Joululahjaksi kodin sähköt kuntoon!

Haluaisitko antaa läheisillesi lahjaksi jotain todella konkreettista, pitkään iloa tuottavaa ja kotimaista työtä edistävää? Loistava idea on lahjakortti sähkömiehen työhön. Usein asunnoissa on korjaamatta sähköistyksiä, jotka voivat olla jopa hengenvaarallisia. Rikkinäisiä pistorasioita, kytkimiä, valaisimia, ym. Niiden kanssa on vain sopeuduttu elämään, varoitellen niin lapsia kuin aikuisiakin. Pieniä sähköiskujakin kodeissa saadaan.

Löydä sähkömies -palvelun sähköturvallisuuden asiantuntijoiden mukaan ongelmallista on se, että sähköiskuihin ja sähköistyksen toimintahäiriöihin suhtaudutaan liian kevyesti. Kodeissa tehdään remontteja ja sisustetaan tiloja. Jostakin syystä sähköistyksen kuntoon ja sähköistyksen tuomiin mahdollisuuksiin parantaa kodin toimivuutta ei vielä tarpeeksi kiinnitetä huomiota.

Hanki lahjakortti lahjaksi!

asennus_ing

Pistorasioita on yleensä liian vähän

Vaikka mitään ei olisi rikki, puutteita voi silti olla. Yleensä ainakin pistorasioita on liian vähän melkein missä tahansa asunnossa tai huoneistossa. Niitä lisäämällä asuminen, mm. siivoaminen helpottuu heti. Samoin tapahtuu, jos lisää valoa sisään tai ulos. Siitäkin seuraa paljon iloa jokaisessa arjen hetkessä, kun lisää kotiin liiketunnistimia. Kun tulee kädet täynnä tavaraa pimeään pihaan tai huoneeseen, on todella hyvä, että valo syttyy itsekseen ja sammuu sitten myös itsekseen.

keittio_taso

Ilahduta lapsiperhettä tai vanhusta

Haluatko ilahduttaa lapsiperhettä? Huolehdi sähköturvallisuus kuntoon. Haluatko huolehtia vanhuksista? Edellä mainittu liiketunnistin valaistuksessa on yksinkertaisuudestaan huolimatta todella merkittävä asia. Esimerkiksi rollaattorilla liikkuessa ei tarvitse tällöin nostaa käsiä kahvoilta valokytkintä haparoimaan ja moni kaatuminenkin on näin ehkäistävissä.

Haluatko helpottaa kiireisen, ruuhkavuosia elävän perheen arkea? Sähköistyksellä voi vähentää huolta. Jäikö jotain päälle? Yhdellä kytkimellä tai vaikka etänä kännykästä voi sammuttaa sähköt sieltä, missä niitä ei poissa ollessa tarvita.

ing_piha_säkö

Hanki lahjakortti lahjaksi!

Sähköurakointiliikkeeseen hankittavalla lahjakortilla voi ostaa myös sähkötarvikkeita asennustyön lisäksi.

Löydä sähkömies –palvelussa mukana olevilta yrityksiltä voi näitä lahjakortteja ostaa. Yhteystiedot osoitteessa www.löydäsähkömies.fi

 
Julkaistu
4.12.2017