• Etusivu
  • Talo

Kevät 2016 tuli kotiin

Turun rakenna & sisusta –messut tarjoavat koulutusta ja sisustusvinkkejä

Rakentajan toimitus
Päivitetty 03.02.2016
20162_45269.jpg

Rakenna & Sisusta –messut tarjoaa koulutusta

Rakenna & Sisusta –messujen hallit tulevat olemaan täynnä kiinnostavaa sisältöä. Turun Messukeskuksessa 12.-14.2. järjestettävä tapahtuma on alueen suurin alan tapahtuma. Se kerää vuosittain melkein 20 000 kävijää. Rakenna & Sisusta -messuilla on mukana lähes 300 näytteilleasettajaa. Määrä on suunnilleen samaa luokkaa kuin viime vuonna. Painopisteet vaihtelevat vuosittain.

– Rakentaminen ja pienet pintaremontit ovat kaikissa elämänvaiheissa ajankohtaisia. Tämä varmasti selittää tapahtuman kestosuosion, kuvaa projektijohtaja Krista Ahonen.

Apua rakennus- ja remonttihaaveisiin

Remontoijan ja rakentajan kannattaa suunnata kulkunsa messuille, sillä informaation määrä on poikkeuksellisen suuri. PRKK eli Pientalorakentamisen Kehittämiskeskus järjestää messuilla kolme koulusta. Remonttikoulu on tarkoitettu mm. vanhan omakotitalon tai vapaa-ajan kiinteistön omistajille, vanhan kiinteistön ostamista tai myyntiä suunnitteleville sekä myös pienen rivitaloyhtiön hallituksien jäsenille ja asukkaille. Rakentajakoulun tavoitteena on puolestaan antaa omakotirakentajalle valmiudet rakennuttaa oma talo turvallisesti ja sellaisella kustannustasolla, johon varat riittävät. Kolmas koulutus on suunnattu pienten ja keskisuurten taloyhtiöiden hallitusten jäsenille ja mahdollisille asukasisännöitsijöille.
Lisäksi tietoiskulavoilla saa vinkkejä mm. putkiremonttiin.

Katso koko kattava messuohjelma

Panu Kaila luennoi remontoijille

Vanhan talon kunnostajalle on varmasti hyötyä talotohtori Panu Kailan luennoista lauantaina ja sunnuntaina. Kailan aiheina ovat ikkunat ja märkätilat.

Minkälainen on kaunis kattaus? Miten inspiroiva sisustusvalokuva syntyy? Mitkä ovat parhaimmat tuunausvinkit? Näihin löytyy vastauksia Turun Rakenna & Sisusta –messuilta 12.-14.2.. Uutuutena on messujen sisustusalue, jossa mm. lauantaina on sisustusbloggaajien tapahtuma ja sunnuntaina Ellen Jokikunnaksen tarjoamat tuunausvinkit klo 11-16. Sisustusasiantuntijana on perjantaina Saija Palin. Hän esittelee mm. värejä ja kevään 2016 trendejä.

Lauantaina sisustusalueella nähdään Bloggaajatapahtuma, jossa on mukana mm. Mrs. Jones Blogi eli sisustustoimittaja ja bloggaaja Jonna Kivilahti. Hän on myös vastaamassa messuvieraiden kysymyksiin lauantaina klo 15-16. Sisustusalueella ovat Åblogit eli Turun alueen sisustus- ja lifestyleblogien verkoston jäseniä näyttämässä omia stailausvinkkejään messuyleisölle. Alueella on myös mm. pop up –kahvila sekä muutamia sisustusalan yrityksiä.

Sisustusakatemian keväällä valmistuvat sisustussuunnittelijaopiskelijat antavat yleisölle ajatuksiaan ja vinkkejä. Sisustusklinikalle voi nimittäin tuoda esim. valokuvan tai pohjakuvan omasta sisustuksellisesta haasteestaan. Paikalla olevat opiskelijat tekevät niiden pohjalta henkilökohtaisia konsultaatioita kaikkina messupäivinä

Onko asuinalueesi kehittymässä?

Lauantain kiinteistöpäivän ohjelmassa tällä kertaa keskiössä asuinalueiden uudistuminen. Näkökulmia on luvassa mm. Turun seudun kehittämisestä, ryhmäkorjaushankkeista ja korjaushankkeiden rahoituksesta. Samalla kuullaan myös miten asuinalue ja tehdyt korjaukset vaikuttavat tänä päivänä asuntojen hintoihin.

Ammattilaisille suunnattu Lounais-Suomen Kiinteistö- ja rakennuspäivä on ohjelmassa perjantaina 12.2. Keskustelussa on tuolloin mm. asbestisäädös, pätevyysvaatimukset, kosteudenhallinta ja taloustilanne.

