Onko lasitettu parveke jo talvikunnossa?

Haluaisitko syödä aamiaista parvekkeella kärsimättä kylmästä tuulesta? Haluaisitko syödä illallista parvekkeella, ilman että vieraasi kärsivät sateesta? Parvekelasitus muuttaa avoimen, tuulisen ja säille alttiin tilan suojatuksi oleskelutilaksi, joka suorastaan kutsuu viettämään aikaa siellä. Lumon parvekelasitus muuttaa parvekkeen mukavaksi lisätilaksi.

Tilaa maksuton esite!

Helppo ja nopea päivitys sisustamiseen syntyy tyynyillä ja koristeilla.Helppo ja nopea päivitys sisustamiseen syntyy tyynyillä ja koristeilla.

Lasitus antaa suojan tyylikkäästi, valoisuutta menettämättä

Lumon tarjoaa parvekelasituksia, jotka ovat ulkonäöltään, toiminnallisuudeltaan, helppokäyttöisyydeltään, tyylikkyydeltään ja hinnaltaan parasta luokkaa. Lisää turvallisuutta alimpiin kerroksiin. Lumon lasitus on turvallinen ja pitkäikäinen ratkaisu. Sisään avautuvat parvekelasit on helppo pestä turvallisesti parvekkeelta kurottelematta. Lumon lasitus tuo elämään jotain erityistä ja ainutlaatuista. Toteuta sinäkin oma unelmasi yhdessä Lumonin kanssa.

Lasitettu terassi tai parveke helpottaa huoneiston tuuletusta

Kerrostalohuoneiston siivous talviaikaan saattaa tuntua työläältä ja vaivalloiselta, perusteellisesta joulusiivouksesta puhumattakaan. Lasitettu parveke helpottaa huomattavasti huoneiston tuuletusta ja tekstiilien tuuletusta. Vaikka ulkona sataisi lunta tai vettä, niin lasitetun parvekkeen suojassa petivaatteet, matot ym. tuulettuvat vaivattomasti, eikä tekstiilien kastumista tarvitse murehtia.

Viihtyisäksi sisustetulla lasitetulla terassilla viihtyy talvellakin.Viihtyisäksi sisustetulla lasitetulla terassilla viihtyy talvellakin.

Joulukuusi lasitetulle parvekkeelle?

Onko kotonanne allergiaa tai jostain muusta syystä aidon joulukuusen tuonti sisälle ei ole houkuttelevaa? Mahtava ratkaisu on sijoittaa joulukuusi parvekkeelle. Tällä tavoin koti pysyy sisältä siistinä ja silti kuusi on tuomassa joulun tuntua kotiin, vaikkakin parvekkeella tai terassilla. Tee oma talvinen paratiisi lasitetulle terassille tai parvekkeelle.

Jouluista tunnelmaa parvekkeelle saa kynttilöillä, erilaisilla ruukkuistutuksilla kanervineen ja havuasetelmineen. Kruununa lasitetun parvekkeen sisustukselle ovat tunnelmalliset joulu-/ kaamosvalot. Iltahämärässä kynttilöiden ja jouluvalojen loisteessa parveke näyttää tunnelmalliselta. Kylmälläkin kelillä kelpaa käydä jouluglögit hörppimässä tunnelmallisella parvekkeella ja katsomassa, näkyykö hangessa tontun jälkiä. Sisusta siis lasitettu parveke tai terassi jouluisaksi ja vietä tunnelmallinen joulu lasitetulla parvekkeella tai terassilla!

Jouluista tunnelmaa parvekkeelle saa kynttilöillä, erilaisilla ruukkuistutuksilla kanervineen ja havuasetelmineen.Jouluista tunnelmaa parvekkeelle saa kynttilöillä, erilaisilla ruukkuistutuksilla kanervineen ja havuasetelmineen.

Parveke- ja terassisisustajan muistilista:

  • Käytä kosteutta kestäviä materiaaleja

  • Suosi uv-suojattuja kankaita, jotta niiden väri ei haalistu

  • Älä sisusta parveketta liian täyteen

  • Mittaa tila ja suunnittele kalustus sen mukaan

  • Helppo ja nopea päivitys sisustamiseen syntyy tyynyillä ja koristeilla

  • Lyhdyt ja ulkovalot luovat tunnelmaa parvekkeelle


Jätä yhteydenottopyyntö:


 
Julkaistu
12.12.2016