Laajasta valikoimasta myös sinulle Pohjolan oloihin sopiva lämpöpumppu

Huipputekniikkaa vai hankintahinnalta edullinen lämpöpumppu kotiin? Tutustu NIBEn uutuuksiin, vastaus löytyy sieltä.
Liittämällä lämpöpumppu internetiin NIBE Uplink™ -yhteyden kautta, Smart Price Adaption -toiminto hakee Nord-Pool Spot -sähköpörssistä tietoja seuraavan päivän sähkönhinnoista. Kun nämä tiedot yhdistetään laitteen oppimaan lämminvesi- ja lämmitystarvekäyttöön, lämpöpumppu mukauttaa toimintansa. Se tuottaa enemmän lämpöä ja lämmintä vettä, kun sähkönhinnat ovat alhaiset, ja ”lepuuttaa” laitetta kalliin sähkön ajan. Myös ilman kuukausi- tai vuosimaksuja.

Tilaa NIBEN lämpöpumppuesite veloituksetta

Invertteri säästää - NIBE F 1255

Invertteriteknologilla saatava loistava vuosihyötysuhde ja lämmityksen joustavuus korostuu yhdessä tuotteessa. Lämpöpumppu sopeutuu automaattisesti talon lämmöntarpeeseen kompressorin kierroslukua säätämällä. Lämmityksen ja lämpimän veden tarpeen kasvaessa lämpöpumppu lisää tehoa.

Lämpöpumppu F1255 sopii sekä pienemmille että isommille taloille. Energiatehokkaaseen uudisrakennukseen sekä pienempiin taloihin, joissa tehon tarve on alle 6 kW, F1255 on paras vaihtoehto.

Lämpöpumpun ominaisuuksia:

  • Invertteriohjatulla kompressorilla lämmitys säätyy tarpeen mukaan tehokkaasti laajalla toiminta-alueella – alhaiset käyttökustannukset
  • Kolme konetta, kolme teholuokkaa:
  • pienemmässä laitteessa 1,5 - 6 kW
  • isommassa 4 - 16 kW
  • keväällä 2016 myös keskikoko 3 - 12 kW
  • Integroitu lämminvesivaraaja ympäristöystävällisellä, tehokkaalla eristeellä - lämpöhäviöt erittäin pienet
  • Korkeat lämpötilat kompressorikäytöllä
  • Menoveden lämpötila jopa 65 °C 

Edullisen tehokas F1226 NEW

Uuden sukupolven NIBE™ F1226 NEW on ykkösvaihtoehto pientalojen lämmitykseen, kun halutaan toteuttaa edullinen lämmitysjärjestelmä suorituskyvystä ja laadusta tinkimättä. Laite on suunniteltu lämmittämään talosi edullisesti ja ympäristöystävällisesti. NIBEn korkea laatu yhdistyy tässä laitteessa maalämmön perustoimintojen ja edullisen asennuksen kanssa. Sama laite lämmittää kodin sekä käyttöveden.
NIBE on uusinut laitteen kompressoriyksikön NIBEn muiden huippulämpö pumppujen periaatteiden mukaisesti. Etenkin vapaasti ohjauspaneelin kautta säädettävät kiertovesipumput nostavat hyötysuhdetta, helpottavat käyttöönottoa sekä varmistavat häiriöttömän käynnin.

A+++-luokan F1245

NIBE F1245 on uuden sukupolven lämpöpumppu, joka muutama vuosi sitten mullisti lämpöpumppumarkkinat. Se on kestävä, helppo asentaa ja tehokas. Sitä on helppo ohjata. F1245 on sinulle, joka haluat älykkään ja tehokkaan lämpöpumpun, johon voidaan lisätä suuri määrä lisätoimintoja.

Lämpöpumppu on säilyttänyt ohjauksensa parhaat ominaisuudet: graafinen, värinäytöllä varustettu ohjaus neuvoo käyttäjäänsä niin asennuksessa kuin käytössä. USB-portin kautta voi päivittää ohjelmiston ja ladata käyttötietoja.

Lämpöpumpun tehokkuutta on parannettu energiaa säästävillä kiertovesipumpuilla, niiden tarkemmalla ohjauksella ja lämminvesisäiliön paremmalla eristyksellä.

750

Pientalojen valmiit ilma-vesilämmityspaketit

NIBE on koonnut ilma/vesilämmitykseen valmiit tuotepaketit, joiden avulla löytyy sopiva lämmitysratkaisu niin uudis- kuin saneerauskohteeseen.

NIBE SPLIT lämmittää, tuottaa käyttöveden ja jäähdyttää. Kattava pakettiratkaisu sinulle korkealla lämpökertoimella ja se on ympäristöystävällinen.
NIBE SPLIT on täydellinen ja tehokas, kaikki yhdessä -tyyppinen lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmä, joka antaa miellyttä- vän sisäilman - turvallisesti ja taloudellisesti.

NIBE Plus (NIBE™ F2040 + NIBE SMO 40-järjestelmä) öljylämmityksen rinnalle
NIBE™ F2040 ilma-/vesilämpöpumppu on suunniteltu erityisesti Pohjolan ilmastoon. F2040 hyödyntää ulkoilmaa, joten porakaivoja tai pintamaan keruupiiriä ei tarvita. F2040 kytketään uusiin tai jo olemassa oleviin vesikiertoisiin lämmitysjärjestelmiin.
NIBE SMO 40 on edistyksellinen ohjausyksikkö, joka tukee useita erilaisia kokoonpanoja. NIBE SMO 40:n avulla voit yhdistää NIBE F2030/F2040 ilmavesilämpöpumpun muihin laitteisiin ja luoda oman räätälöidyn lämmitysjärjestelmäsi.

Uudisrakentajalle tehokas NIBE VENTO (NIBE F2040 + VVM 320)
Paketti on uudisrakentajalle täydellinen. Se on helppo asentaa ja käyttää. Järjestelmässä on moderni graafinen ohjaus etähallintamahdollisuudella. Laitteeseen on mahdollista saada lisävarusteena täydellinen viilennyspaketti.

Erittäin kylmiin olosuhteisiin: NIBE Nord (VVM 310 ja F2030)
Paketissa on paras lämmöntuotto erittäin kylmissä olosuhteissa. Laite on liitettävissä eri lämmönlähteisiin. Moderni ohjaus etähallintamahdollisuudella toimii tässäkin paketissa.

Huoletonta lämpöä kaikissa tilanteissa

Helppokäyttöisen NIBE Uplink -järjestelmän avulla kodin lämmitystä voidaan seurata ja hallita tarvittaessa vaikka maapallon toiselta puolelta internet yhteyden avulla. Kattavan kolmen vuoden tehdastakuun lisäksi NIBE tarjoaa lämpöpumpuilleen nyt huolettoman kuuden vuoden NIBETURVAn.

Tilaa NIBEN lämpöpumppuesite veloituksetta

750

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö maalämpöpumpusta

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö ilma-vesilämpöpumpusta

 
Julkaistu
7.3.2016