Kiinnitys märkätilan seinään?
- Asiantuntijalta ilmaiset kiinnitysneuvot

Vaasalainen Jaakko otti yhteyttä kiinnityseksperttiimme sormat.com – verkkosivuston kysymyslomakkeen kautta. Kiinnityspulma koski käyttövesipatterin kiinnittämistä. Tavallista kinkkisempi kiinnityspulma vaati jopa puukkoon tarttumista, joten hyvät perustelut poikkeukselliselle kiinnitystekniikalle olivat paikallaan.

Lue mitä Sormat suositteli!

sormat_rakentajapistefi_final

Kiinnityspulmiin ratkaisu on sormat.com

Oletko kiinnittämässä jotain betoniin, tiiliin, Leca®- ja Siporex -harkkoihin tai kipsilevyyn? Kotimainen Sormat Oy on jo vuodesta 1970 valmistanut suomalaisille rakentajille luotettavia ja turvallisia kiinnikkeitä. Sormat haluaa tehdä oikean kiinnikkeen löytämisestä ja käyttämisestä niin sujuvaa kuin mahdollista, jotta projektiesi onnistuminen ei olisi enää koskaan kiinnikkeistä kiinni! Ratkaisut rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen kiinnityspulmiin tarjoaa sormat.com!

Oletko rakentamassa tai remontoimassa?

Ei ole yhdentekevää millä kiinnitykset rakennusosiin tehdään. Kiinnikkeen tulee aina soveltua kyseiseen materiaaliin, kuormituksiin sekä valitseviin olosuhteisiin. Näin saavutetaan suunnitelmien mukainen, kestävä ja turvallinen rakenne. Täältä löydät kaikki Sormat kiinnikkeet!
 
Päivitetty
18.1.2016