Uuden ajan lattialämmitysjärjestelmä

Lattialämmityksen säätöjärjestelmällä on merkittävä vaikutus talon energiankulutukseen. Uponor lattialämmityksen uusi entistä tarkempi Smatrix Wave PLUS -säätöjärjestelmä tasapainottaa automaattisesti lattialämmitysjärjestelmän ja jakaa lämmitysenergiaa huoneisiin vallitsevan energiatarpeen mukaan.

−Uusi säätöjärjestelmä pystyy myös säätämään maalämpöpumpulta tulevan veden lämpötilaa kunkin hetken energiatarpeen mukaan. Mitä alhaisempaa menoveden lämpötila on, sitä paremmalla hyötysuhteella lämpöpumppu toimii, kertoo Uponorin lattialämmityksen tuotepäällikkö Mikko Nieminen.

− Uutuutta järjestelmässä on myös U@home-etäkäyttösovellus, jolla järjestelmän toimintoja voi säätää älypuhelimella tai tietokoneella. Mobiiliapplikaatio on saatavissa tällä hetkellä Android- ja iPhone-puhelimiin, Nieminen jatkaa. Muissa puhelinmalleissa palvelu toimii nettiselaimen kautta.

Järjestelmään on saatavilla käyttöpaneeli, josta esim. lämpötilan tiputus loma-ajaksi hoituu keskitetysti. Huonetermostaatit, joilla lämpötiloja ohjataan, toimivat langattomasti. Tämä tarkoittaa, että niiden asennus ei vaadi sähkötöitä. Smatrix Wave PLUS -säätöjärjestelmä soveltuu erinomaisesti myös lattiaviilennyksen ohjaukseen.
Rakentajille ja remontoijille tarkoitettuun Uponor KOTI -palveluihin voi tutustua 11.-13.3.2016 Uponorin messuosastolla D1, RAKSA-messuilla.

Uponor KOTI -palvelutarjontaan voi tutustua myös osoitteessa www.uponorkoti.fi.

Kotisi LVI kerralla kuntoon

Uponorilla LVI-järjestelmien hankinta on helppoa riippumatta siitä, rakentaako asiakas uutta taloa vai korjaako vanhaa: asiakas saa kaikki palvelut yhdestä paikasta, Uponor KOTI -palvelusta.

Messuilla voit tutustua kaikkiin LVI-järjestelmiin tai keskustella "Elämäsi helpoimmasta putkiremontista".

Uudisrakentaja: Jätä yhteydenottopyyntö vesikiertoisesta lattialämmityksestä asennettuna


 
Julkaistu
29.2.2016