Kastellilta uusi pienten omakotitalojen mallisto – Cubic-uutuusmallistossa 49 m²:n miniomakotitalo

Kastelli-talot Oy, joka on ollut jo yli 20 vuotta pientalojen markkinajohtaja Suomessa, on julkaissut uuden, pienten omakotitalojen talomalliston, jonka Cubic -uutuusmalliston pienin talo on 49 neliön miniomakotitalo yllättäen avaruudellaan ja toimivuudellaan.

Omakotitaloiksi Cubic -talot ovat neliömäärältään pieniä, mutta niistä ei puutu mitään nykypäivän tiloja tai toimintoja”, kertoo malliston suunnittelija, arkkitehti Antti Heikkilä ja jatkaa: ”Malliston pienin, 49 neliöinen on todellinen miniomakotitalo, joka tarjoaa sisällään avaran yllätyksen suuremman huonekorkeuden ja harkittujen tilaratkaisujen ansiosta.”

Jätä yhteydenottopyyntö Kastelli-talosta

Miniomakotitaloille tilausta

”Pienille omakotitaloille on akuutti tilaus. Hyvällä sijainnilla olevista tonteista on kaupungeissa pula ja saatavilla olevienkin tonttien koot ovat reilusti pienentyneet. Asiakkaillamme on selkeä tarve taloille, jotka ovat moderneja ja neliöiltään kohtuullisia, joten ne eivät vaadi suurta rakennusoikeutta”, kertoo Kastelli-talot Oy:n liiketoimintajohtaja Jukka Vaaramo ja jatkaa: ”Siksi toimme markkinoille kokonaisen uuden malliston pieniä omakotitaloja, jotka voidaan helposti rakentaa vaikkapa jaetulle tontille vanhan talon kanssa.”

Kastelli Cubic 49 on valoisa kaksio.Kastelli Cubic 49 on valoisa kaksio.

Cubic-uutuusmallistolla kustannukset kuriin

Cubic -uutuusmallistoon kuuluu 8 talomallia 49 m² miniomakotitalosta 105 m² viiden huoneen tilaihmeeseen. Mallistossa on sekä yksi- että kaksikerroksisia talovaihtoehtoja. Malliston ilme on vähäeleinen ja selkeä. Sen moderni kuutiomaisuus näkyy selkeissä linjoissa sekä parvekkeen ja sisääntulokatoksen laatikkomaisuutena. Sisätiloihin tuo avaruutta korotettu huonekorkeus ja aivan lattiasta alkavat suuret ikkunapinnat.

”Asumisen trendi on nyt kohtuus. Nykypäivän omakotitalounelma mahtuu pienempään tilaan”, kiteyttää Vaaramo.

Kastelli Cubic 49 miniomakotitaloKastelli Cubic 49 miniomakotitalo
Kastelli Cubic 105Kastelli Cubic 105
Kysymys ei kuitenkaan ole ainoastaan asunnon pienestä tai kohtuullisesta neliömäärässä: ”Myös rakentamis- ja asumiskustannukset halutaan pitää kohtuullisina. Siksi uuden mallistomme kodit ovat kompakteja, ja siten edullisempia ja ekologisempia rakentaa. Kastellin rakentamistapaa ja -laatua noudattaen ne ovat myös erittäin energiatehokkaina edullisia asua.” Vaaramo kertoo.

Jätä yhteydenottopyyntö Kastelli-talosta
 
Julkaistu
31.10.2016