Kährs-parketit - laatua joka koskettaa

Småland-malliston yksilölliset ja tunnelmallisen rustiikkiset parketit

Kährs on maailman vanhimpia puulattiavalmistajia ja se on alansa toimijoista innovatiivisin ja sillä on nimissään vaikuttava lista keksintöjä ja uudistuksia, jotka ovat vieneet puulattiavalmistusta eteenpäin. Kährs-lattian valintaan on monia hyviä syitä, kuten sen luonnollinen kauneus ja tekninen ylivoimaisuus. Kährsin ainutlaatuinen Småland-mallisto sisältää upeita tunnelmallisia ja rustiikkisia parketteja.

Tilaa maksuton parkettiesite!

Tammi Vista on kuulaan vaalea leveälankkuinen tammilattia, jonka ajan patinoimaa ilmettä on korostettu pinnan harjauksella ja kohokuvioinnilla.Tammi Vista on kuulaan vaalea leveälankkuinen tammilattia, jonka ajan patinoimaa ilmettä on korostettu pinnan harjauksella ja kohokuvioinnilla.

Historiaa huokuvat parkettilattiat

Småland-malliston juuret ulottuvat kauas Smoolannin myyttiseen metsämaisemaan. Ensimmäiset merkinnät alueen yhteisestä nimestä ”Småland” ovat peräisin 1100-luvulta. Smoolanti on ollut Kährsin kotipaikka vuodesta 1857, jolloin yhtiö perustettiin lähelle arvokkaita raaka-aineita. Alueen kesytön kauneus on innoittanut uuden yksilöllisen ja rustiikkisen lattiamallistomme suunnittelijoita. Småland-malliston parketit on valmistettu Ruotsin Smoolannissa Nybron tehtaalla ja ne on nimetty maakunnan muinaisten viikinkiaikaisten alueiden mukaan.

Tammi Finnvedenin voimakkaan rustiikkista ilmettä korostavat puupinnan voimakas harjauskäsittely sekä kohokuviointi, sahausjäljet ja tehostehalkeamat.Tammi Finnvedenin voimakkaan rustiikkista ilmettä korostavat puupinnan voimakas harjauskäsittely sekä kohokuviointi, sahausjäljet ja tehostehalkeamat.

Tammimetsien kätköistä

Småland-mallistossa on kymmenen uniikkia leveälankkuista tammiparkettia. Sävymaailma ulottuu kuulaan vaaleista ja viileistä lämpimiin ruskeisiin meripihkan ja hunajan häivähdyksiin sekä tummiin puuhiilen vivahteisiin. Murretut luonnonläheiset sävyt on saatu aikaan erilaisin pintakäsittelyin, jotka antavat malliston parketeille omaleimaisen ja yksilöllisen ilmeen.

Tammi Kindan tunnelmallinen patinoitunut ilme ja harmoninen värimaailma sopivat erinomaisesti erilaisiin sisustustyyleihin.Tammi Kindan tunnelmallinen patinoitunut ilme ja harmoninen värimaailma sopivat erinomaisesti erilaisiin sisustustyyleihin.

Småland-malliston parkettien jokainen lauta on käsitelty erikseen, jolloin saadaan näkyviin puun jäljittelemätön kauneus sekä ainutlaatuinen yhdistelmä syykuviota, oksia ja puun luonnollista struktuuria. Malliston rustiikkisimmissa parketeissa on lisäksi sahausjälkiä sekä tehostehalkeamia luomassa ilmeikkyyttä. Tuloksena on eloisa pinta, jonka ilme vaihtelee valaistuksen ja katsomiskulman mukaan.

Kaikki Småland-malliston lattiat on öljykäsitelty ja niissä on reunaviisteet. Leveiden lankkulattian ilmettä huokuvien lautojen mitat ovat 15x187x2420 mm. Kährs-parkettien kestävä kolmikerrosrakenne sekä Woodlock 5S –ponttiasennus takaavat lattian toimivuuden ja kauneuden vuodenaikojen mukaan vaihtelevissa kosteus- ja lämpötilaolosuhteissa.

Tammi Seveden lämmin ruskea sävy on saatu aikaan savukäsittelyllä. Tammi Sevedessä, kuten kaikissa Småland-malliston parketeiss,a on lankkulattian ilmettä antavat reunaviisteet.Tammi Seveden lämmin ruskea sävy on saatu aikaan savukäsittelyllä. Tammi Sevedessä, kuten kaikissa Småland-malliston parketeiss,a on lankkulattian ilmettä antavat reunaviisteet.

Ylivoimaista laatua – ylivoimaista tyyliä

Kährs-parketeissa yhdistyvät laatu ja ensiluokkainen design. Valikoimassa on lattioita erilaisilla tyyli- ja pintavaihtoehdoilla, joita kaikkia yhdistää omaleimainen, tuore ulkonäkö ja tarkka työstö. Kährsin parkettivalikoimasta löytyy sopiva vaihtoehto kaiken kokoisiin ja tyylisiin huoneisiin ja sisustuksiin. Valikoimassa on runsaasti eri puulajeista valmistettuja lattioita ja paljon erilaisia pintakuvio- ja kokovaihtoehtoja. Mallistoissa on niin näyttäviä leveälankkuisia 1-sauvaisia vaihtoehtoja kuin perinteisempiä 2- ja 3-sauvaisia lattioita sekä muun muassa elegantteja hollantilaiskuvioisia parketteja. Tutustu Kärhs-parketteihin.

Tilaa maksuton esite!

Tammi Finnvede, Tammi Sevede, Tammi Kinda ja Tammi Vista. Tutustu muihin Småland malliston lattioihin osoitteessa www.kahrs.com.Tammi Finnvede, Tammi Sevede, Tammi Kinda ja Tammi Vista. Tutustu muihin Småland malliston lattioihin osoitteessa www.kahrs.com.
 
Julkaistu
28.3.2016