Voimaa luonnosta

Pohjolan eniten myyty invertterimaalämpöpumppu

Arvostatko laatua, tehokkuutta ja helppokäyttöisyyttä? Uusin teknologia, joka on osoittanut toimivuutensa Pohjolan vaativissa olosuhteissa on myös sinulle tärkeää? Valitsemalla NIBE F1255 -maalämpöpumpun saat luonnosta lämpöä arkeesi ja selvää säästöä energiakuluihisi.

NIBEn monipuolisesta maalämpöpumppuvalikoimasta löydät lompakkoosi sopivan, turvallisen ja tehokkaan lämmitysratkaisun sinun kotiisi. Me NIBEllä luotamme tuotteisiimme ja myönnämme kaikille lämpöpumpuillemme ainutlaatuisen kuuden vuoden NIBETURVAn.

1920

Sitä on ilmassa - NIBE ilma/vesilämmityspaketit korjausrakentamiseen

NIBEn tuotevalikoimasta löydät valmiin lämmityspaketin niin uudisrakennukseen kuin remontoitavaankin kotiin. Millainen on sinun tarpeesi? Haluatko energiatehokkuutta öljylämmityksen rinnalle; valintasi on NIBE Plus. Jos olet aikeissa korvata vanhan lämmitysjärjestelmän; sopivin vaihtoehto on NIBE Vento tai NIBE Split. Parhaan lämmitystehon erittäin kylmissä olosuhteissa saat NIBE Nord:lla. Ja mikä parasta, kesäkuukausia silmällä pitäen, voidaan Cool-IN -viilennys yhdistää useimpiin paketteihimme.
Tutustu valikoimaamme ja löydä sopiva NIBE-lämmitysratkaisu. Tule käymään Rakenna & Remontoi -messujen osastolle 23 B.
 
Julkaistu
25.1.2016