Pienikin päivitys sisustuksessa piristää kummasti

Oma koti on tärkeä. Kun siihen rakastutaan, siitä ei haluta luopua. Tutut, monta vuotta samanlaisina pysyneet huoneet voivat kuitenkin alkaa kyllästyttää. Silloin on aika pienen pintaremontin. Pintaremonttiin on aika ryhtyä myös silloin, kun koti on ollut vaikkapa myynnissä, mutta ei mene kaupaksi syystä tai toisesta. Remontin jälkeen koti on kuin uusi eikä tarvetta luopumiseen olekaan. Samalla, kun aloitetaan pintaremontti, voidaan myös miettiä lisäeristyksen tarvetta.

Pintojen päivitys

Remontin teko tuntuu ahdistavalta ja työläältä. Mutta lopputulos palkitsee tekijän. Hyvinkin pienellä budjetilla saadaan ihmeitä aikaan. Seinien laatat voidaan pinnoittaa ilman, että ne pitää purkaa pois. Maalamalla saadaan tilat hetkessä erinäköisiksi. Maalatun pinnan ei tarvitse olla tylsää, sitä voidaan elävöittää eri struktuurein, Glow- tai Taikamaalein. Rapattu tai tiilinen seinä voidaan pinnoittaa uudelleen eri tavoin, maalaamalla tai rappaamalla. Maalauksen hinta on maalattavan pinnan laajuudesta riippuen 50 e - muutama sata euroa.

1920
1920

Kalusteiden vaihto

Keittiö saattaa vaikuttaa aikansa eläneeltä. Pienellä muutostyöllä keittiöstä vaihdetaan vaikkapa kaapin ovet ja maalataan seinät. Vaikka haluaisi isomman muutoksen, sen ei tarvitse olla kallista. Jos vanhat kaapistot ovat hyvässä kunnossa, voidaan vaihtaa kaapistojen paikkaa, poistaa tai lisätä. Lattian uusiminen tai katon käsittely tekevät ihmeitä jo pelkästään. Jos vielä pienempää uudistusta on toiveissa, huonekalujen uusiminen on paikallaan. Tämä pätee muihinkin tiloihin.
Muutoksen hinta riippuu tehtävien toimenpiteiden laajuudesta, pienimmillään muutaman kympin, laajimmillaan n. 10 000 e.

Vanha keittiöVanha keittiö
Uusi keittiöUusi keittiö

Sauna

Saunan päivitys viihtyisämmäksi kannattaa. Käsittely saunavahalla saa aikaan ihmeitä.
Lauteiden vaihto tai käsittely ei ole pitkäaikainen prosessi eikä häiritse muuta elämistä.
Uuden hanan vaihto tippuvan sijaan säästää vesilaskussa.
Jälleen päästään muutamilla kympeillä, jos kevyesti tehdään. Kaikkien pintojen pintaremontti on alasta riippuen 5000 eurosta ylöspäin.

Sauna kaipasi uudistustaSauna kaipasi uudistusta
Uudessa saunassa kelpaa löylytelläUudessa saunassa kelpaa löylytellä

Kodinkoneet

Uudet kodinkoneet ovat toimivia ja puhtaita. Niiden energiansäästö on aivan eri luokkaa kuin vanhoissa puhumattakaan koneiden ulkonäöstä, joka on aivan eri luokkaa muutaman kymmenen vuoden takaisiin verrattuna. Kodinkoneet saa 1200 e - 20 000 e.

Lisälainoitusmahdollisuus Santanderilta

Santanderin lainalla saa täytettyä puuttuneen rahoitusvajeen. Lainaa voi hakea ilman vakuuksia tai velvoitteita kertoa lainan käyttötarkoitusta. Muistathan lainata vastuullisesti.

Lisärahoituksen haku hektisessä projektissa ei vaadi lähtöä pankkiin. Kiireinen rakentaja voi hakea lainaa myös netistä. Santanderin lainahakemuksen voi täyttää kaikessa rauhassa kotona istuen - ilman kiirettä.

Haluan lisätietoa


 
Julkaistu
7.12.2015