Kontiolta niin julkiset rakennukset kuin loma-asunnotkin

Suomessa Kontio toimittaa seuraavaksi hirsimateriaalin Pudasjärvelle rakennettavaan 2000-neliöiseen hoivakotiin, johon valmistuu 54 huoneistoa. Hoivakodin rakentamisesta vastaa Lemminkäinen. Tulevan hoivakodin läheisyyteen on rakenteilla kolme hirsirunkoista rivitaloa. Myös näissä Kontio on pääyhteistyökumppani.

”Ympäristöystävällinen ja aikaa kestävä hirsi kiinnostaa kouluja, päiväkoteja sekä vanhusten palvelutaloja rakennuttavia kuntapäättäjiä nyt eri puolilla Suomea, sillä massiivipuiset rakennukset ovat osoittautuneet sisäilman laadultaan turvallisiksi ja terveellisiksi”, kertoo Kontion uusi myyntijohtaja Petri Lamminheimo.

Pudasjärvelle valmistuu ensi kesään mennessä Kontion toimittamasta hirrestä 800 oppilaan koulukampus. Neljän rakennuksen yhteenlaskettu pinta-ala on 9700 m². Paikkakunnalla on entuudestaan useita julkisia hirsirakennuksia, kuten hirsinen päiväkoti, jonka henkilökunnalta on saatu pelkästään myönteistä palautetta rakennuksen hyvästä sisäilmasta, akustiikasta ja rauhallisesta tunnelmasta.

Tilaa uusia Kontion esitteitä!

Pudasjärvelle valmistuu ensi kesään mennessä Kontion toimittamasta hirrestä 800 oppilaan koulukampus.Pudasjärvelle valmistuu ensi kesään mennessä Kontion toimittamasta hirrestä 800 oppilaan koulukampus.

Kontio vei voiton ryhmäpuutarhamökkien suunnittelukilpailussa

Suuri yleisö on äänestänyt Kontio Taika -ryhmäpuutarhamökin parhaaksi vaihtoehdoksi metsämökkien sarjassa Eerolanpalstojen järjestämässä suunnittelukilpailussa.

Kontion 35-neliöinen Taika koostuu tupakeittiöstä, makuuhuoneesta ja kylpyhuoneesta. Suuret maisemaikkunat, kuisti ja lisätilaa tarjoava parvi muodostavat yhdessä valoisan ja toimivan kokonaisuuden. Taikaan on mahdollista lisätä myös ns. kylpyhuonesauna. Kokonaisuuteen kuuluu 10-neliöinen erillinen varastomökki.

Eerolanpalstat -ryhmäpuutarhan suunnitelma sisältää 120 ympärivuotiseen käyttöön tarkoitettua vapaa-ajanmökkiä. Helsinkiläisille suunnattu mökkialue on tarkoitus rakentaa Vihtiin Helsingin kaupungin maille. Rakentamisen arvioidaan alkavan aikaisintaan vuonna 2017.

Kontion 35-neliöinen Taika koostuu tupakeittiöstä, makuuhuoneesta ja kylpyhuoneesta.Kontion 35-neliöinen Taika koostuu tupakeittiöstä, makuuhuoneesta ja kylpyhuoneesta.

Moderni Kontio Glass House kiinnostaa loma-asuntojen rakentajia

Reilu vuosi sitten lanseerattu modernia tyyliä edustava Kontio Glass House -mallisto on otettu vapaa-ajanasuntojen rakentajien parissa innostuneesti vastaan. Malliston ajattoman moderni ilme on inspiroinut myös hirsiomakotitalon rakentajia suunnittelemaan yksilöllisiä muunnelmia Glass Housesta. Mallisto on herättänyt kiinnostusta myös Kontion vientimaissa.

Kontio tuo hyvin käynnistyneen myynnin innostamana Glass Housesta markkinoille viisi uutta vaihtoehtoa malliston 70-neliöiseen kokoluokkaan. Uutuutena mukana on lisäksi kaksi 30-neliöistä mallia, jotka voi sijoittaa esimerkiksi samaan pihapiirin isomman Glass House -huvilan rinnalle.

Reilu vuosi sitten lanseerattu modernia tyyliä edustava Kontio Glass House -mallisto on otettu vapaa-ajanasuntojen rakentajien parissa innostuneesti vastaan.Reilu vuosi sitten lanseerattu modernia tyyliä edustava Kontio Glass House -mallisto on otettu vapaa-ajanasuntojen rakentajien parissa innostuneesti vastaan.

Kontio Living -konsepti tarjoaa ratkaisun hirsitalon sisämateriaaleihin

Kontio helpottaa hirsitalojen ostajien materiaalivalintoja uudella Kontio Living -konseptilla, jossa kiintokalusteet, laatat, lattiat, sisäkatot sekä seinien, ikkunoiden ja ovien värimaailma on mahdollista valita ammattisuunnittelijoiden ehdottamista vaihtoehdoista.

Hirsitalojen henkeen soveltuvat tuotteet on luokiteltu kahteen teemakokonaisuuteen: perinteisempi Classic ja moderni Future. Keskenään yhteensopivat sisustusmateriaalit ja värisävyt noudattavat maailmalta poimittuja ajankohtaisia tyylivirtauksia mutta ovat samalla ajattomia.

Kontio helpottaa hirsitalojen ostajien materiaalivalintoja uudella Kontio Living -konseptilla.Kontio helpottaa hirsitalojen ostajien materiaalivalintoja uudella Kontio Living -konseptilla.

Jätä yhteydenottopyyntö!


 
Julkaistu
30.11.2015