Gyprocin Habitolla ratkaiset kiinnityspulmasi

Seinään tarvitsisi kiinnittää painava hyllykkö tai ripustaa suurempi taulu, mutta mistä tietää, mihin kohtaan sen voi turvallisesti ja tukevasti kiinnittää? Vanhoja rakennus- tai remontoinnin aikaisia valokuvia ei välttämättä ole olemassakaan, joista voisi runkotolppien sijaintia tarkistaa.

Kuulostaako tutulta tilanteelta?

Gyproc Habito™ antaa uudenlaisen mahdollisuuden kiinnittää suoraan levypintaan.Gyproc Habito™ antaa uudenlaisen mahdollisuuden kiinnittää suoraan levypintaan.

Gyproc on tuonut markkinoille levyn, jonka ansiosta sinun ei tarvitse enää huomioida tulevaa sisustusta jo rakennusvaiheessa. Gyproc Habito® -levyllä voit muuttaa sisustustasi sellaiseksi kuin haluat.

Yhden puuruuvin varaan voit ripustaa jopa 40 kg ripustuskuorman. Gyproc Habito® on siis selkeästi muita levytyyppejä lujempi.

Kuten muutkin Gyprocin valmistamat kipsilevytuotteet, on myös Gyproc Habito® kartonkipintainen levy. Ominaisuuksiltaan tämä uutuus tuo kaikkien aikojen parhaan jäykistyskapasiteetin sekä jopa 10-kertaisen iskunkestävyyden tavallisiin kipsilevyihin verrattuna.

Levyn myöhempää käsittelyä helpottaa levyn reunojen reunaohennus sekä vaalea väri. 

Joko Gyproc Habito™ on sinulle tuttu? Lue lisää www.habito.fi.Joko Gyproc Habito™ on sinulle tuttu? Lue lisää www.habito.fi.

Minne Gyproc Habito® soveltuu?

Gyproc Habito® on perusidealtaan kuten muutkin kipsilevyt, joten halutessasi kestävää ja lujaa seinäpintaa kotiisi, voit käyttää levyä sen mukaisesti eri tiloissa. Levyn koko sekä vahvuus on yhteneväinen muiden kipsilevyjen kanssa, joten eri levyjen käyttö samassa tilassa on mahdollista. 

Erityisesti uutuuslevyä suositellaan tiloihin, joissa tarvitaan erinomaista kulutuskestävyyttä. Tällaisia tiloja omassa kodissa voivat olla esimerkiksi keittiöt, tekniset tilat sekä autotallit ja julkisista tiloista esimerkiksi päiväkodit sekä sairaalat.

Habitolle on myönnetty Rakennustietosäätiön rakennusmateriaalien paras päästöluokitus, M1

Gyproc Habito® -levylle on myönnetty M1-merkki. Mitä kyseinen merkki sitten kertoo? 

M1-merkki kertoo, että merkin omaava tuote on testattu puolueettomassa laboratoriossa, ja että se on vakioiduissa testiolosuhteissa neljän viikon iässä täyttänyt M1-luokalle asetetut vaatimukset. M1-tuotteiden käytön avulla luodaan hyvä sisäilmasto.

Rakennusmateriaalien päästöluokitus on osa Sisäilmayhdistys ry:n kehittämää laajempaa luokituskokonaisuutta. Päästöluokitukset myöntää Rakennustietosäätiö RTS.

Gyproc järjestelmätakuu turvana

Gyproc järjestelmätakuu takaa, että Gyproc-tuotteet, kuten Gyproc Habito® -levy ja muut Gyprocin ohjeistamat rakennekokonaisuudet ovat keskenään yhteensopivia.

Gyproc-järjestelmistä muodostuvat ja Gyproc Käsikirjan, Gyproc Asennuskirjan sekä hyvän rakennustavan mukaisesti toteutetut rakennekokonaisuudet täyttävät Gyproc Käsikirjan mukaiset ominaisuudet.

Tutustu Gyproc järjestelmätakuuseen täältä!

Ominaisuuksia:

  • Käänteentekevä ripustuslujuus vapauttaa sisustuksen ja takaa nopean ja helpon asennuksen.
  • Iskunkestävä seinäpinta esimerkiksi lastenhuoneisiin tai autotalliin.
  • Levyn kestävyys antaa pitkän käyttöiän ja pienentää korjaus- ja huoltotarvetta.
  • Levy on reunaohennettu ja pinnaltaan vaalea, näin levyn saumaus ja pinnoitus on tehty helpoksi.
  • Erinomainen palonkestävyys, ääneneristävyys ja jäykistyskapasiteetti.
  • Gyproc Habito® on testattu ja dokumentoitu kaikissa Gyproc-väliseinäjärjestelmissä.
  • Levyn paksuus on sama kuin muissa Gyproc-kipsikartonkilevyissä – voit huoletta yhdistellä levyjä oman tarpeesi mukaisesti.
  • Gyproc Habito® -levyllä on M1-sisäilmaluokitus sekä CE-merkintä.

 
Julkaistu
10.4.2017