Uusi IDO Glow – täynnä tyyliä ja oivalluksia

Jokapäiväinen elämä innostaa IDOlla yhä uudestaan. Tästä syystä luotiin IDO Glow -kylpyhuonesarja täynnä fiksuja yksityiskohtia ja oivalluksia, jotka helpottavat arjen askareita. Useiden oivallusten takana ovatkin juuri käyttäjien toiveet.

Glow_1200-66_oak_Showerama_

Pehmeitä muotoja ja täsmällistä geometriaa

”Tuotteiden suunnittelussa on tuotu pehmeyttä kylmään ja kovaan saniteettimuotoiluun. Design yhdistää pehmeät ja virtaavat muodot täsmälliseen geometriaan ja suunnitteluun”, IDO Glow’n suunnittelusta vastaava Scott Derbyshire kertoo. Suunnittelija ammensi inspiraationsa pohjoismaisesta luonnosta IDOn pitkiä juuria kunnioittaen. ”Tuulen muodostamat lumikinokset ja sulavat jäätiköt vaikuttivat minuun syvästi. Lumi luo upeita muodostelmia ja veistoksellisia kaaria. Voimme tarkkailla, miten maisema muuttuu, tulee pehmeämmäksi ja rauhallisemmaksi. Luonto on näytellyt isoa osaa IDO Glow’n suunnittelutyössä”, Derbyshire taustoittaa.   

Moderni ja toimiva kokonaisuus

IDO Glow –tuotteissa yhdistyvät tyyli ja toimivuus ja niillä voi kalustaa koko kylpyhuoneen. Sarjaan kuuluu huuhtelukauluksettomat wc-istuimet, reilun kokoiset pesualtaat, kaapistot keraamisine tasoaltaineen sekä peilikaapit. Keramiikka virtaviivaisine linjoineen ja harjatulla alumiinilla viimeistellyt kaapistot muodostavat yhtenäisen, modernin kokonaisuuden.

Harjatulla alumiinilla viimeistellyt kaapistot muodostavat yhtenäisen, modernin kokonaisuuden.Harjatulla alumiinilla viimeistellyt kaapistot muodostavat yhtenäisen, modernin kokonaisuuden.

Huuhtelukauluksettomuutta ja huolettomuutta

IDO Glow Rimfree® -  wc:issä ei ole lainkaan uuden huuhtelutekniikan ansiosta perinteistä huuhtelukaulusta, mikä parantaa hygieenisyyttä ja helpottaa siivoamista. IDO Glow Rimfree® -wc:iden patentoitu huuhtelutekniikka takaa tehokkaan huuhtelun, mutta säästää samalla puoli litraa vettä huuhtelua kohden

Puhdistusta helpottavat lisäksi tuotteiden Smart-lasite ja automaattisesti huuhtelun raikastava Fresh wc –puikko. Uutuus-wc on myös ympäristöystävällinen valinta: ”Patentoitu Rimfree-huuhtelutekniikkamme takaa tehokkaan huuhtelun, mutta säästää samalla puoli litraa vettä huuhtelua kohden. Näin nelihenkinen perhe säästää 4000 litraa vettä vuodessa”, Koveshnikov kertoo. 

Tavoitteena sujuvampi arki

IDO Glow -kalusteet yhdistävät tyylin äärimmäiseen toimivuuteen. IDO Glow on täynnä arkea helpottavia oivalluksia niin valaistuksen, siivoamisen kuin säilytyksenkin suhteen. Värivaihtoehtoina ovat valkoisen ja tammen lisäksi koko NCS-värikartan noin 2000 vaihtoehtoa eli sopiva väri löytyy varmasti jokaiseen makuun. Inspiroivan designin, innovatiivisten toimintojen ja vankan laadun ansiosta sarja kestää käyttöä nyt ja tulevaisuudessa.

Pehmeälinjaisissa IDO Glow –pesualtaissa ja kalusteisiin sopivissa keraamisissa tasoaltaissa on innovatiivinen hanasaareke sekä tilava allas. Ne on suunniteltu antamaan jokapäiväisiin pesuhetkiin enemmän tilaa. Sileän Smart-lasitteen ansiosta myös altaat on helppo pitää puhtaana.

Kotimaisuus laadun takeena

IDO Glow -malliston keramiikan syntymäkotina on Tammisaaren tehdas, joka on ainoa kotimainen saniteettiposliinin tuotantolaitos. Myös IDOn kylpyhuonekaapistot valmistetaan Suomessa ja suihkutkin Pohjoismaissa, Ruotsissa. ”Kotimaisen tuotantomme ansiosta voimme tarjota niin parasta laatua kuin palveluakin ja esimerkiksi varaosia on saatavilla vielä  vielä kymmenienkin vuosien päästä”, Koveshnikov perustelee.

Lue lisää uutuussarjasta täältä:
www.ido.fi/glow

IDO Glow Rimfree® -  wc:issä ei ole lainkaan uuden huuhtelutekniikan ansiosta perinteistä huuhtelukaulusta, mikä parantaa hygieenisyyttä ja helpottaa siivoamista.IDO Glow Rimfree® - wc:issä ei ole lainkaan uuden huuhtelutekniikan ansiosta perinteistä huuhtelukaulusta, mikä parantaa hygieenisyyttä ja helpottaa siivoamista.
 
Julkaistu
15.2.2016