Nyt loppui turha säätäminen

Uuden ajan lattialämmitysjärjestelmä Uponorilta markkinoille maalis-huhtikuussa 2016.

Lattialämmityksen säätöjärjestelmällä on merkittävä vaikutus talon energiankulutukseen. Uponor lattialämmityksen uusi entistä tarkempi Smatrix Wave PLUS -säätöjärjestelmä tasapainottaa automaattisesti lattialämmitysjärjestelmän ja jakaa lämmitysenergiaa huoneisiin vallitsevan energiatarpeen mukaan.

150304_Smatrix_touchscreen2_iso
−Uusi säätöjärjestelmä pystyy myös säätämään maalämpöpumpulta tulevan veden lämpötilaa kunkin hetken energiatarpeen mukaan. Mitä alhaisempaa menoveden lämpötila on, sitä paremmalla hyötysuhteella lämpöpumppu toimii, kertoo Uponorin lattialämmityksen tuotepäällikkö Mikko Nieminen.
− Uutuutta järjestelmässä on myös U@home-etäkäyttösovellus, jolla järjestelmän toimintoja voi säätää älypuhelimella tai tietokoneella. Mobiiliapplikaatio on saatavissa tällä hetkellä Android- ja iPhone-puhelimiin, Nieminen jatkaa. Muissa puhelinmalleissa palvelu toimii nettiselaimen kautta.

Järjestelmään on saatavilla käyttöpaneeli, josta esim. lämpötilan tiputus loma-ajaksi hoituu keskitetysti. Huonetermostaatit, joilla lämpötiloja ohjataan, toimivat langattomasti. Tämä tarkoittaa, että niiden asennus ei vaadi sähkötöitä. Smatrix Wave PLUS -säätöjärjestelmä soveltuu erinomaisesti myös lattiaviilennyksen ohjaukseen.
Lisäinfoa:

Uponor Smatrix

Uponorin uusi lattialämmityksen säätöjärjestelmä mahdollistaa huonekohtaisen lämpötilan säädön

Uudisrakentaja: Jätä yhteydenottopyyntö vesikiertoisesta lattialämmityksestä asennettuna


 
Julkaistu
17.2.2016