Mökkien lukitusratkaisu

Kuka haluaa viipyä rinteessä muita pidempään tai lopettaa aikaisemmin kuin muut? Yale Doorman -älylukko tuo helpotuksen myös kaveriporukan lumilomaan. Enää ei tarvitse suunnitella tarkempaa aikataulua menemisille ja tulemisille, eikä miettiä kuka odottaa ketä, vaan kaikki voivat harrastaa aktiivisesti oman mielenkiinnon ja aikataulun mukaan.

Jokaiselle voidaan luoda oma avauskoodi tai aktivoida kulkutunniste. Voit unohtaa avaimet, kun sisälle pääsee avauskoodilla. Saat viettää aikaa harrastusten parissa ilman avainnippua. Jos kulkutunnisteesi sattuisi häviämään, se ei aiheuta ongelmia. Kadonnut kulkutunniste voidaan poistaa käytöstä välittömästi.
 

yale_doorman_mokki_1600x900

Älylukko - turvallinen vaihtoehto perinteisille mekaanisille lukoille

Yale Doorman älylukko tuo lukitusjärjestelmän nykypäivään ja tekee ovien avaamisesta joustavampaa. Oven voi avata kulkutunnisteella, koodilla tai mobiilisovelluksella, jolloin lukituksen etähallinnointi on mahdollista missä tahansa oletkin. Myös lukon käyttäjäkoodien ja kulkutunnisteiden hallinnointi on helppoa: kadonneen kulkutunnisteen voi poistaa käytöstä välittömästi mihin kellonaikaan tahansa. 

Vuokramökkien lukitusratkaisu

Etähallintamahdollisuutensa vuoksi Yale Doorman sopii erinomaisesti vuokrattaviin loma-asuntoihin, sillä vuokraajan ei tarvitse enää noutaa avaimia mistään eri paikasta, vaan vuokraamo voi toimittaa avauskoodin vaikka tekstiviestinä. Kulkukoodit ja tunnisteet voidaan myös ajastaa olemaan voimassa esimerkiksi vain viikon. Lomailijat voivat liikkua omien aikataulujen mukaan, eikä tarvitse miettiä, milloin avaimenluovuttaja on paikalla tai milloin ja minne avaimet on palautettava. Sovelluksen myötä avauskoodin voi vaihtaa etänä milloin ja missä vain.

Yale Doorman on suunniteltu kestämään pohjoismaisia sääolosuhteita. Lukko on paristotoiminen, eikä vaadi kaapelointeja oveen. 

Yale Doorman on tehty helpottamaan arkipäivääsi

  • Yale Doorman tarjoaa uudella tavalla joustavuutta ja valinnan vapautta kotiovestasi kulkemiseen. Voit itse valita toimiiko lukkosi kulkutunnisteella, koodilla tai mobiilisovelluksella.
  • Automaattinen lukintatoiminto lukitsee automaattisesti oven sen suljettuasi. Ja varmistaa, että kotisi on aina turvassa oletpa sitten kotona tai poissa.
  • Kadonnut kulkutunniste voidaan voidaan poistaa välittömästi, jolloin turvallisuus säilyy ja voit unohtaa kadonneen kulkutunnisteen aiheuttaman epävarmuuden ja huolen sen joutumisesta vieraisiin käsiin.
  • Anna tilapäinen koodi tarvitsijan käyttöön ja sallit sisäänpääsyn kotiisi yhden vuorokauden ajaksi. Koodin voimassaolo lakkaa automaattisesti.
  • Sisäänrakennettu hälytin ilmoittaa lukkoon kohdistuvista murtoyrityksistä. Valittavissasi on myös turvatila, joka antaa hälytyksen oven aukaisusta.
  • Muutoksissa, esimerkiksi kulkutunnistetta poistettaessa, ääniopastus opastaa sinua vaihe vaiheelta. Ääniopastus on saatavissa suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja venäjäksi.

Uuden ajan älylukko käyttöön

Lukon asennuksen voit hoitaa itse tai tarvittaessa Yale Doorman Partnerien kautta. Lukon käyttöönotto on myös helppoa, sillä lukko opastaa sinua käyttöönoton eri vaiheissa. Ja tarvittaessa Yale Doorman Partnerit auttavat myös käyttöönotossa.

 
Päivitetty
18.12.2017