ASTA RAKENTAJA 2016

Tervetuloa Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen 5.–7.2.2016

Asta Rakentaja 2016 kokoaa jälleen yhteen rakentamisesta, asumisesta sekä sisustamisesta kiinnostuneet messuvieraat sekä alan ammattilaiset Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen.
Nouda tuoreimmat ideat sekä ratkaisut omaan rakennusprojektiisi suositusta rakentamisen ja asumisen messutapahtumasta ja käytä hyödyksesi alan keskeisten toimijoiden paikallaolo.


Hae lisäpotkua rakennus- ja remonttihankkeeseesi Asta Rakentaja -messuilta!

720-3826

Tule hakemaan päivitetty tieto itsellesi

Asta Rakentaja –messut on suunnattu kaikille rakentamisesta kiinnostuneille sekä rakentamisen ammattilaisille. Messut tarjoavat laajan määrän tietoa, työkaluja ja tutkimustuloksia niin rakentamisen laadun kuin tuottavuudenkin parantamiseksi. Messuilta saat viimeisimmän tiedon, työskentelet sitten rakennusliikkeessä, suunnittelutoimistossa, viranomaisena tai olet työn tilaajana.

Messuilla on luvassa erilaisia työnäytöksiä sekä muuta monipuolista ohjelmaa. Hae parhaat remonttiniksit sekä käytännön neuvot alan ammattilaisilta.

Lisätietoja messuista

Ammattilaispäivä perjantaina, viikonloppu ratkoo kodin kunnostuspulmia

Perjantai 5.2.2016 on ammattilaispäivä. Omataloyhtiö.fi:n Taloyhtiöseminaari ottaa käsittelyyn korjausrakentamisen remontteja sekä taloyhtiön hallitukseen liittyviä asioita. Pientaloasujalle tarjolla on ajankohtaiskatsaus rakentajaa koskettaviin asioihin ja kouluista tietoa saa sekä rakentaja että remontoija.

Lauantaina ja sunnuntaina on aika radonkorjauksen, putkiremonttien, energiatehokkuuden tavoittelusta terveyden uhalla, talomaalien käytön historian, Arin ja Kirsin remonttikoulun ja hyväntekeväisyyshuutokaupan.

Tuttuina kasvoina ASTA-messuilla pyörivät Ari Lahti ja Kirsi Laamanen, Huutokauppakeisari Aki Palsanmäki ja Ellen Jokikunnas.

Vapaalippu 3000 ensimmäiselle!

Nyt kannattaa olla nopea. Kolmetuhatta ensimmäistä saa ilmaisen lipun ASTA Rakentaja -messuille.

Lataa lippu

Messukävijälle Rakenna & Remontoi -kirja veloituksetta

Hae rakentajalle ja remontoijalle hyödyllistä tietoa sisältävä Rakenna & Remontoi –kirja.
Kirjasta löydät monenlaista rakentamiseen sekä remontoimiseen liittyvää tietoa aina kotisi perustuksista piipunhattuun asti.
Kirja on saatavilla myös Android-sovelluksena.
 
Julkaistu
12.12.2015