Uusiutuvalla energialla säästöä lämmitykseen ja viilennykseen – ekologisesti ja vaivatta

Ympäristö on valtava energianlähde. Jopa silloin, kun lämpötila ulkona on alhainen, on maassa ja ilmassa riittävästi lämpöä käytettäväksi lämmitykseen. Lämpöpumput käyttävät tätä energian lähdettä käyttöveden lämmitykseen ja keskuslämmitykseen.

Ota uusiutuvaa energiaa käyttöön - Aloita säästäminen nyt!

Lämpöpumput toimivat niin tehokkaasti, että sinulla on miellyttävä lämpö 365 päivää vuodessa. Kun niillä on pääsy maassa ja ilmassa olevaan lämpöön, tuottavat ne suuren osan koko lämpöenergiasta sieltä - uudistuvasti ja ilmaiseksi.
 

BOSCH lämpömestari_1920x1080

Maksimaaliset säästöt maalämpöpumpulla

Maalämpöpumpulla saavutetaan parhaimmillaan jopa 80 prosentin säästöt. Se kytketään olemassa olevaan vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään lämmittäen talon sekä käyttöveden. Maahan porattuun energiakaivoon asennetaan lämmönkeruuputki, jossa kiertävä maalämpöneste kerää lämpöä maaperästä. Lisäetuna järjestelmä antaa mahdollisuuden hyödyntää energiakaivoa myös talon jäähdytykseen.

Kun hyödynnetään ilmaiseksi maaperään varastoitunutta energiaa optimaalisella tavalla, saadaan lämpöä ja käyttövettä varmasti ja edullisesti. Bosch maalämpöpumput ovat jo perusosiltaan säästön, laadun ja luotettavuuden mukaan arvioiden huipputasoa. Talon koolla, sijainnilla tai iällä ei ole merkitystä, sillä jokaiseen taloon löytyy sopivin ja tehokkain maalämpöratkaisu.

Uuden sukupolven inverter-maalämpöpumppu

Erinomaisen käyttöveden tuoton ja kierroslukuohjatun kompressorin ansiosta uudella Bosch Compress 7001i LWM maalämpöpumpulla saavutat suurimman mahdollisen säästön. Lämpöpumpun kierroslukuohjattu kompressori säätää tehoaan portaattomasti eikä koskaan käy suuremmalla teholla kuin on tarpeen. Se toimii erinomaisesti Suomen vaihtelevissa sääolosuhteissa. Vuosihyötysuhde (SCOP) on parhaimmillaan 5,85. Se on alansa huippua ja laitteen energialuokka on lämmityskäytössä A+++.

Lämpöpumpussa on täysin uusi, helppokäyttöinen ja värillinen kosketusnäyttö. Sen säätäminen on yhtä helppoa kuin älypuhelimen käyttö. Boschin ProControl-sovelluksella voit ohjata lämpöpumppuasi missä ikinä oletkin. Bosch Compress 7001i LWM lämpöpumpun muotoilun viimeistelee tyylikäs valkoinen lasipinta.

Bosch Compress 7001i LWM
 • Saatavilla kolmessa teholuokassa: 2-8, 3-12 ja 4-15kW.
 • Löydät aina talosi tarpeisiin soveltuvan oikean kokoisen lämpöpumpun.
 • Teho riittää myös kylmimpinä päivinä eikä lisäsähköä tarvita.
 • Älykäs automatiikka ja uusin teknologia mahdollistavat vuosilämpökertoimeksi jopa 5,85 ja energialuokituksen A+++.
 • Tarpeen mukaan säädettavä käyttöveden tuotanto ja tehokas RST-säilio tuottaa jopa 300l lämmintä käyttövettä.
 • Helppo huoltaa ja siirtää asennuspaikalle. Lämpöpumpun kompressoriyksikkö irroitettavissa vain muutamassa minuutissa.
 • Bosch ProControl -sovelluksella mahdollisuus valvoa ja ohjata laitetta etänä tabletilla tai matkapuhelimella

 

Kiinnostuitko maalämpöpumpuista?

Lue lisää ja jätä tarjouspyyntö!

 

Uusi_Bosch_Compress

Tehokas ilma-vesilämpöpumppu kodin ja käyttöveden lämmitykseen

Uusien ja innovatiivisten tuotteiden myötä Bosch ilma-vesilämpöpumpusta on tullut varteenotettava vaihtoehto talon päälämmönlähteeksi tai hybridijärjestelmäksi vanhan järjestelmän rinnalle. Bosch ilma-vesilämpöpumppu soveltuu pääosin kaikkiin vesikiertojärjestelmillä varustettuihin taloihin ja kiinteistöihin, eikä vaadi lainkaan kallioporausta.

Bosch Compress 7000i AW tekee energian säästämisestä helppoa hyödyntämällä ulkoilman energiaa sisätilojen ja käyttöveden lämmittämiseen. Riippumatta siitä, oletko rakentamassa uutta taloa vai uudistamassa vanhaa kiinteistöä, huipputason energiatehokkuus ja ensiluokkainen käytännöllisyys tekevät tästä innovatiivisesta ilma-vesilämpöpumpusta erinomaisen valinnan.

