Tuisku XL-kiuas jaksaa lämmittää isonkin saunan

Vuolukivipintainen Tuisku XL -kiuas antaa todella muhkeat ja nautinnollisen kosteat löylyt isommassakin saunatilassa, sillä sen kivitilaan mahtuu jopa 120 kiloa kiviä. Se soveltuu sekä taloyhtiöiden ja yhteisöjen yhteissaunoihin että tilaviin kotikylpylöihin. Suurempaa kiuasta kaivataan myös löylyhuoneissa, joissa on lasiseinä tai paljon kaakelipintaa, sillä ne aiheuttavat lämmönhukkaa. Kiukaan verhoilu on uritettua vuolukiveä.

Vuolukivipintainen Tuisku XL -kiuas antaa todella muhkeat ja nautinnollisen kosteat löylyt isommassakin saunatilassa.Vuolukivipintainen Tuisku XL -kiuas antaa todella muhkeat ja nautinnollisen kosteat löylyt isommassakin saunatilassa.

Tiesitkö että saunan materiaalivalinnat vaikuttavat kiukaan tehoon?

Lasiseinä tuo saunaan avaruutta ja valoisuutta. Samalla se vaikuttaa myös kiuasvalintaan. Mitä isompi saunatila on ja mitä kookkaampi lasiseinä, sitä suuremmat vaatimukset se asettaa kiukaan koolle ja teholle. Tulikiven Tuisku XL -sähkökiuas jaksaa lämmittää suuremmankin löylyhuoneen. Kivitilaan mahtuu 120 kiloa kiuaskiviä, eli tuplasti Tulikiven muihin sähkökiukaisiin verrattuna. Iso kivimäärä takaa pehmeän kosteat löylyt.

Kiukaan verhoilu on vuolukiveä, joka sitoo tehokkaasti lämpöä ja luovuttaa sitä pitkään. Siksi vuolukivipinnat kuivattavat löylyhuoneen tehokkaasti saunomisen jälkeen. Uritus tuo vuolukiviverhoiluun keveyttä.

Tutustu Tulikiven kiuas-mallistoon tästä!

Saatavana useassa teholuokassa

Tuisku XL-kiuasta on saatavana kolmessa teholuokassa: 13,6 kW kiuas sopii tilavuudeltaan 12–20 m3 saunoihin, 18,0 kW kiuas 18–30 m3 saunoihin ja 21,0 kW kiuas 24–36 m3 saunoihin. Kivitilan ja löylyhuoneen lämpötilaa voi säätää erikseen, millä voi vaikuttaa löylyjen pehmeyteen tai kipakkuuteen. Sähköä säästyy, kun toivotun lämpötilan voi valita asteen tarkkuudella. Kiukaan voi liittää KNX-taloautomaatiojärjestelmään.

Pienet turvaetäisyydet ja lauteisiin integrointi mahdollista

Tulikiven sähkökiukaissa pinta ei kuumene polttavan kuumaksi. Tämä mahdollistaa pienet turvaetäisyydet ja lauteisiin integroinnin. Kiukaat eivät tarvitse erillisiä palosuojalevyjä tai kaiteita ympärilleen, mikä tuo vapautta kiukaan sijoitteluun ja löylyhuoneen visuaalisen ilmeen suunnitteluun. Lapsiperheet arvostavat myös alhaisen pintalämpötilan tuomaa turvallisuutta.

Mitoiltaan Tuisku XL -kiuas on 76,6 senttimetriä leveä, 43 senttimetriä syvä ja 95,8 senttimetriä korkea. Isoissa yhteissaunoissa se riittää ainoaksi kiukaaksi. Vaihtoehtoisesti suureen saunaan voisi sijoittaa kaksi pienempää kiuasta.

422-Tuisku-XL

Kiinnostuitko?
Voit jättää yhteydenottopyynnön tästä:


 
Päivitetty
9.2.2021