Takkaimuri vie savut ulos

Takkaimuri vie savut ulos varmistaen, että veto saadaan aikaan nopeasti. Sen avulla voidaan takkojen, kamiinoiden, puuliesien ja uunien vetoa säätää portaattomasti. Tulisija toimii ihanteellisella hyötysuhteella, eikä savu kulkeudu sisätiloihin ongelmallisissakaan käyttötilanteissa.

Imurin tehoa säädetään porrasmuuntajalla tai tyristorisäätimellä, mikä voidaan asentaa mahdollisimman lähelle tulisijaa. Koska imuri asennetaan savupiipun suulle eristelevyn päälle, on sen oltava aina käytössä kun tulisijassa on tuli. Myös jälkituuletus on suotavaa tulen sammuttua.

Osta takkaimuri verkkokaupasta!

Takkaimuri vie savut ulos varmistaen, että veto saadaan aikaan nopeasti.Takkaimuri vie savut ulos varmistaen, että veto saadaan aikaan nopeasti.

VILPE-takkaimuri TI-17 sopii tulisijoille, joiden vapaan aukon pinta-ala on enintään 0,35 m². Hormin aukon koko voi olla pienimmillään 123 x 123 mm ja suurimmillaan 160 x 160 mm. Siirrettävän kaasun sallittu lämpötila < 200°C. Takkaimuri valmistetaan ruostumattomista materiaaleista. Kotelo on mustaksi pinnoitettua alumiinivalua ja puhallinsiipi silumiiniseosta.

Koska imuri asennetaan savupiipun suulle eristelevyn päälle, on sen oltava aina käytössä kun tulisijassa on tuli.Koska imuri asennetaan savupiipun suulle eristelevyn päälle, on sen oltava aina käytössä kun tulisijassa on tuli.
 
Julkaistu
20.11.2015