• Etusivu
  • LVI

Voimaa luonnosta

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö NIBE Energy Systems Oy
Julkaistu 20.01.2016
20161_45200.jpg

Pohjolan eniten myyty invertterimaalämpöpumppu

Arvostatko laatua, tehokkuutta ja helppokäyttöisyyttä? Uusin teknologia, joka on osoittanut toimivuutensa Pohjolan vaativissa olosuhteissa on myös sinulle tärkeää? Valitsemalla NIBE F1255 -maalämpöpumpun saat luonnosta lämpöä arkeesi ja selvää säästöä energiakuluihisi.

NIBEn monipuolisesta maalämpöpumppuvalikoimasta löydät lompakkoosi sopivan, turvallisen ja tehokkaan lämmitysratkaisun sinun kotiisi. Me NIBEllä luotamme tuotteisiimme ja myönnämme kaikille lämpöpumpuillemme ainutlaatuisen kuuden vuoden NIBETURVAn.

Sitä on ilmassa - NIBE ilma/vesilämmityspaketit korjausrakentamiseen

NIBEn tuotevalikoimasta löydät valmiin lämmityspaketin niin uudisrakennukseen kuin remontoitavaankin kotiin. Millainen on sinun tarpeesi? Haluatko energiatehokkuutta öljylämmityksen rinnalle; valintasi on NIBE Plus. Jos olet aikeissa korvata vanhan lämmitysjärjestelmän; sopivin vaihtoehto on NIBE Vento tai NIBE Split. Parhaan lämmitystehon erittäin kylmissä olosuhteissa saat NIBE Nord:lla. Ja mikä parasta, kesäkuukausia silmällä pitäen, voidaan Cool-IN -viilennys yhdistää useimpiin paketteihimme.

Info

Info

Tutustu valikoimaamme ja löydä sopiva NIBE-lämmitysratkaisu. Tule käymään Rakenna & Remontoi -messujen osastolle 23 B.

NIBE Energy Systems Oy
LVI
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20132_33899.jpg
Mikä lämmitysratkaisu sopii sinulle parhaiten?
Se riippuu luonnollisesti useista eri tekijöistä: kuinka suuri talosi on, missä päin maata se sijaitsee, rakennatko uutta, vaihdatko vanhan kattilan vai säilytätkö sen, jne. Tästä näet hieman yksinkertaistettuna, mikä täyttää parhaiten sinun tarpeesi. Tarkempia neuvoja ja ehdotuksia saat lähimmältä NIBE-jälleenmyyjältä.
Sisätilojen sopiva lämpötila ja toimiva ilmanvaihto ovat oleellinen osa asumisviihtyisyyttä ja terveellistä kotia. Arki helpottuu, kun kodin tärkeitä toimintoja voi valvoa ja tarvittaessa säätää samasta paikasta – myös etänä.
Lämmintä vettä vain hana avaamalla - luksusta
Lämmin suihku tai rentouttava kylpy ovat arkipäivän ylellisyyttä, joita olemme tottuneet pitämään itsestään selvyytenä – kunnes ne jostain syystä eivät toimikaan. Haluamme lämminvesivaraajan, joka tekee vain tehtävänsä, jotta lämmintä vettä on riittävästi talouden kaikkiin tarpeisiin. lämminvesivaraajan on toimittava vuosia, riippumatta veden laadusta. Lisäksi sen tulee olla tyylikäs, edullinen ja helposti asennettava.Lämminvesivaraajan on toimittava vuosia, riippumatta veden laadusta. Lisäksi sen tulee olla tyylikäs, edullinen ja helposti asennettava.
S1255 sisään
Poistoilmalämpöpumppu NIBE F470 - Uuden sukupolven lämpöpumppu
NIBE F470NIBE F470 on poistoilmalämpöpumppu, joka liitetään vesikiertoiseen patteri- tai lattialämmitysjärjestelmään. Yksikkö lämmittää myös tuloilman. Se sopii siis taloihin, joissa on vesikiertoinen lämmitysjärjestelmä ja mekaaninen ilmanvaihtojärjestelmä. Siinä on valmiudet erilaisten tuotteiden ja lisävarusteiden, esim. vedenlämmittimen ja muiden lämmitysjärjestelmien liittämiseen.NIBE F470 on varustettu ohjausyksiköllä, joka pitää sisälämpötilan kustannustehokkaasti ja luotettavasti halutulla tasolla. Tilatiedot, toiminta-aika ja lämpöpumpun lämpötilat näytetään suurella ja selkeällä näytöllä. Tämän ansiosta ei tarvita ulkoisia lämpömittareita.Lue lisää poistoilmalämpöpumpusta
20141_37547.jpg
Lisäeristämällä helposti säästöä sähkölaskuun
Miksi yläpohjan lisälämmöneristys kannattaa?Kuten tiedetään, lämmin ilma nousee ylöspäin, jolloin lämpövuoto huonosti eristetyn katon kautta on ilmiselvä. Sitä kautta saattaa poistua viidesosa kodin lämmöstä. Miksi siis lämmittää katolla istuvien harakoiden jalkoja?Yläpohjan lisälämmöneristys on helppo tapa lisätä kodin energiatehokkuutta ja samalla katsastaa yläpohjan tila, sillä lisälämmöneristettä laitettaessa katolla on kuitenkin käytävä, jotta tietää vanhan eristeen paksuuden, tilan ja materiaalin. Kun katolle kiipeää, on hyvä myös katsoa, ovatko lvi-putket kondenssieristettyjä.Jos katosta löytyy höyrynsulussa tai läpivienneissä vuotoja, ne on paikattava. Huonokuntoinen lämmöneriste on parempi poistaa - seasta voi löytyä hiirenpesiä. Purueristeen päällekin paloeristeeksi laitettu hiekka on parempi poistaa ennen lisälämmöneristystä sekä sekaeriste (muha).
20115_25991.jpg
Viikon kysymys: Päällemaalattu tapetin pohjapaperi -pysyvyys?
Kysymys:Hei,Poistin lastulevyseinistä vinyylitapettia, mutta pohjapaperin irrottaminen kävi niin tuskastuttavaksi, että lopulta kahdelle seinälle vedettiin pohjamaali ohuen paperikerroksen päälle. Maalin ollessa märkää paperi kupruili jonkin verran, mutta oikeni täysin tasaiseksi, kun maali kuivui. Onko tässä tapauksessa pelkoa siitä, että pohjapaperi alkaisi myöhemmin uudelleen kupruilla, jos päälle vedetään uutta maalia tai tapettia, vaikka nyt näyttääkin olevan kunnossa?Kiitos avusta.
20199_59725.jpg
Valopallo hurmasi äänestäjät
Rakentaja.fin järjestämä Pihavalaisinäänestys on päättynyt. Äänestyksessä esiteltiin kuusi erilaista pihavalaisinta. Äänestykseen osallistui 3 766 äänestäjää. Äänestysaika oli 12.-26.8.2019.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton