Keittiömaailma Tampere Lielahti Isku avajaiset

Avajaiset 16.-17.1., lauantaina klo 10-18 ja sunnuntaina klo 10-16

Uudessa myymäläkonseptissa korostuvat elämyksellisyys, ostamisen miellyttävyys ja vaivattomuus. Löydät uudesta kauppapaikasta kiinnostavat laatubrändit ja monipuolisia, yksilöllisiä ratkaisuja. Uudet myymälät tarjoavat asiakkaille kokonaisvaltaista palvelua. Saat suunnittelun, tuotteet, asennuksen ja remontointiavun samasta paikasta kaikkiin kodin tiloihin. Myymäläympäristön viihtyisyyteen on panostettu, ja sinulla on mahdollisuus kokeilla itse eri sisustusmateriaalien yhteensopivuutta sekä kodinkoneiden monipuolisia toiminnallisuuksia samalla kun nautit kupin vastajauhettua kahvia Suomen pisimmän keittiöpöydän äärellä.

tapahtuma_lahti

Keittiömaailma Isku Tampere Lielahti

Vuosien 2014-2015 aikana Keittiömaailma on noussut Iskun keittiöbrändiksi ja Keittiömaailman jakelutie laajenee edelleen vuonna 2016. Tampereella Keittiömaailma avaa ovensa Iskussa osoitteessa Taninkatu 2. Kauppiaina toimivat Asko Vesanen ja Tommi Huovilainen.

Keittiömaailma Isku Tampere Lielahti >>

Tule keskustelemaan alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa, tutustumaan uutuustuotteisiin, seuraamaan kokkailua ja maistelemaan herkkuja.

Avajaisia vietetään 16.-17.1. Avoinna la 10-18 ja su 10-16

Lauantaina ja sunnuntaina paikalla keittiöalan asiantuntijoita.

Kahvitarjoilu, arvotaan Siemens kahvinkeitin sekä voit osallistua myös matkalahjakortti arvontaan.

Tervetuloa!

 

Nyt jopa tuhansien eurojen edut!

Tilaa keittiökuvastoja veloituksetta!

Jätä yhteydenottopyyntö Keittiömaailmalle:


 
Julkaistu
11.1.2016