Millaisesta omakotitalosta sinä unelmoit?
Ota avuksi Hongan valintatyökalu

Unelmat muodostuvat pienistä sekä suurista haaveista ja toiveista. Unelmien joukkoon mahtuu myös mielikuvia, joita ei olekaan niin helppoa pukea sanoiksi. Omakotitalo on kuitenkin suuri hankinta, jossa ei haluaisi epäonnistua. Miten unelmista tehdään totta?

Mitä sinun unelmiesi kotiin kuuluu?Mitä sinun unelmiesi kotiin kuuluu?

Suunnitteletko uutta kotia? - Mikä sinua inspiroi?

Oletko modernin ja pelkistetyn tyylin ystävä, vai miellyttääkö silmääsi enemmän perinteinen ja kodikas tyyli? Miten monta huonetta unelmiesi kodissa pitäisi olla, entä montako kerrosta? Lähdetkö suunnittelemaan kotiasi pohjaratkaisun kautta, vai painaako kupissasi enemmän talon ulkonäkö ja koko?

Ovat lähtökohtasi mitkä tahansa, ota avuksesi unelmasi hahmottamiseen Hongan valintatyökalu. Muutaman lähtötiedon jälkeen työkalu tarjoaa sinulle kymmeniä ehdotuksia uuden kotisi pohjaratkaisuksi. Tarjolla on myös yksilöllisesti suunniteltuja kohteita vakiomalliston lisäksi.

Tutustu rohkeasti Hongan pohjaratkaisuihin ja julkisivuvaihtoehtoihin tai luo rohkeasti jotain ihan uutta!
Pääset tästä linkistä kokeilemaan valintatyökalua.

Voit myös ladata itsellesi Omakotirakentajan oppaan!
Millainen pohjaratkaisu sinun kodissasi on?Millainen pohjaratkaisu sinun kodissasi on?

Rakenna helposti…

Jaa omat haaveesi ja ideasi kodistasi Hongan kanssa. Unelmiesi koti on mahdollista toteuttaa edullisesti ja vieläpä kotimaisesta hirrestä. Huippusuunnittelijat muovaavat unelmistasi juuri sinun tarpeisiisi räätälöidyn, yksilöllisen Honka-kodin. Lisäksi Hongan rakentamisen ammattilaiset auttavat läpi hankkeen eri vaiheet sekä opastavat kokonaiskustannusten hahmottamisessa. He auttavat sinua myös ratkaisevien rakennusteknisten haasteiden kanssa. Unelmien omakotitaloprojektissasi et ole yksin, sillä Honka toteuttaa haaveesi yhdessä sinun kanssasi. 

Hongan laajasta mallistosta löydät helposti toimivan ratkaisun, mallistomalleja on kuitenkin mahdollista muokata myös tarpeen mukaan. Nosta esiin omat ideasi ja piirustuksesi – suunnitteluprosessissa olet luonnollisesti mukana koko matkan ajan.

Tutustu Hongan mallistoihin.

… laatua unohtamatta

Hongan hirsitalot rakennetaan laadukkaasta suomalaisesta massiivipuusta. Honka käyttää tuotannossaan vain tarkat laatukriteerit täyttäviä puumateriaaleja. Hirret ovat kotimaisia, sertifioiduista metsistä kaadettua puuta. Puuraaka-aine käytetään tarkasti, turhia tuhlailematta – ja se vähä, mitä jää tähteeksi, Honka käyttää raaka-aineena lämpöenergian tuotannossa. Honka-koti on valmistettu ekologisesti.

Hongan hirsiseinissä ei käytetä rakenteen hengittävyyden estävää höyrynsulkumuovia. Lamellihirsien valmistuksessa käytetään liimaa, joka säilyttää puun luonnollisen hengittävyyden eikä päästä haitallisia aineita sisäilmaan.

Lopputuloksena on kestävä, energiatehokas sekä ekologinen koti, jossa viihtyy vuosikymmenet. Tutkitusti turvallinen, lämmin sekä tiivis hirsitalo on tehty kotimaisista luonnon materiaaleista.

Turvallinen koti vuosikymmeniksi.Turvallinen koti vuosikymmeniksi.

Honka toivottaa sinut tervetulleeksi omaan kotiin!

Honka-massiivipuukoti on tehty kestämään sukupolvelta toiselle. Oikein suunniteltuna ja rakennettuna koti kestää satoja vuosia. Kun suunnittelussa on otettu huomioon muunneltavuus sekä monikäyttöisyys, pitenee kotisi käytettävyys, vaikka elämäntilanteesi muuttuisi vuosien varrella. Hongan hirsitalot on tehty tarjoamaan sinulle ja perheellesi pitkäikäinen ja ympäristöystävällinen koti.

Pääset tästä linkistä kokeilemaan valintatyökalua.

Voit myös ladata itsellesi Omakotirakentajan oppaan!


Kiinnostuitko?
Jätä yhteydenottopyyntö Hongan edustajalle:


 
Julkaistu
6.6.2016