Compress_6000_AW_450x650
Bosch Compress 7000i AW
 • Korkea vuosihyötysuhde vähentää lämmityskustannuksia
 • Invertteriohjauksen ansiosta lämmitys on aina kätevää: Lämpöpumppu säätää tehoa automaattisesti tarpeen mukaan ja pitää näin sähkönkulutuksen mahdollisimman pienenä
 • Sopii päälämmönlähteeksi tai toisen lämmitys - järjestelmän rinnalle
 • Pieni koko säästää tilaa
 • Sopii sisätilojen jäähdytykseen
 • Lisävarusteiden avulla laitteella voi lämmittää uima-altaan
 • Tyylikäs muotoilu
 • Laaja valikoima vaihteleviin tarpeisiin

Kiinnostuitko ilma-vesilämpöpumpuista?


Lue lisää ja jätä tarjouspyyntö!
 

Ilmalämpöpumppu pohjoisiin olosuhteisiin

Voiko uusiutuvaa energiaa käyttää kodin lämmitykseen ja jäähdytykseen? Bosch Compress AA -ilmalämpöpumppu toteuttaa tämän toiveen ja pienentää lisäksi energiakustannuksia merkittävästi ympäristöä ja ilmastoa säästävällä tavalla.

Bosch Compress 8000 AA -ilmalämpöpumppu on erinomainen investointi suorasähkölämmitteisiin koteihin ja vapaa-ajan asuntoihin. Yksikertaisen asennuksen jälkeen pääset paitsi nauttimaan lämpimästä sisäilmasta, myös säästämään huomattavasti lämmityskustannuksissasi. Bosch ilmalämpöpumpulla viilennät myös sisäilman kesähelteillä, parannat sisäilman laatua, ja pidempään poissa ollessasi voit kytkeä päälle ylläpitolämpö-tilatoiminnon. Bosch ilmalämpöpumput ovat suunniteltuja pohjoisen vaativiin oloihin.

Compress 8000AA_1080x1080
Bosch Compress 8000 AA
 • Boschin kaikkien aikojen tehokkain ilmalämpöpumppu.
 • 8,5 kW:n antolämpöteho.
 • Energialuokka A+++.
 • Optimoitu ilmansuuntaaja parempaan levitykseen.
 • Voidaan kytkeä internetiin ja kaukoohjata älypuhelimen tai tabletin avulla.
 • 10 °C:n ylläpitolämpö vapaa-ajan asunnoille
 • Tehokas Plasma Cluster ‑ilmanpuhdistus

Kiinnostuitko ilmalämpöpumpuista?

Lue lisää ja jätä tarjouspyyntö!

Uusi energiatehokas poistoilmalämpöpumppu

Poistoilmalämpöpumpun toiminta perustuu talosta poistettavan lämpimän ilman hyödyntämiseen. Lämpöpumppu ottaa talteen lämmitysenergian ja hyödyntää sen käyttö- ja lämmitysveden lämmittämiseen. Bosch Compress 3000 EW on tarkoitettu vaihtokoneeksi vanhoille koneellisella poistolla varustetuille lämpöpumpuille. Vaihtoventtiiliteknologian ansiosta saadaan säästöjä vanhaan lämpöpumppuun verrattuna.


Bosch Compress 3000 EW
 • Suunniteltu vaihtokoneeksi vanhojen poistoilmalämpöpumppujen tilalle.
 • 186 litran RST-varaaja, josta saadaan kerralla jopa 258 litraa 40 °C vettä (12l/min)
 • Reilusti asennustilaa kytkennöille.
 • Helposti jaettavissa kahteen osaan. Helpottaa laitteen vientiä asennuspaikalle.
 • Vaihtoventtiilin ansiosta hyvä energialuokka
 • Mahdollisuus valvoa ja ohjata etänä tabletilla tai matkapuhelimella (lisävaruste).
 • Huoltoystävällinen: Suodattimen puhdistus onnistuu helposti ilman työkaluja.

Kiinnostuitko poistoilmalämpöpumpuista?

Lue lisää ja jätä tarjouspyyntö!

Bosch_EW_3000_muokattu

Laadukas asennus Bosch Lämpömestarilta

Kun päätät ostaa Bosch lämpöpumpun maailman johtavalta tekniikan asiantuntijalta, haluat asennuksenkin olevan huippuluokkaa. Sertifioidut Bosch Lämpömestarit ovat tarkkaan valittuja ammattilaisia, joilla on vankka ammattiosaaminen.

Bosch Lämpömestarit eivät ole vain taitavia lämpöpumppuasentajia. He ovat myös kustannustietoisia energia-asiantuntijoita, tarvekartoittajia sekä palvelualttiita tukihenkilöitä. Heidän kanssaan asioiminen on ketterää ja luotettavaa.

6 + 10 vuoden takuu!

Bosch Lämpömestarilta saat laitteellesi täyden turvan jopa kuudeksi vuodeksi. Lisäksi saat Ilmavesi- ja maalämpöpumpuille (6-17kW) kymmenen vuoden kompressoritakuun. Ei henkilökohtaista riskiä, vakuutusta tai siihen liittyvää arvonalenemisesta koituvaa vähennystä.

Lisätietoja takuusta löydät täältä!


 
Julkaistu
15.4.2019