Pienen budjetin uusi koti

Markkinajohtaja Kastelli on kehittänyt pienen budjetin talomalliston jokaisen laadukasta omakotiasumista suunnittelevan perheen ulottuville. Economy-koti tarjoaa jo edullisimmassa hintaluokassa kaikki tasokkaan Kastelli-asumisen edut.

Economy-mallisto sopii kaikille, jotka haluavat päästä rakentamisesta helpommalla ja edullisemmin. Laajasta mallistosta löytyy sopivan näköinen ja kokoinen koti omaan makuun.

Jätä yhteydenottopyyntö Kastelli-talosta

Tilaa Kastelli-taloesite

Miksi niin edullinen?

Economy-malliston edullisuus perustuu selkeisiin pohjaratkaisuihin, Kastellin saamiin suurostoetuihin sekä huolelliseen ennakkosuunnitteluun. Talon jokainen rakennusvaihe on käyty yksityiskohtaisesti arkkitehtuuriltaan läpi. Sähkö- ja LVI-ratkaisut tehdään laadukasta perustasoa noudattaen.

Economy-malleissa on Kastellin laadukkaat ja energiatiiviit rakenteet, arkkitehtien hiomat pohjaratkaisut sekä hintaluokkansa paras varustelu: Puustellin kiintokalusteet ja Siemensin kodinkoneet. Pesutilat on laatoitettu laadukkailla Pukkilan laatoilla.

Laajasta Economy-mallistosta löytyy runsaasti valinnanvaraa pienistä 1-kerrosmalleista aina suuriin 2-kerrosmalleihin saakka.Laajasta Economy-mallistosta löytyy runsaasti valinnanvaraa pienistä 1-kerrosmalleista aina suuriin 2-kerrosmalleihin saakka.
1920

Laadukkaasti muuttovalmiiksi

Valitessaan Muuttovalmiiksi rakennetun Economy-talon, asiakas saa ensiluokkaisen kodin ammattilaisten rakentamana ja sisustamana erittäin edulliseen Economy-hintaan. Muuttoaikataulu ja kodin kokonaishinta on jo projektin alussa tiedossa.

Kastelli tekee perustukset, rakentaa talon elementeistä, asentaa talotekniikan ja sisustaa kodin valmiiksi viimeistä listaa myöten. Lisäksi työlle ja materiaaleille on kattava Kastelli-takuu.

Muuttovalmiiksi rakennettaessa asiakas itse vastaa tontista, perustusta edeltävistä töistä ja velvollisuuksista, maatöistä, liittymistä, siivouksesta ja pienistä aputöistä. Muuton jälkeen asiakkaalle jää vain talon lopullinen maalaus ja pihatyöt.

Mitä Kastelli Economy maksaa?

Pienen budjetin talon hinta riippuu varusteluasteesta, sijainnista, sisustuksesta ja valmiusasteesta. Peruspaketin hinta yllämainitulla varustuksella on Keski-Suomessa 37 855 € - 63 925 €, muuttovalmiina 120 384 € - 226 210 €. Hintoihin lisätään vielä toimituskulut.

Tilaa Kastelli-taloesite

Jätä yhteydenottopyyntö Kastelli-talosta
 
Julkaistu
31.10.2016