Rakenna & Remontoi -opas myös tabletille

Rakenna & Remontoi -opas johdattaa käyttäjänsä rakentamisen ja remontoimisen mielenkiintoiseen sekä samalla myös haasteelliseen maailmaan. Opas sisältää olennaisia asioita ja tietoa kummankin projektin läpiviemiseen sekä runsaasti tuotetietoa ja ratkaisuja tehtävien valintojen tueksi.

Rakentamisen osalta käydään läpi niin ”raakaa rakentamista” kuin myös valmiin talon viimeistelyä. Sisältö etenee suurin piirtein siinä järjestyksessä kuten suunnitelmat ja työt rakennustyömaalla etenevät. Vaikka Rakenna & Remontoi -opas sisältää paljon sellaista tietoa, joka olisi syytä käydä läpi jo rakennuksen suunnitteluvaiheessa, toimii se myös erinomaisena apuna projektin olleessa jo käynnissä.


Kuten rakentaminen, myös remontointi vaatii suunnitelmallisuutta. Rakenna & Remontoi -opas kertoo remontoinnin yhteydessä huomioon otettavista asioista, suunnittelusta ja lupien hakemisesta aina itse varsinaiseen työhön asti.

RR kansi 2019

Lataa maksuton sovellus tabletille!

app logo.JPG

Nyt voit ladata maksutta Rakenna & Remontoi -oppaan myös tablettiisi ja lukea informatiivista sisältöä kätevästi siellä missä liikutkin. Käytössäsi ovat monipuoliset multimediasisällöt. 

Lataa sovellus iPadille täältä

Lataa sovellus Androidille täältä

 

 
Päivitetty
16.1.2019