Color Cafe suurmyymälän avajaiset 29.-31.1. Rovaniemellä

GRAND OPENING Rovaniemellä

Tervetuloa Keittiömaailman & Värisilmä Color Cafen suurmyymälän avajaisiin
Aittatie 11, Eteläkeskus, Rovaniemi

PE 29.1.2016 klo 10-18
LA 30.1.2016 klo 10-15
SU 31.1.2016 klo 12-15

tapahtuma_rovaniemi

Avajaisviikonlopun kunniaksi jopa TUHANSIEN EUROJEN ETUJA mm. keittiökalusteista, kodinkoneista ja työtasoista – hanat ja altaat erikoishinnoin!

Tutulla paikalla sijaitsevassa myymälässä on nyt mahdollisuus tutustua upeisiin innovaatioihin, mm. aidosti vedikkeettömiin oviin, led-valopohjallisiin kaappeihin sekä kansainvälisen muotoiluyhteisön Red Dot-muotoilupalkinnon saaneisiin uutuuksiin. Esimerkiksi klaffikaappi, bluetooth-kaiutin ja työtason alta rullaava lisätaso ovat kaikki nähtävillä myös Rovaniemellä.

Kevään mittaan Suomen pohjoisimman Keittiömaailma-myymälän esillepano täydentyy vielä viimeisimmillä uutuuksilla. Pysy kuulolla!

Keittiömaailman henkilökohtainen suunnittelupalvelu on vahvat suositukset saanut mahdollisuus saada käyttöön oma kalusteasiantuntija keittiön muutoksessa sitoumuksetta. Kuka tahansa voi varata ideointiajan myymälään ja hyödyntää Suomen suurimman kalustevalmistajan tarjoamat edut.

Asiakkaille on tarjolla muun muassa mahdollisuus 6 kuukauden korottomaan ja kuluttomaan maksuaikaan. Rahoitushakemuksen voi tehdä joustavasti kaikessa rauhassa verkkopankkitunnuksilla mihin vuorokaudenaikaan tahansa.

Suomen suurin keittiövalmistaja ja paikalliset kauppiaat ovat palveluksessanne.

Jätä yhteydenottopyyntö Keittiömaailmalle:


 
Julkaistu
26.1.2016