Älykäs uuni, jossa on sisäinen keittokirja

Gram tuo markkinoille uudet kalusteuunit, joissa on I-COOK -ajastin. Sen avulla onnistut ruoanlaitossa helposti.

Gram_uuni
Erotatko kanan lehmästä? Se riittää täydellisen paistotuloksen saavuttamiseen. Enempää sinun ei juuri tarvitse osata pystyäksesi laittamaan ruokaa uudella Gram-kalusteuunilla. Uuneissa on nimittäin sisäinen ”keittokirja”, ja siksi riittää, kun tiedät, mitä olet laittamassa uuniin, ja laite hoitaa loput.

Paras mahdollinen kypsennys

Uutuus on nimeltään I-COOK -ajastin, ja se on periaatteessa elektroninen keittokirja, jonka avulla varmistat helposti, että kaikentyyppiset liharuoat ja muut ruokalajit kypsennetään parhaalla mahdollisella tavalla. Paina haluamasi lihatyypin tai ruokalajin kuvaketta. Sen jälkeen I-COOK - ajastin opastaa sinut täydelliseen tulokseen ohjaamalla niin uunitoimintoa, paistoaikaa ja - lämpötilaa kuin myös mahdollista paistolämpömittarin käyttöä tai ruoan painotietoja. Ei ole väliä, onko kyseessä naudanliha, sianliha, karitsa, broileri, pakastettu liha, pizza, kakku, leipä tai jokin muu.

Helppo ohjaus ja tallennus

I-COOK -ajastimen avulla voit myös tallentaa tiedot ruoasta, joka onnistui erityisen hyvin. Näin varmistat täydellisen tuloksen myös seuraavalla kerralla. I-COOK -ajastinta on todella helppo käyttää. Siinä on kuusi hipaisunäppäintä ja suuri, tyylikäs näyttö, josta näet kaikki tarvittavat tiedot. Lisäksi voit muokata näytön asetuksia oman makusi mukaan valitsemalla itse värit, kielen ja symbolit. Kellon näyttötavaksi voit valita digitaalisen, analogisen tai klassisen.

Elegantilla muotoilulla tyyliä keittiöön

Uunit, joissa on I-COOK -ajastin, kuuluvat Gramin uuteen kalusteisiin sijoitettavaan New Platinum -mallistoon. Se sisältää laajan valikoiman tuotteita uuneista, keittotasoista, mikroaaltouuneista ja astianpesukoneista liesituulettimiin. Kaikki tuotteet sopivat hyvin yhteen ja luovat tyylikkään kokonaisvaikutelman keittiöösi, koska niissä on sama elegantti muotoilu. Uusiin kalusteuuneihin kuuluu sekä klassisen yksinkertaisia perusuuneja että kehittyneempiä luksusversioita, joissa on pyrolyysipuhdistus, yhdistelmä-/höyryuuni ja sisäinen keittokirja.

Gram uuneilla onnistut

SMART-Timer
Interaktiivinen ja intuitiivinen ovat vain muutamia niistä sanoista, jotka kuvaavat uusinta ajastintamme. Hipaisemalla suurta kosketusnäyttöä saat nopeasti ja helposti apua monien uunitoimintojen käytössä. Tavallisten uunitoimintojen lisäksi saat monia automaattiohjelmia, mahdollisuuden tallentaa suosikkiohjelmasi ja elektronisen keittokirjan, josta löydät jatkuvasti uusia päivityksiä kuten jännittäviä ruokaohjeita. GRAM

Touch-Timer
Kosketus-ajastin näytön kanssa tarjoaa sinulle mahdollisuuden ohjelmoida uunin kytkeytymään päälle ja pois määräaikoina. Näytöltä voit helposti pitää silmällä sekä aikaa että lämpötilaa. Lisäksi voit käyttää ajastinta tavallisena kellona.

Touch-Timer ja sähköinen paistolämpömittari
Touch-Timerin ja sähköisen paistolämpömittarin avulla valmistat helposti hyvän ja juuri toiveidesi mukaisen paistin. Sinun tarvitsee vain syöttää haluamasi paistin sisälämpötila, asettaa mittari paistiin ja aloittaa kypsennys. Paistolämpömittari kytkee uunin pois päältä, kun haluttu lämpötila on saavutettu. Sähköisiä paistolämpömittareita on sekä liesissä että kalusteisiin asennettavissa uuneissa.
 
Päivitetty
23.11.2015