Ennakkolippujen hinnasta pois 3 e verkkokaupasta, kun ostat lippusi viimeistään 11.2.! Etu myönnetään kaikista ennakkomyynnissä olevista lipputyypeistä.

Klikkaa tästä lippukauppaan

Lisäinfoa messujen verkkosivuilta

20162_45270.jpg
http://www.turunmessukeskus.fi/tapahtuma/rakenna-sisusta/
Talo
sisustus
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20143_38557.jpg
Ohutlevykiinnitykset
Särmä suomalainen seinätulppa GRIPPER™ sopii kaikkiin rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen yleisimpiin seinäkiinnityksiin. GRIPPER™ toimii kaikissa seinämateriaaleissa ja -rakenteissa. Lo-Vis – mikrokaulus pitää tulpan optimaalisessa asennussyvyydessä pysyen itse piilossa ruuvin alla. DuPont™ Hytrel® -materiaalinsa ansiosta GRIPPER™ kestää pitkäaikaista kuormitusta, iskuja, kulumista, kosteutta, kemikaaleja, lämpötilan vaihteluja ja varastointia tavallisia tulppia paremmin.
20188_54298.jpg
Sisustajalle keraamisia unelmalaattoja lattiaan ja seiniin
Keraamisella laatalla on monia etuja, miksi se kannattaa valita kodin lattia- tai seinämateriaaliksi. Keraaminen laatta kestää erinomaisesti kovaakin kulutusta. Tästä syystä laatat ovat varsinkin lapsi- ja kotieläinperheiden suuressa suosiossa.Keraamisen laatan etuja ovat myös pinnan kestävyys sekä lämmön- ja kosteudensietokyky, unohtamatta tietysti sitä, että keraamiset laatat tuovat sisutukseesi laatua. Nykyisin laattoja löytyy vaateliaimpienkin sisustajien makuun, sillä erilaisia värejä, pinnan muotoja ja laattojen kokoja on valtavasti. Keraamiset laatat soveltuvat hyvin sekä lattia- että seinäpinnoiksi – ja kaikissa tiloissa.
202111_73507.jpg
Viikon sisustusidea: Näin tuot trendikästä rottinkia sisustukseen
Menneet vuosikymmenet ja niiden hittituotteet kiertävät sisustustrendeissä yhä uudelleen. Näin on käynyt myös 80-luvulla suursuosiota nauttineelle rottingille, joka on löytänyt jälleen tiensä suomalaiskoteihin. Katso vinkit, joiden avulla voit tuoda rottinkia onnistuneesti oman kotisi sisustukseen.
Perhe yhdessä sohvalla
Puhtaampi koti - mikrohiukkaset pois sisäilmasta
Vietämme päivittäin lähes 90 % ajastamme sisätiloissa. Työpaikoilla on kiinnitetty huomiota sisäilman laatuun jo pitkään, koska sen on todettu vähentävän ihmisten sairastelua ja parantavan työtehoa. Sen sijaan koti-ilman laatu on jäänyt pienemmälle huomiolle homeongelmaisia koteja lukuun ottamatta. Keskuspölynimuri on yksi ratkaisu parantamaan sisäilman laatua ja tekemään kodistasi miellyttävämmän ja terveellisemmän ympäristön.
20151_42129.jpg
Mahtavat Jäsentukun messutarjoukset Rakentaja.Fi-osastolla
Rakentaja.fi Jäsentukun messutarjoukset odottavat sinua Myyrmäessä 30.1.-1.2.2015Sujuva rakentaminen vaatii aina asianmukaiset työkalut ja koneet. Boschin tuotteissa yhdistyvät tehokkuus, ergonomia sekä käytön helppous. Laajasta tuotevalikoimasta löytyvät koneet rakentamisesta ja remontoinnista aina puutarhan hoitoon.Boschin tuotteet esittelyssä messuosastolla 33D.Tutustu Rakenna&Remontoi 2015 -messuihin
20211_68395.jpg
Kuinka paljon maalämpö säästää enemmän kuin ilma-vesilämpö? Katso video!
Lämmitysjärjestelmän valinta voi tuntua vaikealta on sitten kyseessä uudis- tai saneerauskohde. Jokainen haluaa tehdä oikean valinnan, jotta lämmityksessä voisi säästää rahaa ja välttyä ikäviltä yllätyksiltä. Laadukkaalla lämpöpumpulla talo lämmitetään edullisesti, ekologisesti ja huolettomasti. Talon koolla, sijainnilla tai iällä ei ole merkitystä, sillä jokaiseen taloon löytyy sopivin ja tehokkain lämpöpumppuratkaisu.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton