Bitumikatoille uutta: 3T, Ambient ja Superbase Grip

Bitumikatteen eduksi luetaan monia asioita: bitumilla monimuotoisten kattojen teko ei ole ongelma, kate on hiljainen sateella eikä tiputa lunta ja jäätä niskaan räystään alta kulkevan niskaan. Bitumikatteen voi myös asentaa itse. Katepalin kattolaatat ovat monipuolisia, vaivattomia, luotettavia sekä muuntautuvia.
Kattolaatat sopivat katoille, joiden kaltevuus on jyrkempi kuin 1:5.

Suosikki saapui Suomeen - 3T

Katepal-malliston uusin tulokas on 3T. Tämä selkeälinjainen ja klassinen laattamalli on monessa maassa kaikkein suosituin bitumikate – ja nyt se on vihdoin saatavilla myös Suomessa.

Muodoltaan 3T on suomalaiseen makuun sopiva: yksinkertainen ja rauhallinen. Väreinä ovat musta, ruskea ja punainen.

Teknisiltä ominaisuuksiltaan 3T on tuttua kotimaista Katepal-laatua: helppo asentaa, kestävä ja käytännöllinen. Palakatteen asennus käy kuin perinteisten katteidenkin.

Laatan koko on 1 x 0,32 m. Yhdessä pakkauksessa on 17 kpl laattoja, pakkauksia36/lava. Yksi pakkaus painaa 32 kg. Tästä paketuista saa valmista katetta 2,4 m²/pakkaus. Muista hukkavara 2-4 %.

3T3T

Kattolaatan uusi muoto: Ambient

Ambient-laatan muotokieli erottuu kaikista muista markkinoilla olevista vaihtoehdoista. Laatta mukailee paanukaton mallia ollen asennus- ja käyttöominaisuuksiltaan tuttua Katepal-laatua.

Laatan koko on 1 x 0,34 m, yhdessä pakkauksessa on 20 kpl laattoja ja pakkauksia 34 kpl/lava. Pakkaus painaa 25 kg. Valmista katetta valmistuu 2,18 m²/pakkaus. Hukkavarana muistettava 2-4 %.

AmbientAmbient

Talven yli kestävä aluskate

Uusi SuperBase Grip -aluskate kestää vaikka yli talven ilman varsinaista vesikatetta. Tuote on erittäin sitkeä, se ei repeä käsiteltäessä. Uusi Grip-pinnoite ei ole jalan alla liukas ja parantaa näin kattotöiden työturvallisuutta.

SuperBase Grip sopii kattolaattojen alle tai umpinaisen alustan päälle asennettaville tiili- ja peltikatoille.

Katepalin kevään messukiertue

Tule tutustumaan Katepalin kevään messukiertueen antimiin. Lunasta samalla kevään paras kattotarjous!

Katso messukiertueaikataulu täältä

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö Katepal-bitumikatteesta

 
Julkaistu
4.2.2016