lumon tuo parvekelaseista tutun tavan liu’uttaa ja avata lasit sivulle nyt myös terassilaseihin. Pystypuitteeton, elegantti lasitus on siro ja miltei huomaamaton. Voit nauttia näköaloista esteettömästi ja kauniilla säällä lasitus on mahdollista avata kokonaan. Lasitettu terassi avaa uusia sisustus- ja harrastusmahdollisuuksia. Neljä vuodenaikaa näyttävät parhaat puolensa avaralla puitteettomalla Lumon lasiterassilla.

Lumon terassilasitus soveltuu
avoterassien lasittamiseen.Lumon terassilasitus soveltuu avoterassien lasittamiseen.

Soveltuu monen tyyppisille terasseille

Lumon terassilasitus soveltuu monen tyyppisille terasseille. Lasitus voidaan yhdistää Lumonin valmisterassiin ja se sopii myös katetun terassin lasittamiseen. Lisäksi terassilasitus soveltuu myös omakotitalon katoksien ja sisääntulojen suojaksi.

Uusi puitteeton lasitus on alakantoinen, joten se ei tarvitse vahvoja kattorakenteita toimiakseen moitteetta.

Lasit voidaan varustaa Lumon auringonsuojaverhoilla, joilla voidaan säätää auringonvaloa ja yksityisyyttä terassilla. Auringonsuojaverhojen avulla terassista ei tule kesähelteelläkään liian kuumaa paikkaa.

Terassin lasit avautuvat valinnan mukaan sisä- tai ulkopuolelle. Lasiovet voidaan lukita ja ne voidaan avata sisä- ja ulkopuolelta.Terassin lasit avautuvat valinnan mukaan sisä- tai ulkopuolelle. Lasiovet voidaan lukita ja ne voidaan avata sisä- ja ulkopuolelta.

Upea design

Puitteettomat lasielementit tarjoavat avarat näkymät ympäristöön. Sivuunlimittyvät lasielementit antavat koko terassitilan käyttöösi ja vapaasti sisustettavaksi. Harkitut rakenteet, huolitellut muodot ja pinnat viestivät ajattomuutta ja kokonaan uutta laatutasoa.

Tarvittaessa terassiovet saa puitteellisena tai kirkkaalla lasin välitiivisteellä varustettuna. Ensimmäinen lasielementti avautuu kahvasta yhdellä kädellä ja lasit liukuvat yhdellä raiteella sivuun. Avautumistapa ei vie juurikaan sisätilaa ja sisustuksessa koko terassitila on käytössä. Käyntiovi mahdollistaa luonnollisen kulkutien. Sen avaus onnistuu myös lapsilta – paitsi turvallisesti lukittuna.

Tilaa maksuton esite

Puitteetonta lasiterassia on ilo käyttää.Puitteetonta lasiterassia on ilo käyttää.

Jätä yhteydenottopyyntö:


 
Julkaistu
24.8.2018