• Etusivu
  • Varusteet

Kiinnitys märkätilan seinään?

Asiantuntijalta ilmaiset kiinnitysneuvot

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö EJOT Sormat Oy
Päivitetty 18.01.2016
20161_45161.jpg

Vaasalainen Jaakko otti yhteyttä kiinnityseksperttiimme sormat.com – verkkosivuston kysymyslomakkeen kautta. Kiinnityspulma koski käyttövesipatterin kiinnittämistä. Tavallista kinkkisempi kiinnityspulma vaati jopa puukkoon tarttumista, joten hyvät perustelut poikkeukselliselle kiinnitystekniikalle olivat paikallaan.

Lue mitä Sormat suositteli!

Info

Info

Kiinnityspulmiin ratkaisu on sormat.com

Oletko kiinnittämässä jotain betoniin, tiiliin, Leca®- ja Siporex -harkkoihin tai kipsilevyyn? Kotimainen Sormat Oy on jo vuodesta 1970 valmistanut suomalaisille rakentajille luotettavia ja turvallisia kiinnikkeitä. Sormat haluaa tehdä oikean kiinnikkeen löytämisestä ja käyttämisestä niin sujuvaa kuin mahdollista, jotta projektiesi onnistuminen ei olisi enää koskaan kiinnikkeistä kiinni! Ratkaisut rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen kiinnityspulmiin tarjoaa sormat.com!

Oletko rakentamassa tai remontoimassa?

Ei ole yhdentekevää millä kiinnitykset rakennusosiin tehdään. Kiinnikkeen tulee aina soveltua kyseiseen materiaaliin, kuormituksiin sekä valitseviin olosuhteisiin. Näin saavutetaan suunnitelmien mukainen, kestävä ja turvallinen rakenne. Täältä löydät kaikki Sormat kiinnikkeet!

EJOT Sormat Oy
Varusteet
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20153_42744.jpg
Luotettavilla kiinnitystarvikkeilla rakennat turvallisesti
Luotettava kiinnitys saavutetaan valitsemalla rakennusmateriaaliin ja käyttötarkoitukseen parhaiten soveltuva kiinnike. Oikean kiinnitystarvikkeen lisäksi rakenteen kestävyyteen ja lujuuteen vaikuttaa myös oikea asennustapa.
rakennuslevyt
Kevyet kiinnitykset rakennuslevyihin
Ohutseinämäiset rakennuslevyt ovat erittäin yleisiä kaikessa rakentamisessa, yleensä rakenteiden pintamateriaaleina. Rakennuslevyihin kuuluvat kipsi- ja kipsikuitulevyt, puukuitulevyt, vanerit, lastulevyt sekä erilaiset sisustuslevyt. Levyjen lujuus ja ominaisuudet vaihtelevat erittäin paljon. Levypinnan lujuuteen sekä kiinnikkeen asennuskohtaan vaikuttavat myös levypinnan takana sijaitsevat puiset tai metalliset rakenteet, kuten koolaukset.
betoniharkko
Kiinnitykset koviin rakennusmateriaaleihin
BetoniMaailman yleisin rakennusmateriaali, jota käytetään ensisijaisesti teollisessa rakentamisessa suuren puristuslujuutensa johdosta. Talonrakentamisessa yleisimpiä rakenneosia ovat perustukset, kantavat rakenteet, välipohjat ja porraselementit.UmpitiiliHyvin yleinen rakennusmateriaali, jota käytetään pääasiallisesti muuratuissa rakenteissa. Käytetään ensisijaisesti julkisivuissa pienkiinteistöjen rakentamisessa sekä teollisessa rakentamisessa osastoivien rakenteiden rakennusaineena.ReikätiiliHyvin yleinen rakennusmateriaali, jota käytetään pääasiallisesti muuratuissa rakenteissa. Käytetään ensisijaisesti julkisivuissa, osastoivien rakenteiden rakennusmateriaalina sekä kohteissa, joissa materiaalilta edellytetään jonkinasteista lämmöneristyskykyä.LuonnonkiviKäytetään rakentamisessa pääasiassa pintamateriaalina esimerkiksi julkisivuissa ja portaissa. Haurautensa johdosta luonnonkivi murtuu herkästi.
20235_81704.jpg
Silikoneista ja akryyleistä löytyy suuriakin laatueroja - ole tarkkana
Turhia hidasteita kiireisellä työmaalla. Silikoni kutistuu silmissä eikä tiivistäkään riittävästi. Akryylin levityksen jälkeen on odoteltava yli 24 tuntia, jotta pääsee maalaamaan värit päälle. Tässä vain pari esimerkkiä siitä, miten oikealla tuotevalinnalla voi työmaan valmistumista sekä nopeuttaa että varmistaa työn laadukkuuden. Aika on raksalla rahaa, mutta laadusta ei kannata tinkiä!
20115_25991.jpg
Kuinka kytkeä kattovalaisin?
Miten laitan sokeripalan, kun katosta tulee 4 harmaata johtoa ja yksi keltainen, ja lampussa on kaksi johtoa (spottilamppu, jossa 6 pientä johtoa on jaettu kahdeksi sinisillä liittimillä)?Eli mitä teen kolmelle ylimääräiselle harmaalle johdolle? Voiko ne vaan jättää vapaaksi?
20157_43971.jpg
TTS arvioi Vantaan asuntomessukohteet
Työtehoseuran tekemässä arvioinnissa etsittiin hyviä esimerkkejä niistä asuntomessukohteista, joissa asumismukavuus ja ekotoimivuus toteutuvat luontevana osana kokonaisuutta. Sisätilojen tarkastelussa keskityttiin keittiö-, vaatehuolto- ja peseytymistiloihin sekä eteiseen, kuraeteiseen ja säilytystiloihin. Arvioinnissa painotettiin tilojen toimivuutta, esteettömyyttä ja muuntojoustavuutta. Myös pihojen toimivuutta, helppohoitoisuutta ja ekologisuutta arvioitiin. Arvioinnin tulokset auttavat messukävijöitä tarkastelemaan messukohteita arjen toimivuuden ja ekotehokkuuden näkökulmasta.TTS on monipuolinen kouluttaja

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton